- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.461
süpraaaaaaaaayzzzzzzzzzgünaydın kac kilosun
cooookk
kocan iş yerine desin bu ülkeye secme ve secilme hakkı 1934 te geldi ben secicem izin günümüO karar vermiyi buna is yeri ayarladi
heeeMelez msn ahanahahahgaahahah bende ahahahhahahah
artık nası aşkla yediysen diyet yapmazkenesüpraaaaaaaaayzzzzzzzzzçok acık eksideyim ya gram gram gidiyo niye
İsten atılmasın sonrakocan iş yerine desin bu ülkeye secme ve secilme hakkı 1934 te geldi ben secicem izin günümü
heeehemde tam melez ama laz'ım diyorum genelde
orta boy tam bugday nasıl oluyo stadart değil mi onların boyuDünkü menüm;
Sabah (8)
2 sucuklu yumurta
şekersiz çay
1 orta boy tb ekmeği
Ara(11)
şekersiz türk kahvesi
Öğlen(14)
2 yk pilav
soya soslu tavuk
sade soda
Ara(16:30)
şekersiz türk kahvesi
Akşam(20)
1 kase mercimek çorbası
2 küçük lokma haşhaşlı lokum
12 adet çiğ badem
3 litreye yakın su
atılırsa o da iş yerinin secme hakkı olur yine ortada bi haksızlık yok yaiİsten atılmasın sonraahahahha
Hmmm bende rus ve angara karışıksivem belli ediyidir zaten ayem bitifuling
aşkla yendi o yemekler o yüzden yapıştılar kaldılar totomaartık nası aşkla yediysen diyet yapmazkenegitmek isemiyo kilolar
orta boy tam bugday nasıl oluyo stadart değil mi onların boyu
begendm akşam haric
beraber mutluysanız öyle kalın bebegimaşkla yendi o yemekler o yüzden yapıştılar kaldılar totoma
hee büyükmüş baya ama neyse saba kahvaltısı sonucta
bu şekilde fırından alınan ekmekler varya kestiirnce boyutları farklı oluyo en baştakinden biraz daha küçük bi dilim yedim
o listeden cıkınca izine ayrılınca degiiiiillllll@selcanmehmetcan bizim listeye girebilmek için daha çoooook çalışmamız lazım gerçi 6 ay geçtiyse listeye geri alabilyodu galiba öylemiSekerPancarii kaptinn
ponçik sen nasıl 58den çıktın oralara ilaç falan mı kullandın ben baş ağrısı için ağır ilaçlar kullanmılştım iştahım hemen açılmıştı ve beynim donuk gibiydi sonra bıraktım@selcanmehmetcan bizim listeye girebilmek için daha çoooook çalışmamız lazım gerçi 6 ay geçtiyse listeye geri alabilyodu galiba öylemiSekerPancarii kaptinn
yok kuzu bnm bacaklarım vücuduma göre kalın o yüzden hiç girmeyin bu yarısa
bn yemiştim bi kere kuzu tavugun içini doldurum folyoya sarmışlar etrafınada patates biber domates fln dizmişler gayet güzeldi ama tavukla pirinc önden haslanıyo mudur onu bilmiyorum ben sadece yedim
wcye cıkayım dıye yedım ekmek yiyince çıkıyomberaber mutluysanız öyle kalın bebegim
hee büyükmüş baya ama neyse saba kahvaltısı sonucta
o listeden cıkınca izine ayrılınca degiiiiillllll
56dan 64e çıktım hemde hiç bişey kullanmadan bilmiyorum öyle tıka basa yiyerekte olmadı sanırım benim psikolojik benimkiponçik sen nasıl 58den çıktın oralara ilaç falan mı kullandın ben baş ağrısı için ağır ilaçlar kullanmılştım iştahım hemen açılmıştı ve beynim donuk gibiydi sonra bıraktım
hafta içi mi izinli eşin o durum çok kötü bilirimİsten atılmasın sonraahahahha
Hmmm bende rus ve angara karışıksivem belli ediyidir zaten ayem bitifuling
yok kuzu bnm bacaklarım vücuduma göre kalın o yüzden hiç girmeyin bu yarısa
bn yemiştim bi kere kuzu tavugun içini doldurum folyoya sarmışlar etrafınada patates biber domates fln dizmişler gayet güzeldi ama tavukla pirinc önden haslanıyo mudur onu bilmiyorum ben sadece yedim
Gunyadinnn
4 şubat 66.8
9 şubat 65.0
Gunyadinnn
4 şubat 66.8
9 şubat 65.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?