Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Normal maaşını alıyorsun doğuma kadar. Doğumdan sonra devlet yine bi miktar veriyor. O miktarı 1 yıla yada 2 yıl evde kalacaksan 2 yıla bölüyorlar munterimmm
bizde de heyet raporu verirlerse doğum izni bitene kadar maaş devam eder sonrası ya işe dönersin ya da ücretsiz izne ayrılırsın devlette böyle yani özel sektör ne yapar bilmiyorum

Hiç düşünme borç felan. Bebiş rızkıyla gelir Rabbim yardım eder. Sen bugünlerin tadını çıkar stres yapma bebiş hisseder sonra

olumsuz dusunme karamsarda olma bebek bereketyle geliyr emin ol. Hamileliginin tadini cikar cok guzel bir donem kuzu hele kiprasmalari baslasnn

uzulme kuzum bu ceneyle bunlar benide fark etmiyir nasilsn cnmm
gece eşimin eli sürekli göbegimde diyorum ki daha bişey yok olsun ben seveyim diyo
bide kıpırdasın hiç çekme elini benide uyandırır

Hiç düşünme borç felan. Bebiş rızkıyla gelir Rabbim yardım eder. Sen bugünlerin tadını çıkar stres yapma bebiş hisseder sonra
bizim durumlar karısık kuzum eşim kışın calışamıyo pek ondan birikim yapaydık fln demiştim ama hayırlısıı böylemiş
tadını cıkartamıyorm bulantım geçsin yaz gelsin cıkarcm bol bol

buralar cok zor blaaaaccckkkkk yaabann eleeere gidecem bendeeeee

Bu aklima geldi ahahahha

bizde de heyet raporu verirlerse doğum izni bitene kadar maaş devam eder sonrası ya işe dönersin ya da ücretsiz izne ayrılırsın devlette böyle yani özel sektör ne yapar bilmiyorum
Keşke her hamileye verilse yaa. Insanın midesi bulanıyor. Mide yanması oluyor. Orası burası agriyor. Yani 3 aydan sonra herkes evde kalsa keske. Bazıları iş stresinden bebeğini bile kaybedebiliyor. Canım bu rapor var ama çoğu işveren kabul etmiyordur. Çalışmıyorsun sonuçta niye para vereyim der yada zorluk cikariyorlardir. Burda sigorta ödüyor maaşı işverene geri. Yani gitsende aynı gitmesende. Bebim arkadaşım bi sorunu yoktu. 6 haftalıkken ayrıldı isten evde kaldı. Kuzenimin eşide oyle. InshAllah bana da rapor verirler

olsun ne varsa var ben gideyimde
sana rapor vermezseler ölsünler bnce hastalıktn kurtalamıyosn zaten en cok senin hakkın o rapor

Allah yardımcınız olsun. Biz evlilikte 3 yılda ancak kendimize gelebildik. Ondan sonra bebiş oldu. Allahım herkese borçlarını ödemede kolaylık versin.

Allah yardımcınız olsun. Biz evlilikte 3 yılda ancak kendimize gelebildik. Ondan sonra bebiş oldu. Allahım herkese borçlarını ödemede kolaylık versin.
borctan korkumda yok aslında ama bnm ev alma istegim vardı onu 2 3 yıl ertelıcez simdi ona üzülüyorum ben en cok
işte zor kuzu ama bebek sonucta evin neşesi huzuru

Hahahahh bak sana bisey soylim mi bence 72 kilo filan olursun demedi deme

yurtdışı bu konularda bi,zden ilerde çocuğa ev hanımına ne güzel para ödüyorlar

kaptinn bence hamilelikte takılma kiloya emzirirken 3. aydan sonra dikkat et ilk üç ayda vücut yakıyor kilo bile veriyorsun ama 3. aydan sonra sıkıntı
amaannn kuzu alırız veririrz prblem değil bizimki işin espirisi
tabi cok almamaya calışcm ama alırsamda canım sagolsn veririm sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…