- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.321
Burdada normal de öyle ama böyle bir uygulama yapiyorlae. Yani birkaç kez rapor alırsam tamamen evde kal diyorlar biktiricam herkesiay keske olsa burda da yaaa
biz calışıyoruz toplamda 4 ay ücretli 2 ay dogumdan önce 2 ay dogumdan sonra
6 ay da ücretsiz izin varr dogumdan sonrasına
evrene pozitif enerji gönderdim en işte belki kabul olur65 le bitirirsem eger dogumdan sonra 50fln kalırım
anladm cnmmCanım patatesi az eti çoktu.
5 aylik olck cnm. Atak haftaları disde mi cikacak anlamiyorum ilk bebek cok zorluyor. Normalde de zor zaten baya canim cikiyorIdare ediyorum cnm sen nasilsin bebis cok mu huysuz ne kadarlik
bu kizlar bizi bizden aldiBende kızımla uğraşıyorum çamaşır katlayacağım. Bi taraftan süt içip dururum yeşilçaylı süt detoksu yapıyorum kuzum.
ucretli degildit ama dimiBurdada normal de öyle ama böyle bir uygulama yapiyorlae. Yani birkaç kez rapor alırsam tamamen evde kal diyorlar biktiricam herkesibizde 1 veya 2 yıl kadar kalabiliyorsun. Onceden 3 yildi
Normal maaşını alıyorsun doğuma kadar. Doğumdan sonra devlet yine bi miktar veriyor. O miktarı 1 yıla yada 2 yıl evde kalacaksan 2 yıla bölüyorlar munterimmmucretli degildit ama dimi
Normal maaşını alıyorsun doğuma kadar. Doğumdan sonra devlet yine bi miktar veriyor. O miktarı 1 yıla yada 2 yıl evde kalacaksan 2 yıla bölüyorlar munterimmm
Tamam kuzum benimİşte hamilelik zaten bizi perişan eden
tm kuzum yarın bildirim yaparsn izine ayrılırsn ne zaman istersen dönebiliyosun kendini toparladıgında gelirsin
senin durum baya kötü o zaman bn hiç kilo vermedim mesela hep aynı kaldım bu 2 ayda
nsilsn cnm ne yaptinA
Tamam kuzum benim
Insallah oluray keske olsa burda da yaaa
biz calışıyoruz toplamda 4 ay ücretli 2 ay dogumdan önce 2 ay dogumdan sonra
6 ay da ücretsiz izin varr dogumdan sonrasına
evrene pozitif enerji gönderdim en işte belki kabul olur65 le bitirirsem eger dogumdan sonra 50fln kalırım
Ayyyyy bayagi kucukmus ama taam isiripacak zaanda ya. Bol bol isir cimcimeyianladm cnmm
5 aylik olck cnm. Atak haftaları disde mi cikacak anlamiyorum ilk bebek cok zorluyor. Normalde de zor zaten baya canim cikiyor
bu kizlar bizi bizden aldi
demek sut detoksuyarin bol eksidesin desene
ben bu sabah cuma ile ayni ciktim uerimde sayiyorum
isiriyorum baya alistirdim isirmayaAyyyyy bayagi kucukmus ama taam isiripacak zaanda ya. Bol bol isir cimcimeyi
ben dedim sana benide oraya aldır dieBurdada normal de öyle ama böyle bir uygulama yapiyorlae. Yani birkaç kez rapor alırsam tamamen evde kal diyorlar biktiricam herkesibizde 1 veya 2 yıl kadar kalabiliyorsun. Onceden 3 yildi
heyecan değilde bi rahatlama geldi oh tm hersey yolunda diyekaptinn kiz ne yaptiniz dun anlat bakim kalp atisini duyunca heyecanlandinmi .
buradaki yazismalarindan gayet sicak kisilik fibisin nasil sofuksun normalde
bn cok az hasarla atlatıcamı düşünüyorum zatn 70in üstüne cıkarsam kk ya ugramam bi dahaInsallah olur
sen de olmasan kimse fark etmicek yokluğumu günydın dedim de kimse görmedi snırımselam kizlat nasilsiniz kizimla ilgileniyorum cok huysuz gelemiyorum. yorumlardaSchonerDuft seni goremedim nerdesin kuzum
Aldırabilsem keskeeeben dedim sana benide oraya aldır die
olumsuz dusunme karamsarda olma bebek bereketyle geliyr emin ol. Hamileliginin tadini cikar cok guzel bir donem kuzu hele kiprasmalari baslasnnheyecan değilde bi rahatlama geldi oh tm hersey yolunda diye
soguk kanlı donuk biiriyim normalde yani herşeye sevinmem ben endişelenmeye başlarım hemen
bebek haberini alınca da mesela napcaz nasıl bakcaz daha borcumu bitmedi daha yeni evliydik biz hiç bişey bilmmiyorm ben ddiye düşüncelerer daldım yani oyy minnos geliyo fln diye sevinemedim hiç
bn cok az hasarla atlatıcamı düşünüyorum zatn 70in üstüne cıkarsam kk ya ugramam bi daha
uzulme kuzum bu ceneyle bunlar benide fark etmiyirsen de olmasan kimse fark etmicek yokluğumu günydın dedim de kimse görmedi snırım
İyiyim kuzum benim halledicem gibi duruyornsilsn cnm ne yaptin
Hamilelikle vücut esnediğindenmidir nedir sonra kilo alıyorsun.İşte hamilelik zaten bizi perişan eden
tm kuzum yarın bildirim yaparsn izine ayrılırsn ne zaman istersen dönebiliyosun kendini toparladıgında gelirsin
senin durum baya kötü o zaman bn hiç kilo vermedim mesela hep aynı kaldım bu 2 ayda
Yarına iddiam yok fazla çıkmayayım yeter. Emzirmeyi bıraktım ya zorlanıyorum vermekte.anladm cnmm
5 aylik olck cnm. Atak haftaları disde mi cikacak anlamiyorum ilk bebek cok zorluyor. Normalde de zor zaten baya canim cikiyor
bu kizlar bizi bizden aldi
demek sut detoksuyarin bol eksidesin desene
ben bu sabah cuma ile ayni ciktim uerimde sayiyorum
dimi .. iyiyim kuzu sen nasılsın ben basenimi de ölçtüm 105 yukarı aşağı oynattım 104 105 değişti senin nasılolumsuz dusunme karamsarda olma bebek bereketyle geliyr emin ol. Hamileliginin tadini cikar cok guzel bir donem kuzu hele kiprasmalari baslasnn
uzulme kuzum bu ceneyle bunlar benide fark etmiyirnasilsn cnmm
buralar cok zor blaaaaccckkkkk yaabann eleeere gidecem bendeeeeeAldırabilsem keskeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?