Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eline sağlık ayşen. beni öpmende hoşuma kaçtı. ama ben iznli olsamda 7 yi geçtim demi. ya haftasonları paylaşımın az olması normal aslında. bence takımalrın genelide haftasonu sakin

eline sağlık ayşen. beni öpmende hoşuma kaçtı. ama ben iznli olsamda 7 yi geçtim demi. ya haftasonları paylaşımın az olması normal aslında. bence takımalrın genelide haftasonu sakin

sağol yavrimm ayy hoşuna kaçtıysa gel bi daha öpem
evet geçtin canım ama sana çizik atmaıdm izinlisin diye

evet kızlar listeden kusurum eksiğim varsa affola

ellerine sağlık canım kaldı 6 gün

evet genelde öyle ve bu yüzden en çok kaçamak haftasonu yapılıyor malesef

kızlar hepinize iyi akşamlar bugün fazla gelemedim ama inanın temizlik v.s çokk yogundumve yoruldum akşamda yola çıktık anneme geldik daha 20 dakika oldu. arabada uyumuşum yorgunluktan
akşam yemeğimi paylaşıyorum
yeşillik maru lbiber
bir kase yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği

hoşgeldin canım ama ceza aldın bütün takımlara gidip ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım yazacaksın

Son düzenleme:
kızlar inanın bugün çok direndim akşam ablam okadar çok ısrar ettiki yaptıklarından yemem için ama yokkkkk dedim
veee kızlar annemin yemeklerini deli gibi özlesemde vee inanın kızlar hazırladığı yemekleri yazmaya elim bile varmıyoooo:84: o kadar ısrara rağmen yemedimm masada oturdum ama sadece su içtimmm yani kızlar anne sınavının akşam yemeğini atlatmış bulunuyorummm

sabahıda atlattıkmı süperrr

kendime şimdi beşibiyerdemi yaptım onlar kahve içerken ben beşi biyerdemi içiyorum

tebrik ederim canım maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…