- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.101
canım baktım bende irras öle deyince.. 4. takımda kızın biri ben bu cezalrın işe yaradığını düşünmüyom filan yazmış. bizenee yapsaydın görevini filan yazmış. saygısız. sabahtan beri takımlarında muhabbet yok. bide yer işgal etmekle suçluyo.neymiş takımımıza geliyosunuz boşa yer kaplıyosunuz demiş.ne güzel sayemizde takımınıza mesaj geliyo. töbee sinir oldum bijoks mudur nedir?
işte gülçinin dediği birde 2-3 kişi bir yere gidince onlarda öle demişler herhaldeee
neyse cezamızıda yerine getirdik 2 gündür ateşim varya hiç düşmüyor üfff:44:
neyse cezamızıda yerine getirdik 2 gündür ateşim varya hiç düşmüyor üfff:44:
boğazlarım ağrıyordu aslında baş ağrısıda vardı birden ateşim çıktı eve geldim bi baktim ki ateş 39
gittik doktora kandı idrardı derken bekledik baya bide bi üşüme bi üşüme bi koku duysam çıkarasım geliyor ilk dedim acaba hamilemiyim diye ama dedim olmaz
tahlilleri aldım girdim doktora idrarımda iltihap varmış birde kanamam varmış içten herhalde ağrın varmı dedi evet dedim o zaman ateş düşürücü iğne yapamayız dedi gönderdi beni ..
eve geldim ilaçları içtim kafamı koyunca anında yükseliyor ateşim .. baktım 39,5 oldu duşa girdim hemen bekledik işte 15dk fln bi baktıkki 39,7 olmuş hemen gittik tabi iğne yaptı işte ateş düşürücü ama şimdi gene çıkıyor yavaş yavaş anlamadım valla
çoook geçmiş olsun canım. yanında birileri var mı sana yardım edebilecek.
aslı. arada çocuklar giyinirken zamankazanmak için reklam demiştim yaa. az önce aklıma geldi. kıvancın çantaya bak reklamı olur mu. okul çantası taksa kız pembe. oğlanın biride vay vaay çantaya bak desee.
boğazlarım ağrıyordu aslında baş ağrısıda vardı birden ateşim çıktı eve geldim bi baktim ki ateş 39
gittik doktora kandı idrardı derken bekledik baya bide bi üşüme bi üşüme bi koku duysam çıkarasım geliyor ilk dedim acaba hamilemiyim diye ama dedim olmaz
tahlilleri aldım girdim doktora idrarımda iltihap varmış birde kanamam varmış içten herhalde ağrın varmı dedi evet dedim o zaman ateş düşürücü iğne yapamayız dedi gönderdi beni ..
eve geldim ilaçları içtim kafamı koyunca anında yükseliyor ateşim .. baktım 39,5 oldu duşa girdim hemen bekledik işte 15dk fln bi baktıkki 39,7 olmuş hemen gittik tabi iğne yaptı işte ateş düşürücü ama şimdi gene çıkıyor yavaş yavaş anlamadım valla
canım çok güzel olabilir ama velilerin bakış açısı önemli burda sorun olur mesela beğenmezler
canım sen bi dahiliye git kanama nerd eoluyor midede filan mı allah korusun . ihmal etme sakın
hahaaa o seni kıskanmış galba
kayınvalidem vardı canım ya eşim işteydi ilk gittiğimizde soradan gittiğimde eşimle gittim salgın var sanırım herkes ateşten dökülüyor
kızlar bahsediyorum ya veli ziyaretlerine gidiyorum diye. geçen gittim birine başka velilerde gelmişti kalabalıktı. patavatsız kadının biride bana baktı baktııı hocam sizde hamurişi seviyonuz gibi duruyo dedi.evet dedim seviyorum. sonra yanlış anlamayın ben sizi böle çok beğeniyom filan. zaten kadın dediğin zayıf olammaalı ne o öle. zayıf kadına giydiği yakışmıyo filan. bu sırada çok zayıf bir kadında vardı poratmda oda aşkolsun abla fian. yani kadın konuştukça battıama hamurişi sevdiğim bu kadar belli oluyo yani demekki. bunu bana diyende 120 kiloymuş....
kızlar bahsediyorum ya veli ziyaretlerine gidiyorum diye. geçen gittim birine başka velilerde gelmişti kalabalıktı. patavatsız kadının biride bana baktı baktııı hocam sizde hamurişi seviyonuz gibi duruyo dedi.evet dedim seviyorum. sonra yanlış anlamayın ben sizi böle çok beğeniyom filan. zaten kadın dediğin zayıf olammaalı ne o öle. zayıf kadına giydiği yakışmıyo filan. bu sırada çok zayıf bir kadında vardı poratmda oda aşkolsun abla fian. yani kadın konuştukça battıama hamurişi sevdiğim bu kadar belli oluyo yani demekki. bunu bana diyende 120 kiloymuş....
üfff bilgisayar başında kaç saat zaman geçiriyosunuz kızlar. ben bağımlı oldum galibaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?