Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benmde genelde bu sekilde oluyor önce az sonradan sökülür hamilelik şüpheniz mi var
Canım benim direkt sökülüyor du anlamadım ki
Korunuyoruz aslında 10 gün gecikti iki defa test yaptım negatif emzirmeden kaynaklı herhalde

sen bi doktordan randevu alsana kuzuu yada sağlık ocagına gidiver yakınsa egerr
Düzenim iyice şaştı nedense 8aydır emziriyorum ya bünye yeni mi farkına vardı acaba
Yakın değil canım işte çocukla malum kışta bi yere çıkmak ta zor oğlumun kan değerlerine bakılacak o zaman bende sorarım olmazsa

öyle yaparsın madem kuzum unutma sorda bilgin olsun en azından yada saglık ocagından hemsirenin fln numarası yok mu arasan

neyse olsun tebdili mekanda ferahlık vardır
cok esyan var mı yorulcak mısın peki

Çok eşya kalabalık sevmiyoruz salonumda vitrin yemek masası yok sadece koltuklarim var.
çocuk odasi yatak odası 2 koltuklu oturma odam var mutfakta masam var bu şekilde.
Ama kocaman bi akvaryum var evde en çok ona üzülüyorum tekrardan kurmak zor oluyor :)

bizimde cok esyamız yok sayılır ama yatak odasından korkuyorum bende dolaplara zarar gelir mi acaba diye o yüzdn cok iyi sarıp srmalamam gerekiyo tasınırkn
Banlanan banlananın halinden anlar canım bi geçmiş olsun diyeyim dedim:)))
korkuttuun amaaa alışıkız biz ban yemesine

bizimde cok esyamız yok sayılır ama yatak odasından korkuyorum bende dolaplara zarar gelir mi acaba diye o yüzdn cok iyi sarıp srmalamam gerekiyo tasınırkn

korkuttuun amaaa alışıkız biz ban yemesine

Nakliye ile anlasicaz canm kendileri sariyolar baloncuklu poşetlerle inşallah sıkıntı olmaz zaten kiraciysan eşyalar kullanmaktan çok taşımaktan eskiyor

***14. TAKİM 556. ETAP***

Favelayn (60.6/60/0.6/0.99%) izine ayrılamak istiyor
munter (67.4/67.2/0.2/0.30%)
UMEYYE(66.9/66.8/0.1/0.15%)
orkide1453 (61.9/61.2/0.7/1.14%)
06Derya (84/83/1/1.19%)
tgb1907 (73.7/72.8/0.9/1.22%)
Baskül değişiminden kaynaklanan 1.8 kiloluk artış eklenmiştir

14. Takim ortalamasi: %0.832

kaçıncı oluruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…