- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.341
bizde de heyet raporu verirlerse doğum izni bitene kadar maaş devam eder sonrası ya işe dönersin ya da ücretsiz izne ayrılırsın devlette böyle yani özel sektör ne yapar bilmiyorumNormal maaşını alıyorsun doğuma kadar. Doğumdan sonra devlet yine bi miktar veriyor. O miktarı 1 yıla yada 2 yıl evde kalacaksan 2 yıla bölüyorlar munterimmm
Hiç düşünme borç felan. Bebiş rızkıyla gelirheyecan değilde bi rahatlama geldi oh tm hersey yolunda diye
soguk kanlı donuk biiriyim normalde yani herşeye sevinmem ben endişelenmeye başlarım hemen
bebek haberini alınca da mesela napcaz nasıl bakcaz daha borcumu bitmedi daha yeni evliydik biz hiç bişey bilmmiyorm ben ddiye düşüncelerer daldım yani oyy minnos geliyo fln diye sevinemedim hiç
bn cok az hasarla atlatıcamı düşünüyorum zatn 70in üstüne cıkarsam kk ya ugramam bi daha
gece eşimin eli sürekli göbegimde diyorum ki daha bişey yok olsun ben seveyim diyoolumsuz dusunme karamsarda olma bebek bereketyle geliyr emin ol. Hamileliginin tadini cikar cok guzel bir donem kuzu hele kiprasmalari baslasnn
uzulme kuzum bu ceneyle bunlar benide fark etmiyirnasilsn cnmm
bizim durumlar karısık kuzum eşim kışın calışamıyo pek ondan birikim yapaydık fln demiştim ama hayırlısıı böylemişHiç düşünme borç felan. Bebiş rızkıyla gelirRabbim yardım eder. Sen bugünlerin tadını çıkar stres yapma bebiş hisseder sonra
buralar cok zor blaaaaccckkkkk yaabann eleeere gidecem bendeeeee
Keşke her hamileye verilse yaa. Insanın midesi bulanıyor. Mide yanması oluyor. Orası burası agriyor. Yani 3 aydan sonra herkes evde kalsa keske. Bazıları iş stresinden bebeğini bile kaybedebiliyor. Canım bu rapor var ama çoğu işveren kabul etmiyordur. Çalışmıyorsun sonuçta niye para vereyim der yada zorluk cikariyorlardir. Burda sigorta ödüyor maaşı işverene geri. Yani gitsende aynı gitmesende. Bebim arkadaşım bi sorunu yoktu. 6 haftalıkken ayrıldı isten evde kaldı. Kuzenimin eşide oyle. InshAllah bana da rapor verirlerbizde de heyet raporu verirlerse doğum izni bitene kadar maaş devam eder sonrası ya işe dönersin ya da ücretsiz izne ayrılırsın devlette böyle yani özel sektör ne yapar bilmiyorum
Eki Görüntüle 2108276
Bu aklima geldi ahahahha
Keşke her hamileye verilse yaa. Insanın midesi bulanıyor. Mide yanması oluyor. Orası burası agriyor. Yani 3 aydan sonra herkes evde kalsa keske. Bazıları iş stresinden bebeğini bile kaybedebiliyor. Canım bu rapor var ama çoğu işveren kabul etmiyordur. Çalışmıyorsun sonuçta niye para vereyim der yada zorluk cikariyorlardir. Burda sigorta ödüyor maaşı işverene geri. Yani gitsende aynı gitmesende. Bebim arkadaşım bi sorunu yoktu. 6 haftalıkken ayrıldı isten evde kaldı. Kuzenimin eşide oyle. InshAllah bana da rapor verirler
Valla kiz bak o acıdan düşünmemiştim hic. Ayy ben kesin çok huysuz olucamolsun ne varsa var ben gideyimde
sana rapor vermezseler ölsünler bnce hastalıktn kurtalamıyosn zaten en cok senin hakkın o rapor
Allah yardımcınız olsun. Biz evlilikte 3 yılda ancak kendimize gelebildik. Ondan sonra bebiş oldu. Allahım herkese borçlarını ödemede kolaylık versin.bizim durumlar karısık kuzum eşim kışın calışamıyo pek ondan birikim yapaydık fln demiştim ama hayırlısıı böylemiş
tadını cıkartamıyorm bulantım geçsin yaz gelsin cıkarcm bol bol
hiç çekilmezsinValla kiz bak o acıdan düşünmemiştim hic. Ayy ben kesin çok huysuz olucam
borctan korkumda yok aslında ama bnm ev alma istegim vardı onu 2 3 yıl ertelıcez simdi ona üzülüyorum ben en cokAllah yardımcınız olsun. Biz evlilikte 3 yılda ancak kendimize gelebildik. Ondan sonra bebiş oldu. Allahım herkese borçlarını ödemede kolaylık versin.
Herşey zamanla olur canım. Allah sağlık versin yeter ki.borctan korkumda yok aslında ama bnm ev alma istegim vardı onu 2 3 yıl ertelıcez simdi ona üzülüyorum ben en cok
işte zor kuzu ama bebek sonucta evin neşesi huzuru
Hahahahh bak sana bisey soylim mi bence 72 kilo filan olursun demedi demeheyecan değilde bi rahatlama geldi oh tm hersey yolunda diye
soguk kanlı donuk biiriyim normalde yani herşeye sevinmem ben endişelenmeye başlarım hemen
bebek haberini alınca da mesela napcaz nasıl bakcaz daha borcumu bitmedi daha yeni evliydik biz hiç bişey bilmmiyorm ben ddiye düşüncelerer daldım yani oyy minnos geliyo fln diye sevinemedim hiç
bn cok az hasarla atlatıcamı düşünüyorum zatn 70in üstüne cıkarsam kk ya ugramam bi daha
Ayyy cnm niye biraktin ki emzirmeyi cok kucuk degil mi daha muhtemelen kendi istememistirHamilelikle vücut esnediğindenmidir nedir sonra kilo alıyorsun.
Yarına iddiam yok fazla çıkmayayım yeter. Emzirmeyi bıraktım ya zorlanıyorum vermekte.
aynen öyle kuzumHerşey zamanla olur canım. Allah sağlık versin yeter ki.
70te kalalım bnceHahahahh bak sana bisey soylim mi bence 72 kilo filan olursun demedi deme
yurtdışı bu konularda bi,zden ilerde çocuğa ev hanımına ne güzel para ödüyorlarEki Görüntüle 2108276
Bu aklima geldi ahahahha
Keşke her hamileye verilse yaa. Insanın midesi bulanıyor. Mide yanması oluyor. Orası burası agriyor. Yani 3 aydan sonra herkes evde kalsa keske. Bazıları iş stresinden bebeğini bile kaybedebiliyor. Canım bu rapor var ama çoğu işveren kabul etmiyordur. Çalışmıyorsun sonuçta niye para vereyim der yada zorluk cikariyorlardir. Burda sigorta ödüyor maaşı işverene geri. Yani gitsende aynı gitmesende. Bebim arkadaşım bi sorunu yoktu. 6 haftalıkken ayrıldı isten evde kaldı. Kuzenimin eşide oyle. InshAllah bana da rapor verirler
amaannn kuzu alırız veririrz prblem değil bizimki işin espirisikaptinn bence hamilelikte takılma kiloya emzirirken 3. aydan sonra dikkat et ilk üç ayda vücut yakıyor kilo bile veriyorsun ama 3. aydan sonra sıkıntı
umarım eksilerdesindirbugün tartılmadım yarın ki kilomu çpk merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?