- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.061
Aslı yazıyı değiştirmek için en yapman gerektiğini sormuştun. Hatırlatıyım kontrol panelinden profili düzenle var. Ordan eski yazıyı silip yerine mayıs sonunda 99 olacam diye yazıyosuunn..yada başka bişey. Meselaa pes etmek yok gibii. Hem resminde sana eskileri anneni hüzünlerini hatırlatıyor olabilir onuda değiştir. Bak ben yeniledim resmimi ordaki çıtır gib sexy olacam inşallah.
kız geçen bime altın çilek gelmiş millet paket paket almış kalmamıştı 1 günde. nasıl bişey gerçekten faydası oluyo mu? yağ yakmaya yardımcı diyolar. bu arada İSTANBULLULAR 20 MAYIS SABAHI ÖĞLENE KADAR Bİ YERDE KAHVALTI YAPABİLRİİZZ... NE DERSİNİZZ... ŞÖLEEE DENİZE BAKA BAKAA.
aman kıs senin resimde pek iddalı haa............................
Aslı yazıyı değiştirmek için en yapman gerektiğini sormuştun. Hatırlatıyım kontrol panelinden profili düzenle var. Ordan eski yazıyı silip yerine mayıs sonunda 99 olacam diye yazıyosuunn..yada başka bişey. Meselaa pes etmek yok gibii. Hem resminde sana eskileri anneni hüzünlerini hatırlatıyor olabilir onuda değiştir. Bak ben yeniledim resmimi ordaki çıtır gib sexy olacam inşallah.
sağol canımm annemin pazar kahvaltıları meşhurdur ee birazda kalabalığız annemde her pazar üşenmez
katmer yapar(gözleme sacda), ıspanaklı ekmek , patates kızartması ,sucuklu yumurta , kahvaltılıklar ve en sevdiğim gül reçeli:84: anneme geldiğimde yemem için hep bulunur canım bunlarr işte ama inan yemedim annem kızdı ama yapacak bişey yok şimdi tutamazsam bidaha hiç tutamam kendimi
ve akşam geldiğimizde dolma yapmıştı ki inan çok güzel görünüyodu ama masada oturup sadece su içtim canımm
herkese günaydın kızlar dün eli,mde olmayan sebeplerden dolayı nete giremedim.. inşallah hepiniz iyisinizdir.. dün benim diyetimin izin günüydü o yüzden herşeyi yedim ama çok abatrmadım.. bugün sabah kahvaltım
1 kk peynir+domates+salatalık+1 çay tabağı kadar fırında mantar kaşar+4 küçük dilim ıspanaklı börek
daha tenide bir avuç badem 1 muz+1 elma yedim..
bugünden itibaren tekrar sıkı bir düyete girip son bi gayretle 4-5 kilo vermem gerek...........
kızlar akşam yemeğimi paylaşıyorum
1 kase toğurt
1 tane biber dolması
2 adet yeşil biber
ekmek yemedim kızlar dolma yediğim için zate doydum
bu arada yemeğe başlamadan önce iki büyük bardak su içtim ki açlık hissim kapansın die
bizimkiler daha akşam yemeğii yemediler hazırlık yapıyorlar ama ben 6:30'dan sonra hiç bişey yemediğim için yedim
kızlar akşam yemeğimi paylaşıyorum
1 kase toğurt
1 tane biber dolması
2 adet yeşil biber
ekmek yemedim kızlar dolma yediğim için zate doydum
bu arada yemeğe başlamadan önce iki büyük bardak su içtim ki açlık hissim kapansın die
bizimkiler daha akşam yemeğii yemediler hazırlık yapıyorlar ama ben 6:30'dan sonra hiç bişey yemediğim için yedim
süpersin bu hafta kaç kilo vereceksin merak ettim şimdiden. spor yapıyomusun peki?
selam kızlar misafirlerim olduğu için giremedim kahvaltıdan sonra hava çok güzeldi bizim burda çok büyük bir pazar var oraya gittik çok güzel ciciler var ama ben sadece alttan büzgülü eşofman altı aldım zayıflayınca alacağım dedim almadım geldik yusufu uyuttuk bende yusufun küçülenlerini kaldırdım saçımı boyadım banyo yaptım şimdi uzandım yatıyorum........
içtiğim ilaç iştahımı kesti sabah kahvaltıda yarım simit beyaz peynir salatalık domates zeytin ve çay içtim,az öncede çorbayla et sote yedim azıcık belki biraz sonra nescafe içeriz.....
sen bu haftada en az bi 2 kilo verecen canım tartıldın mı hiç var mı bir oynama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?