Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende aynen küçükken bize girmişti 2 defa ondna dolayı kaç yaşına kadar annemi kaldırırdım gece tuvalete gitmek için
evet allah güç veriyo gerçekten ilk başlarda bende çok korkuyodum yazdığım gibi şimdi sadece uyuyamıyorum geç saate kadar

hep beraber gidiyoruz atlayın süpürgeme

haa gördüm face e eklemişsin. ama ben anlamadım galiba o kadar gülmedim.ama püskevit süperdii. pona çok güldüm.

ya işte dengesizim ya bu aralar başka zaman olsa bu kadar gülmem bugün böyle oldu.
bide ben karikatürleri okurken kafamda oynatıyorum onları o adam hiç derken söyleyiş tarzı hareketi filan düşündüm o komik geldi

canım ben yıllardır depresyondayım bi çıkamadım gitti

canım ben yıllardır depresyondayım bi çıkamadım gitti

ben ilkbahar ve sonbaharda girerim canım birinin yanında ağlıycam diye ödüm kopar,kendimi sıka sıka bi hal oluyorum valla...ailemin yanında bile ağlayamam yalnızken açarım muslukları hahhah....................

14. takım saat 22.00 dan sora coşuyo...................

kıskanalar çatlasın.kıskananlar çatlasın...

starliyca 35 de gelmiş. kızlar szin adınız nedir. nick sölemek zor oluyo. sölemek istemezseniz sahne isminizi de söleyebiliniz.

starliy i listeye almadım ben alınmıycaktı değilmi sadece paylaşım yapacaktı :26:
valla benim adım okunduğu gibi yazılıyo yazıldığı gibi okunuyo
çok açık ve netim

ay şimdi ebn şarkı düşünür dururumm. öle bir şarkı olmalı ki tartıda güzel sonucu gördüğümüzde 14. takımın şarkısını sölemeliyiz. ben genelde tartıda güzel sonuç görürsem metenin faydası yoktur gözlerdeki yaşın , iyi düşün taşıın varya onu sölüyom ne alakaysa. galiba orda yarışmayı kazanıyo ya bende kazanma duygusunu ifade ediyor olabilrim. ve kilo evrdiğimi gördüğüm gün devamlı mutlu oluyorum. 83 ken kendimi çoook çirkin hiseederdim şimdi fena değilim yaa diyorum.inşallah 60 larıda görecem.

ben şu an şarkı dinlediğim ve size konsantre olduğum için düşünemem şöyle yalnız kaldığımda yaparım bişeyler

canım zayıf günler göreceğiz hep birlikte inşlhhhhhhhhh

bu aralar serdar ortaçın yok mu şarkısına takıldım dinlemenizi tavsiye ederim
yok ben bunalım takılacam diyorsanız nezihten elvedayı öneririm

yok koca ismimi söyelemez pek bende onun sadece kızdığımızda sinirli olduğumuzu belli etmek için isim kullanırız

aysen sen ne kadar zamanda 84 ten düştün. ben şubattan beri ancak verebildim. ama tam diyetime uymadım kalori sınırımı aşmadan kaçamaklar yaptım.sence normal mi yoksa yavaş mı veriyorum yaa. ama hızlı kilo evrmekde çabuk almaya ve kansere sebep oluyomuş. haberlerde dedi. hücre bölün mesi oluyomuş.

canım artın 17 de başladım ben
işte 2 ay olacak tamı tamına..ayda 4,5 kilo vermiş olucam yani normal herhalde bende öyle çok hızlı vermedim ama işte durdum galiba normalde 1 1 veriyodum her hafta bu hafta kaçamak yapmadığım halde düşemedim
evet yavaş ama sağlıklı verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…