- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.501
çooooooook saol canım yaptım şimdikuzu 1.8 artısı geçen cumaki kilonada ekliceksin öyle hesaplıcaksın yüzdeyi. geç gördm yazdıgını kusura bakma
bende de aynı gram gram gide gide 59.9u görecem ondan sonra hızlanacakhaşlanmış mısır mı bardaktakilerden
inşallah canım ya ama gitmiyor gram gram gidiyor
Gunyadinnn
4 şubat 66.8
9 şubat 65.0
çooooooook saol canım yaptım şimdi
günaydın kuzuuuşşGünaydin kizlar
aradaki fark 1.8 i 100le carpıyosun kuzum sonra geçen haftaki kilona bölüyosun aşağıdaki gibi
1.8*100/66.8=2,69
sonuc:
GamzeK17 (66.8/65/1.8/2,69%)
şimdi bunu paylaşıcam aday listesine ekle sende
bak yukarda minnak adaycıklarımız diye bişey paylaştım senide etiketledim listenin sonundasın oraya yazıcaksın bu buldugumuz sonclarıBen nereye eklicm onuda gosterirmisnz çok oldum galiba kusura bakmayın
evet işte o yüzden kötü oluyoGuvenlik kuzum sadece haftada bir gun izni var onu da cuma olarak ayarladilar bizim haftasonumuz yoghh tatil gibi gelmiyo cumartesi pazarsimdi dışarı cihacuhh kizimi okula birakip
hepsiben normalde mısırlı pirinc pilavına bayılırım onu bile yyiemiyorm
ben hiç yemedim boyutuna göre karar vercem belki yarım yerim1 kete cokbüyük oluyo onlar ben biliyorum
inşallah bende 59,9 u görsembende de aynı gram gram gide gide 59.9u görecem ondan sonra hızlanacak
boşver kilolar gider kuzum sağlıkla al da bebişini gerisi kolayooov sahane ödem fln kalmamıştır ilk günlerden attın hepsini
tombalak olcm ben anlasıldı simdiden
bnde mısır yiyince cıkıyodm ama görmek bile istemiyorum artık mısırı
nefis yemek tariflerinden
İç Pilavlı Tavuk Dolma Tarifi Yapılışı
Dün denediğim iç pilavlı tavuk dolma tarifi gerçekten muazzam güzel oldu. Mutlaka tavsiye ederim.
Öncelikle pirinci sıcak suyla ıslatıp, bir saat kadar bekletiyoruz. Soğanı ince ince doğrayıp, pilav yapacağımız tencerede iyice ölene kadar kavuruyoruz. Üzerine ıslatıp süzdüğümüz pirinçleri ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Bu arada ayrı bir tavada 1 kaşık yağda fıstıkları pembeleşene kadar kavuruyoruz. Pirincin üzerine kızaran fıstık ve üzümleri de ekliyoruz. Tavuk bulyon ve baharatları da ekleyip, 1,5 su bardağı kaynar suyu ekleyip, altını kısıp suyunu çekmeye bırakıyoruz. Suyunu çektikten sonra yarım saat demlenmeye bırakıyoruz. Pilav demlenirken, tütsülediğimiz pilicimizi derin bir tencerede az yağda biraz mühürlüyoruz ki, içinde pilav olduğu için pişmeme ihtimali ortadan kalksın. Pilici mühürledikten sonra, demlenen pilavı çok sıkışık olmayacak şekilde içine dolduruyoruz ( yaptığımız pilavın yarısını alıyor, diğer yarısını serviste kullanıyoruz ). Sonra tavuğu ister sterilize ettiğiniz bir iğneyle dikin, ister birkaç kürdanla tutturun, ben kürdanla tutturdum. Yoğurt, salça, zeytinyağı ve tuzu karıştırın. Tavuğun üstüne her yerine sürün, bu üzerinin nar gibi kızarmasını sağlayacak. 200 Derecede ısıttığınız fırında aşağı yukarı 1.5 saat pişirin. Piştiğinden emin olunca çıkarın. Kalan pilavı servis yapacağınız kabın içine bir güzel yayın ve üzerine tavuğunuzu yerleştirin. Enfes bir görüntü enfes bir lezzet. İç pilavlı tavuk dolması servise hazır, Afiyet olsun
bak yukarda minnak adaycıklarımız diye bişey paylaştım senide etiketledim listenin sonundasın oraya yazıcaksın bu buldugumuz soncları
bnce begenirsin cünkü cok güzelevet işte o yüzden kötü oluyobende markette calısmıstım orda öyleydi ama benim sansıma pazar izin veriyodular genelde arada hafta içi aldıgım olmstu
hiç sevmemmmmmm
ben hiç yemedim boyutuna göre karar vercem belki yarım yerimallahım ınsallah begenmemde hiç yemem ÇOK AMİN
inşallah bende 59,9 u görsem3 kg var
aynen öyle kuzum darısı sana inşallahboşver kilolar gider kuzum sağlıkla al da bebişini gerisi kolay
aminn kuzum herşey bana çok uzak iyi dileklerin için teşekkür ederimbnce begenirsin cünkü cok güzelgeçen pastanede gördüm bi hevesle alcaktm ama erzurum ketesiymiş onun nasıl oldugunu bilmedigimden almadım bazıları talı oluyo cünkü
aynen öyle kuzum darısı sana inşallahminnak bi kız bebegi olsun seninde
yok kuzu direk o alıntıdan paylaş sen paylaş yanlış olursa dogrusun yaparız yine ama bnm paylaştıgımın aynısı durcak bi tek kilonu ekleyip bastaki sonraki parantezleri silceksin şu sekilde olanlarıSizi etiketleyip mi yaziyim
uzak değilll rabbim hepimize bi nefesten daha yakın o zaman hersey için umut var dualar bunun için dimiaminn kuzum herşey bana çok uzak iyi dileklerin için teşekkür ederim
buraya bakcm diye hiç bi iş yapmadım dha kovcaklar beni
minnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
poncikbirgelincik (63,4/62,9/-0,5/%0,79) listeye giriş kilosu 58.4
SchonerDuft (70,20///%) listeye giriş kilosu 68.7
N Nehir60 (73,7///%) 2oaralık başlangıç kilo75 hedef:60
@selcanmehmetcan (80.6/80.1/0,5/0,62%) listeye giriş kilosu 76,5
GamzeK17 (66.8/65/1.8/2,69%) listeye giriş kilosu:66.8 hedef:55
yok kuzu direk o alıntıdan paylaş sen paylaş yanlış olursa dogrusun yaparız yine ama bnm paylaştıgımın aynısı durcak bi tek kilonu ekleyip bastaki sonraki parantezleri silceksin şu sekilde olanları
[ QUOTE="GamzeK17, post: 54766944, member: 867208" ] // [ /QUOTE ]
uzak değilll rabbim hepimize bi nefesten daha yakın o zaman hersey için umut var dualar bunun için dimi
Sağol canım haşlıyorum biraz tavuğu şimdiooov sahane ödem fln kalmamıştır ilk günlerden attın hepsini
tombalak olcm ben anlasıldı simdiden
bnde mısır yiyince cıkıyodm ama görmek bile istemiyorum artık mısırı
nefis yemek tariflerinden
İç Pilavlı Tavuk Dolma Tarifi Yapılışı
Dün denediğim iç pilavlı tavuk dolma tarifi gerçekten muazzam güzel oldu. Mutlaka tavsiye ederim.
Öncelikle pirinci sıcak suyla ıslatıp, bir saat kadar bekletiyoruz. Soğanı ince ince doğrayıp, pilav yapacağımız tencerede iyice ölene kadar kavuruyoruz. Üzerine ıslatıp süzdüğümüz pirinçleri ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Bu arada ayrı bir tavada 1 kaşık yağda fıstıkları pembeleşene kadar kavuruyoruz. Pirincin üzerine kızaran fıstık ve üzümleri de ekliyoruz. Tavuk bulyon ve baharatları da ekleyip, 1,5 su bardağı kaynar suyu ekleyip, altını kısıp suyunu çekmeye bırakıyoruz. Suyunu çektikten sonra yarım saat demlenmeye bırakıyoruz. Pilav demlenirken, tütsülediğimiz pilicimizi derin bir tencerede az yağda biraz mühürlüyoruz ki, içinde pilav olduğu için pişmeme ihtimali ortadan kalksın. Pilici mühürledikten sonra, demlenen pilavı çok sıkışık olmayacak şekilde içine dolduruyoruz ( yaptığımız pilavın yarısını alıyor, diğer yarısını serviste kullanıyoruz ). Sonra tavuğu ister sterilize ettiğiniz bir iğneyle dikin, ister birkaç kürdanla tutturun, ben kürdanla tutturdum. Yoğurt, salça, zeytinyağı ve tuzu karıştırın. Tavuğun üstüne her yerine sürün, bu üzerinin nar gibi kızarmasını sağlayacak. 200 Derecede ısıttığınız fırında aşağı yukarı 1.5 saat pişirin. Piştiğinden emin olunca çıkarın. Kalan pilavı servis yapacağınız kabın içine bir güzel yayın ve üzerine tavuğunuzu yerleştirin. Enfes bir görüntü enfes bir lezzet. İç pilavlı tavuk dolması servise hazır, Afiyet olsun
bnde bi yemege gidip geleyimde başlıcm calışmayasizsiz olmaz buralar ama sen işlerini de hallet biz beklerizde canım
bende bugün yoğunum ama uğrayacam yinede buralara
kuzum parantezleri silmemişsin o yüzdn olmadı tekrar dene istersenOlmadı galiba
bende patates kzartması yapcm aksam havucta kızartırım üstüne de yogurtSağol canım haşlıyorum biraz tavuğu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?