Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

boşver canım takma. başka takımdan gelip ben pisboğazın tekiyim kilo veremedim yazarken biz bişey diyor muyduk. o kendi kalitesini göstermiş

işte gülçinin dediği birde 2-3 kişi bir yere gidince onlarda öle demişler herhaldeee

4. takıma yazdım. rahatsız olduysanız sizin takıma bir daha uğramayız. rahatsızlığınızı bu dille anlatmanıza gerek yoktu diye yazdım. bundan sonra 4. takıma yazmayız. başka ceza buluruz ya da.

neyse cezamızıda yerine getirdik 2 gündür ateşim varya hiç düşmüyor üfff:44:

doktor ne dedi canım nedeni neymiş. tekrardan geçmiş olsun

aslı. arada çocuklar giyinirken zamankazanmak için reklam demiştim yaa. az önce aklıma geldi. kıvancın çantaya bak reklamı olur mu. okul çantası taksa kız pembe. oğlanın biride vay vaay çantaya bak desee.

boğazlarım ağrıyordu aslında baş ağrısıda vardı birden ateşim çıktı eve geldim bi baktim ki ateş 39
gittik doktora kandı idrardı derken bekledik baya bide bi üşüme bi üşüme bi koku duysam çıkarasım geliyor ilk dedim acaba hamilemiyim diye ama dedim olmaz
tahlilleri aldım girdim doktora idrarımda iltihap varmış birde kanamam varmış içten herhalde ağrın varmı dedi evet dedim o zaman ateş düşürücü iğne yapamayız dedi gönderdi beni ..
eve geldim ilaçları içtim kafamı koyunca anında yükseliyor ateşim .. baktım 39,5 oldu duşa girdim hemen bekledik işte 15dk fln bi baktıkki 39,7 olmuş hemen gittik tabi iğne yaptı işte ateş düşürücü ama şimdi gene çıkıyor yavaş yavaş anlamadım valla

çoook geçmiş olsun canım. yanında birileri var mı sana yardım edebilecek.

canım çok güzel olabilir ama velilerin bakış açısı önemli burda sorun olur mesela beğenmezler

canım sen bi dahiliye git kanama nerd eoluyor midede filan mı allah korusun . ihmal etme sakın

kızlar bahsediyorum ya veli ziyaretlerine gidiyorum diye. geçen gittim birine başka velilerde gelmişti kalabalıktı. patavatsız kadının biride bana baktı baktııı hocam sizde hamurişi seviyonuz gibi duruyo dedi.evet dedim seviyorum. sonra yanlış anlamayın ben sizi böle çok beğeniyom filan. zaten kadın dediğin zayıf olammaalı ne o öle. zayıf kadına giydiği yakışmıyo filan. bu sırada çok zayıf bir kadında vardı poratmda oda aşkolsun abla fian. yani kadın konuştukça battıama hamurişi sevdiğim bu kadar belli oluyo yani demekki. bunu bana diyende 120 kiloymuş....

hahaaa o seni kıskanmış galba

olabilüüüüü... ama sanmıyorum yaa konuşamk için konuştu işte. ama veli ziyareti çok işe yarıyo yaa. durumu kötü olmayıp fotokopi parası vermeyenleri teşhis ettim. çalışma odası olmayanları öğrendim. geniş ailelerde dedesi yüzünden şımaranları gördüm.bende diyorum neden bu çocuk böle. meğerse anne yapma derse dede yap diyormuş. çocukta yüz buluyo tabi. neyse kızlar.bişe diyonuz muu? ben spora gidiyorum.

gecmiş olsun cnm(

kayınvalidem vardı canım ya eşim işteydi ilk gittiğimizde soradan gittiğimde eşimle gittim salgın var sanırım herkes ateşten dökülüyor

canım öyle ben bir haftayı geçti hastalığım geçmiyo biraz azalıyor sonra yükseliyo

canım şaşırmadım bunu söyleyenin kilolu olduğuna. kendi yanına arkadaş arıyor bak o da kilolu de gibi. bizim komşunun annesi gelmişti. o da baya kilolu. sivasa gitmiştik ben kilolu olduğum halde hızlı yürüyen biriyim. zor yürüyor koluma girdi. diğerleri önden gidiyor. arkaya baktı komşum annesine zorlanıyor mu filan diye siz yürüyün biz aslıyla geliyoruz yavaş yavaş siz hızlı yürürsünüz dedi. sonra yemek yerken biz aslıyla baya fazla yedik dedi. sonra kilomu sordu söyledim. onun kilosu benden fazla neden öyle ki dedi yani inanamadı benim ondan az kilolu olmama. koca kadın benle yarıştı yani

canım çokk geçmiş olsun salgın var galiba ablamda öyle olmuş dün birden dikkat et kendine

canım wallaa dediğin gibi kadın konuştukça batmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…