- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.421
ahahahbenim uyku sersemi bi önceki uyandığından kalan sütü içirmişliğim varfark ettiğimde çok geçti
su candırAgirlik yapar diye dusundum iceyim o zaman
kuzum izine ayrıldıgın için fazla kiloyla listeye giremiyosun ama tartı değişikliğini listeye giricen zaman hatırlat onuda ekleriz kilonaOzaman canim ben eski tartiyla 76,5 kg la izne ayrildim yeni aldigim terazi doğru tartiyo bir kg fazla fark var ikisindede tartilinca aradaki fark bir kg yani aslinda 77,5 kg ayrilmis olmam lazim ona bisey yapilabilirmi
SekerPancarii
Bide bide ben ayrilali 7-8 aymi olduydu gecen sene 85 kg basladimdi buraya aday listesine girdigim de 82,8 normal fazla aldigimda listeye giremiyormuydum ilk sayfada oyle okudum anladimdi sana bir soruyum dedim hep unuttum..
yaa hep merak etmişimdir bakabildin mi sen kuzu nerden bakılıyomssssKızlar edevletten soyumuzun nereye dayandığını görebiliyormuşuz. Baktım ama sayfa açılmıyor.çok merak ettim şimdi
yok o hep heyecanlı zatn bnden etkilenmiyoins eksi cikicz biz cok zayifizzz
ben yorgunum siskinim bitkinimm
benimde 105 basen
ayy inanamym sana afam ne guzl heyecnli onun heyecaninida donduyon
oyyyyyyyyyy kurbn olurummm bennn seni yaradana
ayy bende bakimmm
yavas yavas 1 e düşcek sonra hiç yemiceksin en saglıklı neyse ondan isticeksin snra bi bakmıssın inceciksin2 taneyle kurtulduguma şükrediyorum yani kalabaliktik ve daha çeşit coktu ben 2 kurabiyemi aldim al nefsim bu yeter sana dedimm
günaydın bibiğiiimm hayırlı cumalarrrrGünaydın ördeklerHayırlı cumalar
günaydın kuzuummm migrene cok iyi geliyomş o duymustm ama hiç cesaret edemedim daha önce yaptırmıs mıydınngünaydın yine başım tuttu iki gündür ne yapsam geçmiyor pazar günü hacamat yaptırıyorum kilom 61.2
Edevlete gir orda yeni uygulamalara bak zaten listede çıkıyor nüfusta alt soy üst soy sorgulamaydı sanırsam ama yoğunluk varmış açılmıyor. 1800 lere kadar öğrenebiliyomuşuz.ahahahişte gelecekteki ben
su candır
kuzum izine ayrıldıgın için fazla kiloyla listeye giremiyosun ama tartı değişikliğini listeye giricen zaman hatırlat onuda ekleriz kilona
yaa hep merak etmişimdir bakabildin mi sen kuzu nerden bakılıyomssss
yok o hep heyecanlı zatn bnden etkilenmiyo
yavas yavas 1 e düşcek sonra hiç yemiceksin en saglıklı neyse ondan isticeksin snra bi bakmıssın inceciksin
günaydın bibiğiiimm hayırlı cumalarrrr
günaydın kuzuummm migrene cok iyi geliyomş o duymustm ama hiç cesaret edemedim daha önce yaptırmıs mıydınn
Güzel menüdünkü menüm
sabah iki yumurta
peynir
havuç
1 bardak fıstık
oğlen 13.30
1elma 1 süt yarım mandalina
akşam 17.30
bir kase şehriye çorbası
yoğurt
salata
detoksa raggmen 100 gr mi gitti kuzum***14. TAKİM 556. ETAP***
Favelayn (60.6///%) izine ayrılamak istiyor
munter (67.4///%)
UMEYYE(66.9/66.8/0.1/0.15%)
orkide1453 (61.9///%)
06Derya (84///%)
tgb1907 (71.9///%)Baskül değişiminden kaynaklanan ** kiloluk artış eklenmiştir
14. Takim ortalamasi: %
ama galiba sistem kilitlenmiş kaldırmışlarEdevlete gir orda yeni uygulamalara bak zaten listede çıkıyor nüfusta alt soy üst soy sorgulamaydı sanırsam ama yoğunluk varmış açılmıyor. 1800 lere kadar öğrenebiliyomuşuz.
ne kadar geçççgunaydinlar.
ben gec tatrlcgmnn
Aslında bende hemen sıkılıyorum şöyle yöntem geliştirdim eşim yanımda ise kaç tane yaptığımı sayıyordu hadi dayan falan diyordu öyle öyle yapabildim sonra alıştım zaten .Anladım canım sorun bende zaten hemen sıkılıyorum
1 bacak kalınlığın nasıl peki onu da ölcsenebenim basen genis cnm
bacaklarmda baya kalin
ölçün ölçün bnm bacaklarım sizinkileri döver kesinAslında bende hemen sıkılıyorum şöyle yöntem geliştirdim eşim yanımda ise kaç tane yaptığımı sayıyordu hadi dayan falan diyordu öyle öyle yapabildim sonra alıştım zaten .
1 bacak kalınlığın nasıl peki onu da ölcsene
Oglen yiyince 4 gibi acikmadim fasulye biraz sisirdi beniakşam niye yemedin canım
karatay mı yapıyosun canım
sen yorum yapmıyon diye yazmadım
temem
sen takip et
ölçün ölçün bnm bacaklarım sizinkileri döver kesin
yok kuzu bnm bacaklarım vücuduma göre kalın o yüzden hiç girmeyin bu yarısa
bn yemiştim bi kere kuzu tavugun içini doldurum folyoya sarmışlar etrafınada patates biber domates fln dizmişler gayet güzeldi ama tavukla pirinc önden haslanıyo mudur onu bilmiyorum ben sadece yedimKızlar hiç bütün tavuk yaptınız mı içine pilav doldurarakakşama misafir çağırcam da beğenirlermiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?