- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.721
Oğlumu pişpışlıyorum
Aynen fena değil gibi :)Guzel sanki ben hoslandim
Ordeklerimiz oldu canımNe listesi kizlarrrr biri madalyami dediiiiiii
Misafirlerim gitti şimdi bi su ictim midem bulandi su ocmekten bugunu hafif atlattim ins sabaha eksi cikarimNapyonnuuzz
Saglikli kurabik yapiyom sıkıldım daNapyonnuuzz
Banane banane bende istiyommmmmOrdeklerimiz oldu canım
Bakıyorum da uğramaz oldun unuttun biziNe listesi kizlarrrr biri madalyami dediiiiiii
Ayy ne güzel yaSaglikli kurabik yapiyom sıkıldım dabal kabakli bademli uydurdum guzel olursa paylasirim sizlen
Benim kiz aksam 8 bucukda uyyo hep boyle alıştırdımBakıyorum da uğramaz oldun unuttun bizi
Ayy ne güzel yaOğlum büyüse de bende rahat rahat yapabilsem her işimi
Gece uykuları iyi canim çok şükür zaten en geç 9da uyuyor bazen 8 bugün sekiz buçuk ta uyudu aralarda uyanıyor ama emzirip pışpışlayınca geri uyuyor ama akşam bişe yapmak istemiyor canımBenim kiz aksam 8 bucukda uyyo hep boyle alıştırdımo yuzden aksam her isimi yapabiliyom senin minis de az buyusun aksamlari deliksiz uyuyunca herseyi yaparsin
Ohh masallah insallah boyle devam ederGece uykuları iyi canim çok şükür zaten en geç 9da uyuyor bazen 8 bugün sekiz buçuk ta uyudu aralarda uyanıyor ama emzirip pışpışlayınca geri uyuyor ama akşam bişe yapmak istemiyor canımiki ay öncesine kadar gece 12 ye kadar temizlik yemek falan yapardım
Cok iyi canim afiyet olsunmerhaba kızlar menümü paylaşayım. Dün akşam çok yediğim için bu sabah kahvaltı yapmadım.
Öğlen
orta boy cappucino içtim
Ara
1 avuç kuru elma
Akşam
Fırında yapılmış 2 köfteli patlıcanlı çöp şiş
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
Ara
13 fındık
sütlü nescafe
Su 2 lt
Adım sayar 9417
Spor yapamadım. Yarın başlayacağım
Aynen tv beni sarmıyor artık nedense sıkılıyorum boşa geçiyor gibi zaman sanki ama telefon da öyle hissetmiyorum nedenseOhh masallah insallah boyle devam ederaslinda bende yapmam ama esim iste ya sıkılıyom otur otur
Fotoda çek gariEvi harika bi koku sarditadina yarin bakcam guzel olursa yazaram tarifi Eki Görüntüle 2100816
Coh guzel kohuyooooooooooooooo
Niye yapiyosam gece gece
Ben dizim olursa severim tvAynen tv beni sarmıyor artık nedense sıkılıyorum boşa geçiyor gibi zaman sanki ama telefon da öyle hissetmiyorum nedense
Fotoda çek gari
Olmuştur olmuşturBen dizim olursa severim tvcekerim eger yeterince guzel olmussa
koru beni selcanimmmmm.mKiz.o emzikli hemde saglikli kurabik yapiy bideneden bişiy olmazmunter bidenecik yi baska yukk.canin tatli isyerse sabah pekmez den ne al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?