- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.841
Bol su ekmek şeker yok bir de emzirme var tabi :)Favelayn vuuu dehset kilo vermissin bir haftafa nasil o ladar kilo verdin ya bu hafta korumaya calis yoksa hemen alirsin hemen
super cnm.Bol su ekmek şeker yok bir de emzirme var tabi :)
Korumaya giriyorum bu hafta kuzum
Ekmek yok şeker yok
Bol su vardı kuzum
güzel kaçamak yok01 subat menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 yk tulum peynir
1 tk kahvaltilik sos
Sekersiz cay
1 dl ekmek
Ara sut rezene cay
Ara 1 bardak sekersiz komposto
Oglen
Salata fazlaca
Has.tavuk
Aksam
Tavuk suyu corba
Salata
Ara sekersiz cay 15 falan minik kuru uzum
Su 3 litre falan
canım ben de aynı hatayı yapıyorum akşm meyve yemek bence sakıncalı akşamları meyve yediğim hafta kilom gitmiyor kilo verdiğim haftlar akşam meyve yemediğim haftalardünkü menüm;
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 biber
5 topik peynir
şekersiz çay
Ara
orta boy elma
Öğlen
2-3 yk pilav
soya soslu tavuk
1 büyük ayran
Ara
şekersiz çay
5 adet kepekli bisküvi
Akşam
çok az haşlanmış tavuk göğüs
1 elma dilim haşlanmış patates
2 yk yoğurt
1 yk erişte
muz,kivi,elma,portakal 2 -3 dilimde bunlardan yedim
baya yemişim be
aralarda şekersiz çay kahve içtim su da 2 lt yi geçti
Kuzum her gün yazmıştım zaten ya benim prensibimbi günlük menünü paylaşabilir misin beninmle
Ne derecesi kız bilmiyom ben onu :))Favelayn canım bireysel derece aldın mı
haftanın birincileri sırlarını paylaşıyor dur sayfayı yazayımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/birinciler-sirlarini-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-44Ne derecesi kız bilmiyom ben onu :))
dereceye girersen seni etiketlerler bi sayfa var orda dereceleri sıralıyorlarNe derecesi kız bilmiyom ben onu :))
Beni etiketlemediler panpaa :/dereceye girersen seni etiketlerler bi sayfa var orda dereceleri sıralıyorlar
daha bildirimler bitmemiştir canım bence bu hafta derecen vardır gecen haftaki birinci kız ne yaptı acaba olay olmuştuBeni etiketlemediler panpaa :/
canım ben de aynı hatayı yapıyorum akşm meyve yemek bence sakıncalı akşamları meyve yediğim hafta kilom gitmiyor kilo verdiğim haftlar akşam meyve yemediğim haftalar
Kuzum her gün yazmıştım zaten ya benim prensibim
Sabah ılık limonlu su
Ve ne yersem yiyeyim oncesinde 2 bardak su ve gün içinde de bol su , haşlama ve protein ağırlıklı beslendim bı de
Mesela hamsi buğulama yedim
Tavuk göğsü haşlama yedim
Brokoli yedim
Bu tarz beslendim kuzum
evet olsun dinlenme haftan olsun senin içinSporda yapamadım. Yapsaydım daha çok verirdim.
spor ile yaptıysa bol su içti ise yağdan da vermiştir ama bu hafta önemli işte çok çok dikkt etmesi lzımAslaama kilo vermede yag oranını azaltmak çok önemli. Böyle çok giden kilolarda malesef hepsi su oluyor
boş ver kuzum benim toparlamam çok çok zoraksamki psikolojime gorre hareket edicigimm
canim ne oldu hayirdit iyi misin simdi
yaa dibe cokmek yok kendini hemen tooarliyorsun yoksaa
bende normalde cok takmam da simdi hormonlardan midir yoksa surekli evde olmaktan midir nedir bilmiyorum biraz taktim
olsun cnm kaslarin dinlendi baslarsin bu hafta bomba gibi
ins cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?