Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[/QUOTE]
Tebrik ederim kuzum gayet iyi vermişin

valla cok korkuyorm rusya yada ermenistan taraflarına gider soyum diye yalan yok trabzonluyuzda
dün ablamlarla onu konuşuyoduk asillerdenmiyiz yoksa devşirme felan çıkmayalım diye. Ama annemin tarafı asyadan geliyor olabilir gözler hafif çekik babamda karadenizli olabilir burnu biraz o tarafa benziyo.

Günaydın kizlar aşırı uykum varya Eki Görüntüle 2108560
bide bana sor gözlerim aacık uyuyorm resmen
dün ablamlarla onu konuşuyoduk asillerdenmiyiz yoksa devşirme felan çıkmayalım diye. Ama annemin tarafı asyadan geliyor olabilir gözler hafif çekik babamda karadenizli olabilir burnu biraz o tarafa benziyo.
oo hemseri miyiz yoksam
bizim annemin baba tarafı arap anne tarafı trakyalıymıs babamın anne tarafı daglı baba tarafı trabzonluyms cok karısık cok sanırım bi yerden de yörüklük var tam meleziz

günaydın şeker
Gocam da uyandı ben olsam uyurdum ben uyyum benceben yohum bugün

Baya bi karışıkmış

ay cok iyi olur daha acelem yok kuzum düğüne kadar alırım diyorum sen görürsen bana söyler misin çok sevinirim gerçi bende takip ediyorum ama belki gözümden kaççar

un kurabiyesi olmasa iyiymiş ama öğle yemeği yok akşamı da erken yemişsin toparlamışsın canım

afiyet olsun

dünkü menüm
sabah iki yumurta
peynir
havuç
1 bardak fıstık

oğlen 13.30
1elma 1 süt yarım mandalina
akşam 17.30
bir kase şehriye çorbası
yoğurt
salata

çok az geldi bana ben sanırım doyamam bunlarla

Oglen yiyince 4 gibi acikmadim fasulye biraz sisirdi beni
anladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…