- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.001
canım artın 17 de başladım ben
işte 2 ay olacak tamı tamına..ayda 4,5 kilo vermiş olucam yani normal herhalde bende öyle çok hızlı vermedim ama işte durdum galiba normalde 1 1 veriyodum her hafta bu hafta kaçamak yapmadığım halde düşemedim
evet yavaş ama sağlıklı verelim
yok canım onu sölemiştin zatende hafta sonları geliyo ya onu sordum
1 mii ben hiç bir vermedim. ama bu hafta denesem mi bi. yaa veli ziyartelerine başladım orda da ikramlar filan oluyo ama çok kaçırmazsam bu ahfta 1 vermeyi hedefleyeyim bakalım.
yorgunluktan ölüyorum kızlar bgn dışarı cıkma havası demiştim sabah cıktık gezdik kuzenle akşama kadar.o magaza senin bu magaza bnm
ben 19 mayısta giderim inş. tatilya bize. onlara değil ama olsun evde beklemek bile güzeldir. ehm istanbul buluşmasıda yapabilriz bak o işteyken bende onu sizle aldatırımsenle yakın zaten onun semti. ama önce ev arkadaşını göndermesi gerekecek.
herkesi yatırdım geldim uykum yok tv.seyrediyorum 2 bardak su içtim suyu çok tüketincede tuvalete git gel yoruluyorum sidikl fış fış gibi
herkesi yatırdım geldim uykum yok tv.seyrediyorum 2 bardak su içtim suyu çok tüketincede tuvalete git gel yoruluyorum sidikl fış fış gibi
yok koca ismimi söyelemez pek bende onun sadece kızdığımızda sinirli olduğumuzu belli etmek için isim kullanırız
bi bilsem.. esra ve ben takımın evli bekarlarıyız. herhalse sanırsam 2 yıla kalamz kavuşuruz.
benimde burda öyle bir kuzneim olsa ne güzel olur. ayyy maaşını harca ne güzel. kredi ödemekten bişe alamıyoruz ki biiz.
kızlar fadime bugün uğramadı bişey söylemiş miydi ben hatırlamıyorum da :44:
fdm mi fadik mi?bilmem ki. hatırlamıyorum:44::44:
dayımın oğluyla aynı zamanlarda başladık o 14 kilo vermiş ama onun cüssesi büyüktü yani
bi yere gidince zor oluyo işte birde ısrar ediyolar yemezsen darılırız küseriz gibi laflar
evet bende hedef koydum ama nasıl olacak bende bilmiyorum
kolayı var kzuum. yusufun bezlerden bağlaa. ohh mis gibi. dayanamadım geldim bak.
evet canım ben ilk bir kaç gün her teneffüs tuvalete gidiyordum şimdi alıştı vücut o kadar sık gitmiyorum
günah çıkarayım bu arada liste yayınlanınca arada kaynar zaten. bugün dondurma yemiştim dee. ama akşam yemek yemedim..
türk insanın diyet yapana söylediği klasik laflarölümü ör bak senin için yaptım,diyetini evde yap burda olmaz gibi bayılırız diyet yapana birşeyler yedirmeye
kız ameliyattan çıktım çişim geldi kalkamadığım için ördek getirdiler yok dedim yattığım yerden yapamam neyse hasta bezi bağladılar sabaha kadar yapamadım sabah kaldırdılar aman ne sıkışmışım birazda daha bekleseydi patlıyacaktım....
benim böbreklerimde problem var bir bardak içsem hemen sıkışırım ve her gittiğimde azar azar yaparım bir bardak su için 5 kere tuvalete giderim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?