Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 mii ben hiç bir vermedim. ama bu hafta denesem mi bi. yaa veli ziyartelerine başladım orda da ikramlar filan oluyo ama çok kaçırmazsam bu ahfta 1 vermeyi hedefleyeyim bakalım.

herkesi yatırdım geldim uykum yok tv.seyrediyorum 2 bardak su içtim suyu çok tüketincede tuvalete git gel yoruluyorum sidikl fış fış gibi

yorgunluktan ölüyorum kızlar bgn dışarı cıkma havası demiştim sabah cıktık gezdik kuzenle akşama kadar.o magaza senin bu magaza bnm

yok canım onu sölemiştin zatende hafta sonları geliyo ya onu sordum

ben 19 mayısta giderim inş. tatilya bize. onlara değil ama olsun evde beklemek bile güzeldir. ehm istanbul buluşmasıda yapabilriz bak o işteyken bende onu sizle aldatırım senle yakın zaten onun semti. ama önce ev arkadaşını göndermesi gerekecek.

1 mii ben hiç bir vermedim. ama bu hafta denesem mi bi. yaa veli ziyartelerine başladım orda da ikramlar filan oluyo ama çok kaçırmazsam bu ahfta 1 vermeyi hedefleyeyim bakalım.

dayımın oğluyla aynı zamanlarda başladık o 14 kilo vermiş ama onun cüssesi büyüktü yani
bi yere gidince zor oluyo işte birde ısrar ediyolar yemezsen darılırız küseriz gibi laflar

evet bende hedef koydum ama nasıl olacak bende bilmiyorum

ama sen geliceksin ben gidicem ki
biz bu hafta prşmbe cuma en geç sivasa gidiyoruz kuzum

yok koca ismimi söyelemez pek bende onun sadece kızdığımızda sinirli olduğumuzu belli etmek için isim kullanırız

bende soyadıyla hitap ederim kızınca o da oooo baya kızmışsın ne oldu der...

bi bilsem.. esra ve ben takımın evli bekarlarıyız. herhalse sanırsam 2 yıla kalamz kavuşuruz.

heeee takılıyoz böyle kocalı bekar bekar....

günah çıkarayım bu arada liste yayınlanınca arada kaynar zaten. bugün dondurma yemiştim dee. ama akşam yemek yemedim..

türk insanın diyet yapana söylediği klasik laflarölümü ör bak senin için yaptım,diyetini evde yap burda olmaz gibi bayılırız diyet yapana birşeyler yedirmeye

kolayı var kzuum. yusufun bezlerden bağlaa. ohh mis gibi. dayanamadım geldim bak.

kız ameliyattan çıktım çişim geldi kalkamadığım için ördek getirdiler yok dedim yattığım yerden yapamam neyse hasta bezi bağladılar sabaha kadar yapamadım sabah kaldırdılar aman ne sıkışmışım birazda daha bekleseydi patlıyacaktım....

evet canım ben ilk bir kaç gün her teneffüs tuvalete gidiyordum şimdi alıştı vücut o kadar sık gitmiyorum

benim böbreklerimde problem var bir bardak içsem hemen sıkışırım ve her gittiğimde azar azar yaparım bir bardak su için 5 kere tuvalete giderim....

GÜN İÇİ PAYLAŞIM MESAJ SAYILARI

aynalar:39 mesaj :
pinkcat87:4 mesaj :97::97::97:
triptofan:izinli
rosebery:9 mesaj
irras:2 mesaj
fdm:0 mesaj
selinay2002:20 mesaj
ayşen_34:40 mesaj
emidaf:3 mesaj

evetttt 7 mesajdan az yazan sayın grup üyelerimiz
pinkcat 87
irras
fdm
emidaf
bütün gruplara girip
ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım şeklinde yazı yazacaksın

hayırlı yolculuklar dileyerek bir daha olmamasını temmenni ediyorum

ay sen beim kocamdan da romantiksin. muhabbete bak çiş muahbbeti.bizim küçükler 1. sınıflar böle konularda,yani burda olsalar, bende çişimi böle yapıyom. ben yapmıyom ben şöle.... parmak kaldırıp hepsi nasıl yaptığını sölerdi. ayy anlatamadım ama aklıma geldi de çok komiğime gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…