Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nabersiniz kızlar. ben bugün öğlen kahvaltı yaptım 12 de. mantarlı omlet ,domates 1 kk labne yedim.
ara 2 ekşi elma
saat 5 gibi yoğurtlu makarna garnitürde ekledim. mayonez katmadım ama.

az öncede şekerli süt içtim..

akşamda çay yeşilçay kirazsapı suyu filan içerim oyalarım öle kendimi. kaç aklori aldım acaba bugün. hesaplarım birazdan. evden çıkasım gelmedi hiç enerjim yoktu bugün. evde spor yaparım akşam..

canım bugünkü kalorini yoğurtlu makarna yükseltir bunun dışında sorun yok karbonhidratla protein aynı anda alınmamalıymış

gülçin sen okuma bayramını yaptın mı canım

yapmadım haziranın başında oalcak. yapacaklarımızı yazayımmı?

1 . hoşgeldiniz şiiri
2. gülsüüm skeci şarkılı
3. mevsimler-aylar
4. sınıfımı geçtim şiiri
5. sıra gecesi
6. waka waka dansı
7. şirinler partisi
8. okula gitmeyen damla tiyatro
9. kabadayılar sınıfı tiyatro
10. cennet ile memmed skeç
11. meslekler rondu
12. güzellik yarışması tiyatro
13. bir şiir bulamm lazım
14. aralarda zaman kazanmak için reklam tarzı bişey bulmalıyım.kızlar SİZCE GÜNCEL REKLAMLARDAN HANGİSİNİ ÇOCUKLAR CANLANDIRSIN? KOMİK OLABİLİR. DUYGUSAL DA OLABİLİR.

canım senin ne kadar sürecek hesapladın mı benim 2 saati geçecek çok mu uzun acaba

kızlar herkese merhaba bu arada gülçin profil resmine bittim ya sadece ona baktım desem yeridir

benimde 1,5 saat düye düşünüyorum ama belli olmaz. Bence 2 saat çok ya. Sen neler hazırladın yazar mısın:

canım hemen yazayım

açılış dans gösterisi ile
1. 1. sınıf masalı ( monolog)
2. dersler
3. ıspanaklı yumurta
4. düüt skeci
5. mevsimler gösterisi
6. halk oyunları ( çayda çıra- zeybek)
7. dedikoducu kız ( monolog )
8. oya'nın rüyası skeci
9. koro
10. Atışmalar ( gelin alayı -cennet ile memmed -maniler)
11. lolo skeci
12. delisin ront
13. istiklal marşı ve bayrak gösterisi
14. slayt
15. belge dağıtımı
16. kapanış

aradada 7 tane şiir var canım

aslı ben bugün ceza almadım değilmi:97:

canım aysen bu hafta yapacaktı. ama o yanlış anladı galiba bir gün sandı. bide sivasa gidebiliriz her an diyordu. sivasa mı gitti acaba daha doğrusu geldi

yaklaşık aynı tarz. eğitimhaneden esintiler hissediyorum doğru mu? ya bende belge mi madalya mı konusunda kararsızım. slaytıda hababam sınıfı müziğinde yamayı düşünüyorum movie makerda. altınada esprili yazılar ekleyecem.ayy inşallah güzel olur.

evet canım eğitimhane
bende hababam sınıfı eşliğinde düşünüyorum.
canım aslında ben madalya istiyorum ama bana çok yük olacak. elbiselerde de cebimden baya çıktı. o yüzden belge verecem. sen madalyalara baktın mı fiyatlarına filan. nette 5.75 e idi tanesi

kim güldü kız bişey mi dediler

canım baktım bende irras öle deyince.. 4. takımda kızın biri ben bu cezalrın işe yaradığını düşünmüyom filan yazmış. bizenee yapsaydın görevini filan yazmış. saygısız. sabahtan beri takımlarında muhabbet yok. bide yer işgal etmekle suçluyo.neymiş takımımıza geliyosunuz boşa yer kaplıyosunuz demiş.ne güzel sayemizde takımınıza mesaj geliyo. töbee sinir oldum bijoks mudur nedir?

fiatları öle de. burda bazı eyrler var oralara gidip soracam. ulusta hostanın orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…