- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.361
ben diyette olunca hamile birini görünce ne güzel herşeyi yiyebilir diye psıkolojımı bozuyodumamaannn kuzu alırız veririrz prblem değil bizimki işin espirisi
tabi cok almamaya calışcm ama alırsamda canım sagolsn veririm sonrasında
eksi kesin de 60.9 olsun çok istiyorum en son tartıda 61.1 dim bgn tartılmadım[/QUOTE]umarım eksilerdesindir
ay bende öyle düşünüyodum vallaben diyette olunca hamile birini görünce ne güzel herşeyi yiyebilir diye psıkolojımı bozuyodum
[/QUOTE]eksi kesin de 60.9 olsun çok istiyorum en son tartıda 61.1 dim bgn tartılmadım
22 aylık oldu. Unuttu gibi bugün 5. Gün gece uyandı meme istedi ben süt verdim istemem dedi ağladı biraz sonra süte baktı aldı elimden içti.Ayyy cnm niye biraktin ki emzirmeyi cok kucuk degil mi daha muhtemelen kendi istememistir
Afiyet olsunaynen öyle kuzum
su an ofiste masamda peynir ekmek yiyorum
ya kıyamam ben ona22 aylık oldu. Unuttu gibi bugün 5. Gün gece uyandı meme istedi ben süt verdim istemem dedi ağladı biraz sonra süte baktı aldı elimden içti.kuzum büyüdü artık.
Kuzum içsin yeterkiya kıyamam ben ona
iyi hadi artık aksamları bide süt hazırlama görevin oldu
Aynen canim buyumus yeter bencede almistir zaten o vitaminini22 aylık oldu. Unuttu gibi bugün 5. Gün gece uyandı meme istedi ben süt verdim istemem dedi ağladı biraz sonra süte baktı aldı elimden içti.kuzum büyüdü artık.
içiyolarrrKuzum içsin yeterki
ya bende gece emzirmesini bıraktım ama şimdi o kadar pişmanımki süt hazırlamak çok zor geliyorKuzum içsin yeterki
içiyolarrr
yegenim gece uyanıp aglıyo biri noldu dediginde de tüd tüd diyo yatıyo sütü gelene kadar uyumuyo
ablam nasıl alıştıysa artık hemen 2 dk da getiriyo önceden hazır tutuyo galibaahanda aunı benim kız bizimki uyuyo cok gecikirsem ama cüt cüt diye sayıklaya sayıklaya
Almanyaya göre çok bi miktar değil aslında ama yinede hic yoktan iyi. Olmasa daha kötü olurduyurtdışı bu konularda bi,zden ilerde çocuğa ev hanımına ne güzel para ödüyorlar
ablam nasıl alıştıysa artık hemen 2 dk da getiriyo önceden hazır tutuyo galiba
sabah erken uyanan biri için gece uyanmak eziyet bilirimben uyku sersemi kalkamıyorumkalksam benimde 2 dkkada hazır da
sabah erken uyanan biri için gece uyanmak eziyet bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?