- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.981
bende aynen küçükken bize girmişti 2 defa ondna dolayı kaç yaşına kadar annemi kaldırırdım gece tuvalete gitmek içinbende küçüklüğümden ebri hırsızdan çok korkardım . her gece koltukların arasına bakardım birden bire ışığı yakar hırsızı yakalayacağımı sanaırdım. ama artık Allah güç verdi tek bşımayım. ama sitemiz çok güvenli. komşularımızda hep asker .o yüzden rahatım galiba yüksek katta olunca.
doğru dün ağlamıştım
bugün bir ara kafayı yedim moralim düzelsin diye karikatürlere bakıyordum bir karikatüre çok güldüm ama öyle böyle gülme değil hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum gülerken birden ağlamaya başladım yakındır bakırköye ziyaretim
haa gördüm face e eklemişsin. ama ben anlamadım galiba o kadar gülmedim.ama püskevit süperdii. pona çok güldüm.
kız sende izdivaç programındaki kadın gibi şarkı yazıyon hemencik. bizim takıma da bi şarkı bestelesene. arada bir derce alınca sölerikk.
depresyon belirtileri , bende bazen kahkahayla gülerken ağlamaya başlıyorum geçen annemin yanında öle oldum anamda ağladı valla ne derdin var diye oysaki hiçbişe yok hahha iki çocuk büyütüyorum yetmezmi depresyona girmeye...............
canım ben yıllardır depresyondayım bi çıkamadım gitti
aaa olur aslında besteleyem bi tane bende
ama ilham ne zaman gelir bilemem
starliyca 35 de gelmiş. kızlar szin adınız nedir. nick sölemek zor oluyo. sölemek istemezseniz sahne isminizi de söleyebiliniz.
starliy i listeye almadım ben alınmıycaktı değilmi sadece paylaşım yapacaktı :26:
valla benim adım okunduğu gibi yazılıyo yazıldığı gibi okunuyo
çok açık ve netim
ay şimdi ebn şarkı düşünür dururumm. öle bir şarkı olmalı ki tartıda güzel sonucu gördüğümüzde 14. takımın şarkısını sölemeliyiz. ben genelde tartıda güzel sonuç görürsem metenin faydası yoktur gözlerdeki yaşın , iyi düşün taşıın varya onu sölüyom ne alakaysa. galiba orda yarışmayı kazanıyo ya bende kazanma duygusunu ifade ediyor olabilrim. ve kilo evrdiğimi gördüğüm gün devamlı mutlu oluyorum. 83 ken kendimi çoook çirkin hiseederdim şimdi fena değilim yaa diyorum.inşallah 60 larıda görecem.
kocanda seni aysen34 diye çağırıyo yani. zaten bana da triptofan derler kısaca
yok koca ismimi söyelemez pek bende onun sadece kızdığımızda sinirli olduğumuzu belli etmek için isim kullanırız
gülüş der banada . aynen tartışırken bak gülçin der.. olsada tartışsak yaa onu bile özlüyom. barışması güzel oluyoda
yok koca ismimi söyelemez pek bende onun sadece kızdığımızda sinirli olduğumuzu belli etmek için isim kullanırız
banada ayşiş derayyyy kıyamam vuslat ne zaman
aysen sen ne kadar zamanda 84 ten düştün. ben şubattan beri ancak verebildim. ama tam diyetime uymadım kalori sınırımı aşmadan kaçamaklar yaptım.sence normal mi yoksa yavaş mı veriyorum yaa. ama hızlı kilo evrmekde çabuk almaya ve kansere sebep oluyomuş. haberlerde dedi. hücre bölün mesi oluyomuş.
bi bilsem.. esra ve ben takımın evli bekarlarıyız. herhalse sanırsam 2 yıla kalamz kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?