- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.821
Bebegim var canim emziriyorumKuzum sen hamilemisin? Bebeğin vardı sanki.
Bir önceki sayfada listekaptinn canim ben 85.5 dan tam 84 e inmisim bu hafta 1.75 oluyo hesabima gore lidteyi bulamadim da
Verme zaten gerek yok kusum. 1 ayda vereceğini 1 haftada vermisin. InshAllah kalıcı olur. Ama süper vermişsin hic kıskanmadıkYa kuzum bir hafta daha dayanamam buna :))
Sisterları kıskanmayız bizVerme zaten gerek yok kusum. 1 ayda vereceğini 1 haftada vermisin. InshAllah kalıcı olur. Ama süper vermişsin hic kıskanmadık
Aynen benim aklımda da kilo koruma var su ansenin haftaya cok dikkat etmen gerekio kuzum, birden verdigin icin almanda cok kolay olur,... sabitlemeye bak bence kesinlikle haftaya yarim kilo bile versen iyi bence yeterki alma cünki almaya baslarsan fazlasiyla geri Döner su mesur yo-yo etksi:)
AslaSisterları kıskanmayız bizdimi
Anladim canim sagol da ben su an 84 um orada ayrilmadan onceki kilom yaziyo nasil yapicagimi bilemedim ondan da oyle yazip K kaptann i etiketlediydim14. TAKİM 555. ETAP*** yedincisi
Bir garip (49,2///%)
Favelayn (64/,60.6/3.7/5.31/%)
munter (67.6///%)
UMEYYE(67.6/66.9/0.7/1.03%)
orkide1453 (62.4/61.9/0.5/1.25/%)
Mavi boncukkk (70.6///%) hamilelik nedeniyle 514. etapta izne ayrıldı yüzdesi 41e bölündü
14. Takim ortalamasi: %
Mavi boncukkk Canım bak burda
Aynen benim aklımda da kilo koruma var su an
Suyun gücü vallaVerme zaten gerek yok kusum. 1 ayda vereceğini 1 haftada vermisin. InshAllah kalıcı olur. Ama süper vermişsin hic kıskanmadık
Ekmek yok şeker yokyaaa ınanmıyorummmm sen o kadar bı haftada nasıl verdin
Her yemekten önce yani meyve bile yesem 2 bardak su içtim kuzumm benAa evet onu bende bilemedim şimdi :/
Ben 5 bardağı geçmiyor ya. Sonra niye kilo veremedim
Evet ya söylemiştin. 2 gun once aklima geldi bende yapayım dedim ama sonra unuttum gittiHer yemekten önce yani meyve bile yesem 2 bardak su içtim kuzumm ben
Ben ona bağlıyorum kuzum bu kadar vermemi, su an su içmeden bir şey yiyesim gelmiyor mesela sanki modeme oturacak gibi hissediyorum :))))Evet ya söylemiştin. 2 gun once aklima geldi bende yapayım dedim ama sonra unuttum gitti
aksamki psikolojime gorre hareket edicigimmhiç kendini üzme ama kırıldıgını güzelce söyle bi daha unutmaz diye düşünüyorum
ne güzel renklendirmişsin takımımızı
canim ne oldu hayirdit iyi misin simdikızlar ben geldiiiim kusura bakmayın akşam biraz rahatsızlandım o yüzden gec geldim işe listeler geliyo şimdi
yaa dibe cokmek yok kendini hemen tooarliyorsun yoksaaay tutmıyorum kihele şubat ayı benim için çok kötü daha dibe çökerim bu aylarda
evet dünkü menüler için:
munter in menüsüne => @selcanmehmetcan ve UMEYYE yorum yapmış
@selcanmehmetcan in menüsüne =>munter yorum yapmış
UMEYYE nin menüsüne => munter yorum yapmış
eeeeee
@orkide1453 @tgb1907 @Nehir60SchonerDuft poncikbirgelincik Favelayn @Bir garip Mavi boncukkk nerde menüler nerde menülere yorumlar
bende normalde cok takmam da simdi hormonlardan midir yoksa surekli evde olmaktan midir nedir bilmiyorum biraz taktimkuzum bizde bazen kutluyoruz bazen kutlamiyoruz bizim tanisma hikayemiz biraz unutulmicak tarzdaydi bizim icin ondan onu hatirliyoruz ama dedigim gibi hersene degil:) gecen sene unuttum bende esimde unutmus bihafta sonra aklimiza geldi güldük gectik:) evlilik yildönümümüzü hatirlariz genelede okadar onuda unutmamasi icin o ay bikac kez dillendiriyorum oluo bitio
olsun cnm kaslarin dinlendi baslarsin bu hafta bomba gibiÇok şükür veriyorum artık ama spor yapamadım yaa bir haftam boşa gitti ĺ
ins cnmmmhiç yoktan iyi boşver
ben hem spor yaptım hemde kendimce dikkat ediyorum
ay hadi inşallah hatırlar kuzum
Hafif şeylerle başka kusum birden yüklenme miden rahatsiz olur :/Ben ona bağlıyorum kuzum bu kadar vermemi, su an su içmeden bir şey yiyesim gelmiyor mesela sanki modeme oturacak gibi hissediyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?