Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Burdada normal de öyle ama böyle bir uygulama yapiyorlae. Yani birkaç kez rapor alırsam tamamen evde kal diyorlar biktiricam herkesi bizde 1 veya 2 yıl kadar kalabiliyorsun. Onceden 3 yildi

Canım patatesi az eti çoktu.
anladm cnmm

Idare ediyorum cnm sen nasilsin bebis cok mu huysuz ne kadarlik
5 aylik olck cnm. Atak haftaları disde mi cikacak anlamiyorum ilk bebek cok zorluyor. Normalde de zor zaten baya canim cikiyor

Bende kızımla uğraşıyorum çamaşır katlayacağım. Bi taraftan süt içip dururum yeşilçaylı süt detoksu yapıyorum kuzum.
bu kizlar bizi bizden aldi
demek sut detoksu yarin bol eksidesin desene
ben bu sabah cuma ile ayni ciktim uerimde sayiyorum

Insallah olur

Ayyyyy bayagi kucukmus ama taam isiripacak zaanda ya. Bol bol isir cimcimeyi

kaptinn kiz ne yaptiniz dun anlat bakim kalp atisini duyunca heyecanlandinmi .
buradaki yazismalarindan gayet sicak kisilik fibisin nasil sofuksun normalde
heyecan değilde bi rahatlama geldi oh tm hersey yolunda diye
soguk kanlı donuk biiriyim normalde yani herşeye sevinmem ben endişelenmeye başlarım hemen
bebek haberini alınca da mesela napcaz nasıl bakcaz daha borcumu bitmedi daha yeni evliydik biz hiç bişey bilmmiyorm ben ddiye düşüncelerer daldım yani oyy minnos geliyo fln diye sevinemedim hiç

bn cok az hasarla atlatıcamı düşünüyorum zatn 70in üstüne cıkarsam kk ya ugramam bi daha

olumsuz dusunme karamsarda olma bebek bereketyle geliyr emin ol. Hamileliginin tadini cikar cok guzel bir donem kuzu hele kiprasmalari baslasnn

sen de olmasan kimse fark etmicek yokluğumu günydın dedim de kimse görmedi snırım
uzulme kuzum bu ceneyle bunlar benide fark etmiyir nasilsn cnmm

Hamilelikle vücut esnediğindenmidir nedir sonra kilo alıyorsun.
Yarına iddiam yok fazla çıkmayayım yeter. Emzirmeyi bıraktım ya zorlanıyorum vermekte.

olumsuz dusunme karamsarda olma bebek bereketyle geliyr emin ol. Hamileliginin tadini cikar cok guzel bir donem kuzu hele kiprasmalari baslasnn

uzulme kuzum bu ceneyle bunlar benide fark etmiyir nasilsn cnmm
dimi .. iyiyim kuzu sen nasılsın ben basenimi de ölçtüm 105 yukarı aşağı oynattım 104 105 değişti senin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…