Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süpper ötesi ne yaptın canım sen

Daha ilk haftam ve inanin paylastigim menuler benm için aç kaldığım şeyler normalde kahvaltıda yarım ekmek yerdim hayatimdan çıkarmaya basladm

öğleden sonra tekrar çay demle tekrar atistirmaliklar yapıyordum öyle yiyordum şimdi sadece çocuklarıma hazirliyorm ağzıma sürmüyorum

akşam pilavlar makarnalar çeşit yemekler ardından çay ve kurabiyeler biskuviler... artık kestim ve dikkat ediyorum gerçekten

Gunyadinnn
4 şubat 66.8
9 şubat 65.0
ooov sahane ödem fln kalmamıştır ilk günlerden attın hepsini

tombalak olcm ben anlasıldı simdiden

bnde mısır yiyince cıkıyodm ama görmek bile istemiyorum artık mısırı

nefis yemek tariflerinden

İç Pilavlı Tavuk Dolma Tarifi Yapılışı
Dün denediğim iç pilavlı tavuk dolma tarifi gerçekten muazzam güzel oldu. Mutlaka tavsiye ederim.
Öncelikle pirinci sıcak suyla ıslatıp, bir saat kadar bekletiyoruz. Soğanı ince ince doğrayıp, pilav yapacağımız tencerede iyice ölene kadar kavuruyoruz. Üzerine ıslatıp süzdüğümüz pirinçleri ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Bu arada ayrı bir tavada 1 kaşık yağda fıstıkları pembeleşene kadar kavuruyoruz. Pirincin üzerine kızaran fıstık ve üzümleri de ekliyoruz. Tavuk bulyon ve baharatları da ekleyip, 1,5 su bardağı kaynar suyu ekleyip, altını kısıp suyunu çekmeye bırakıyoruz. Suyunu çektikten sonra yarım saat demlenmeye bırakıyoruz. Pilav demlenirken, tütsülediğimiz pilicimizi derin bir tencerede az yağda biraz mühürlüyoruz ki, içinde pilav olduğu için pişmeme ihtimali ortadan kalksın. Pilici mühürledikten sonra, demlenen pilavı çok sıkışık olmayacak şekilde içine dolduruyoruz ( yaptığımız pilavın yarısını alıyor, diğer yarısını serviste kullanıyoruz ). Sonra tavuğu ister sterilize ettiğiniz bir iğneyle dikin, ister birkaç kürdanla tutturun, ben kürdanla tutturdum. Yoğurt, salça, zeytinyağı ve tuzu karıştırın. Tavuğun üstüne her yerine sürün, bu üzerinin nar gibi kızarmasını sağlayacak. 200 Derecede ısıttığınız fırında aşağı yukarı 1.5 saat pişirin. Piştiğinden emin olunca çıkarın. Kalan pilavı servis yapacağınız kabın içine bir güzel yayın ve üzerine tavuğunuzu yerleştirin. Enfes bir görüntü enfes bir lezzet. İç pilavlı tavuk dolması servise hazır, Afiyet olsun

kaptinn ben bu hafta -900 deyim eski tartımla son kez tarttım (71 kilo )
yeni tartı ile de 72.8 çıktım
tartı için kilo farkı da +1.8
ben şimdi listeye böyle yazacam ama yüzde nasıl olacak
tgb1907 (71.9/72.8//%)Baskül değişiminden kaynaklanan 1.8 kiloluk artış eklenmiştir

olabilir cnm inş hemen verirsin

kilon çok olmamasına rağmen güzel vermişin aynen öyle devam

emeksiz hedef olmaz sabredeceğiz biraz

haşlanmış mısır mı bardaktakilerden
olabilir cnm inş hemen verirsin
inşallah canım ya ama gitmiyor gram gram gidiyor

hafta içi mi izinli eşin o durum çok kötü bilirim ne iş yapıyo kuzum
Guvenlik kuzum sadece haftada bir gun izni var onu da cuma olarak ayarladilar bizim haftasonumuz yoghh tatil gibi gelmiyo cumartesi pazar simdi dışarı cihacuhh kizimi okula birakip

kaptinn kilo bildirimini nereye nasil yapıyoruz gosterirmisinz

asagıdaki ornege bak ona göre bi dene bkayım kuzu

yüzde hesaplama formülü;

keptinn üye kilosu 60 diyelim;
geçen hafta 60

bu hafta 59

aradaki fark:1kg

yüzde:60-59=(1*100=100/60=1,6667)
(7 yukarı yuvarlar 1,67 olur)

sonuc:
keptinn(60/59/1/1,67)

kuzu 1.8 artısı geçen cumaki kilonada ekliceksin öyle hesaplıcaksın yüzdeyi. geç gördm yazdıgını kusura bakma

kaptinn benm kilom tam olmadığı için verdignz örnek üzerinden yapamdm siz yardımcı olurmisnz 100/66.8 yapiyorm çok karisisk oluyor devamini getiremiyorm

***14. TAKİM 556. ETAP***

Favelayn (60.6///%) izine ayrılamak istiyor
munter (67.4///%)
UMEYYE(66.9/66.8/0.1/0.15%)
orkide1453 (61.9/61.2/0.7/1.14%)
06Derya (84///%)
tgb1907 (73.7/72.8/0.9/1.22%)
Baskül değişiminden kaynaklanan 1.8 kiloluk artış eklenmiştir

14. Takim ortalamasi: %[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…