- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.021
eline sağlık ayşen. beni öpmende hoşuma kaçtı. ama ben iznli olsamda 7 yi geçtim demi. ya haftasonları paylaşımın az olması normal aslında. bence takımalrın genelide haftasonu sakin
günah çıkarayım bu arada liste yayınlanınca arada kaynar zaten. bugün dondurma yemiştim dee. ama akşam yemek yemedim..
bende yedim çok güzeldi ama o kadar insan yerken ben bakamazdım akşam yemeğini çok az yedim dengelemiştir inşallah....
evet kızlar listeden kusurum eksiğim varsa affola
eline sağlık ayşen. beni öpmende hoşuma kaçtı. ama ben iznli olsamda 7 yi geçtim demi. ya haftasonları paylaşımın az olması normal aslında. bence takımalrın genelide haftasonu sakin
ne desem ki acaba size::131:
kız metabolizmam şaşırsın diye yedim başka bir niyetim yoktu
kız metabolizmam şaşırsın diye yedim başka bir niyetim yoktu
ellerine sağlık canım kaldı 6 gün
evet genelde öyle ve bu yüzden en çok kaçamak haftasonu yapılıyor malesef
kızlar hepinize iyi akşamlar bugün fazla gelemedim ama inanın temizlik v.s çokk yogundumve yoruldum akşamda yola çıktık anneme geldik daha 20 dakika oldu. arabada uyumuşum yorgunluktan
akşam yemeğimi paylaşıyorum
yeşillik maru lbiber
bir kase yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği
kızçeler ben kalkıyom pc başından belim ağrıdı oturmaktan
iyi geceler hepicinize
bende çıkıyorum iyigeceleerr hepinize.
kızlar inanın bugün çok direndim akşam ablam okadar çok ısrar ettiki yaptıklarından yemem için ama yokkkkk dedim
veee kızlar annemin yemeklerini deli gibi özlesemde vee inanın kızlar hazırladığı yemekleri yazmaya elim bile varmıyoooo:84: o kadar ısrara rağmen yemedimm masada oturdum ama sadece su içtimmm yani kızlar anne sınavının akşam yemeğini atlatmış bulunuyorummm
sabahıda atlattıkmı süperrr
kendime şimdi beşibiyerdemi yaptım onlar kahve içerken ben beşi biyerdemi içiyorum
ben tüm takımlara yazdım.....bitti benim cezamm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?