Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız geçen bime altın çilek gelmiş millet paket paket almış kalmamıştı 1 günde. nasıl bişey gerçekten faydası oluyo mu? yağ yakmaya yardımcı diyolar. bu arada İSTANBULLULAR 20 MAYIS SABAHI ÖĞLENE KADAR Bİ YERDE KAHVALTI YAPABİLRİİZZ... NE DERSİNİZZ... ŞÖLEEE DENİZE BAKA BAKAA.

Aslı yazıyı değiştirmek için en yapman gerektiğini sormuştun. Hatırlatıyım kontrol panelinden profili düzenle var. Ordan eski yazıyı silip yerine mayıs sonunda 99 olacam diye yazıyosuunn..yada başka bişey. Meselaa pes etmek yok gibii. Hem resminde sana eskileri anneni hüzünlerini hatırlatıyor olabilir onuda değiştir. Bak ben yeniledim resmimi ordaki çıtır gib sexy olacam inşallah.

aman kıs senin resimde pek iddalı haa............................

altın çilek yalanmış diyetisyenlerin hepsi öle diyo.......................

canım valla ben yeni denemeye başladım kurusunu aldım aktardan kız memnun herkes dedi ama iştah kapatıyomuşş beşibiyerde içiyorum o etkili ama ödem söktürücü olması güzel istiyosan 1 hafta denemelik al aktardan canım altınçilek .
bu arada kahvaltı fikrin süperr wallaaa :81::81::81::81:

resim süper canımDDD

ya b -fit denen bişey almıştım. gidecem ama üşeniyorum 2 vasıta. ama süper inceltiyormuş. totoşumu kaldırmam lazım vinç gönderiiinnn.

slm kızlar sporumu yaptım, çamaşırımı yıkadım, kendimi yıkadım, odamı topladım. saat 14 ve 16 daki elmalarımıda yedim eee daha ne olsun

canım sana diyecek bişey bulamıyorum tebrikler böyle bir masadan diyetini bozmadan kalktığın için
bütün aklışlar fadike

gülçininde dediği gibi börek fazla olmuş muz yerine başka bir meyve tercih etseydin canım daha iyi olurdu. dün cezalı oldun canım. elimde olmayan sebeplerden dolayı demişsin ama ceza ne olacak :44:

aslıcımm canımm sağoll inan zorlandım ama kendimi şöyle motive etim daha önce yediğin şeyler tadını biliyosun merak edilecek bişey değilll

kızlar akşam yemeğimi paylaşıyorum
1 kase toğurt
1 tane biber dolması
2 adet yeşil biber
ekmek yemedim kızlar dolma yediğim için zate doydum
bu arada yemeğe başlamadan önce iki büyük bardak su içtim ki açlık hissim kapansın die
bizimkiler daha akşam yemeğii yemediler hazırlık yapıyorlar ama ben 6:30'dan sonra hiç bişey yemediğim için yedim

süpersin bu hafta kaç kilo vereceksin merak ettim şimdiden. spor yapıyomusun peki?

selam kızlar misafirlerim olduğu için giremedim kahvaltıdan sonra hava çok güzeldi bizim burda çok büyük bir pazar var oraya gittik çok güzel ciciler var ama ben sadece alttan büzgülü eşofman altı aldım zayıflayınca alacağım dedim almadım geldik yusufu uyuttuk bende yusufun küçülenlerini kaldırdım saçımı boyadım banyo yaptım şimdi uzandım yatıyorum........

içtiğim ilaç iştahımı kesti sabah kahvaltıda yarım simit beyaz peynir salatalık domates zeytin ve çay içtim,az öncede çorbayla et sote yedim azıcık belki biraz sonra nescafe içeriz.....

sen bu haftada en az bi 2 kilo verecen canım tartıldın mı hiç var mı bir oynama

süpersin bu hafta kaç kilo vereceksin merak ettim şimdiden. spor yapıyomusun peki?

canım işe giderken 30 dakika eve gelirkende 30 dakika yani toplam 1 saat yürüyorum eve gelincede 45 dakika felan mezdeke oynuyorum plates hareketleri yapıyorum . yani başka fırsatım olmuyo çünki finallerim var bu sıralar ders çalışıyorum. ama inan bende merak ediyorum kaç kilo vereceğimi çünki hiç böyle kararlı olmamıştım diete başladığım gün pes ediyodum çünkii

slm canım ne güzel hava sıcak orda ben burda donuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…