- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.861
kesin onlardan canim ya bosverr hic takma bence sen hazirla biseyler o unutmus olsa bile kutlamis olursunuz:)bende normalde cok takmam da simdi hormonlardan midir yoksa surekli evde olmaktan midir nedir bilmiyorum biraz taktim
cnm boyle konusa ne oldu sana enerjim yok gibiievet olsun dinlenme haftan olsun senin için
spor ile yaptıysa bol su içti ise yağdan da vermiştir ama bu hafta önemli işte çok çok dikkt etmesi lzım
boş ver kuzum benim toparlamam çok çok zor
hepiniz takma dediniz takmayayim bariikesin onlardan canim ya bosverr hic takma bence sen hazirla biseyler o unutmus olsa bile kutlamis olursunuz:)
uyuyum uzun süre orda kalayaım bşka bişi istemiyorumcnm boyle konusa ne oldu sana enerjim yok gibii
hepiniz takma dediniz takmayayim barii
evde bir seyler hazırlamaya hic morallerim yohkl
kuzm esinlemi tartstnuyuyum uzun süre orda kalayaım bşka bişi istemiyorum
4 kilo vermişti dimi o da bende merak ettimdaha bildirimler bitmemiştir canım bence bu hafta derecen vardır gecen haftaki birinci kız ne yaptı acaba olay olmuştu
Balık ye kuzum ya da hindi yiyebilirsin ben bu hafta hindi yicem agirliklaya ben bıde baya bi geç saatte yedim canım saat 9 30 mu neydi bu gün yemicem bakayım yarına sonuc ne olacak
takıpteyim menülerini
uygulamaya çalışıcam elimden geldiğince ama işyeirnde bulamıyourm herşeyi malesef bi tavuk ızgara tutturdum hergün onu yiyorum artık tavuk duyunca
***14. TAKİM 555. ETAP***
Bir garip (49,2///%)bildirimsiz izine ayrıldı
Favelayn (64/,60.6/3.4/5.31/%)
munter (67.6/67.4/0.2/0.3%)sabit
UMEYYE(67.6/66.9/0.7/1.04%)
orkide1453 (62.4/61.9/0.5/0.80/%)
06Derya (70.6/84/+13,4/-0,46%) hamilelik nedeniyle 514. etapta izne ayrıldı yüzdesi 41e bölündü
tgb1907 (73/71.9/1.1/1.51%)5 aralık. Başlangıç kilo:75.2 hedef kilo:65
14. Takim ortalamasi: %1,171
@kaptinn cnm 200 gram eksideyimm yasasinn odemim gitti wc ye gittimm takimaa zararim olmadi oleyyy
yok kuzum kendimi anlamıyoum artık nasıl bir manyak olumkuzm esinlemi tartstn
ozaman salla gitsin kiz parteninde dedigi gibi bi öpüsüp koklasin tamamdir iste:)cnm boyle konusa ne oldu sana enerjim yok gibii
hepiniz takma dediniz takmayayim barii
evde bir seyler hazırlamaya hic morallerim yohkl
kiz zorla depresyonami soktun kendini me ettinyok kuzum kendimi anlamıyoum artık nasıl bir manyak olum
ozaman salla gitsin kiz parteninde dedigi gibi bi öpüsüp koklasin tamamdir iste:)
adını koyamıyorum vallahikiz zorla depresyonami soktun kendini me ettin
bir tatil lazim bizeeadını koyamıyorum vallahitek istediğim kafama göre takılmak
evet takımda baktım göremedim akşam genel listelerden bakalım4 kilo vermişti dimi o da bende merak ettim
bende merk ediyorum kozalakperisydi sanirmevet takımda baktım göremedim akşam genel listelerden bakalım
bu gunlerdr palandoken veya uludag kalk gidiyokNERDE o tatil söylede gidek
uludağa gidek kymayı biliyon mu gııbu gunlerdr palandoken veya uludag kalk gidiyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?