- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.561
Canım benim direkt sökülüyor du anlamadım kiBenmde genelde bu sekilde oluyor önce az sonradan sökülür hamilelik şüpheniz mi var
Düzenim iyice şaştı nedense 8aydır emziriyorum ya bünye yeni mi farkına vardı acabasen bi doktordan randevu alsana kuzuu yada sağlık ocagına gidiver yakınsa egerr
öyle yaparsın madem kuzum unutma sorda bilgin olsun en azından yada saglık ocagından hemsirenin fln numarası yok mu arasanCanım benim direkt sökülüyor du anlamadım ki
Korunuyoruz aslında 10 gün gecikti iki defa test yaptım negatif emzirmeden kaynaklı herhalde
Düzenim iyice şaştı nedense 8aydır emziriyorum ya bünye yeni mi farkına vardı acaba
Yakın değil canım işte çocukla malum kışta bi yere çıkmak ta zor oğlumun kan değerlerine bakılacak o zaman bende sorarım olmazsa
neyse olsun tebdili mekanda ferahlık vardır
cok esyan var mı yorulcak mısın peki
Banlanan banlananın halinden anlar canım
bizimde cok esyamız yok sayılır ama yatak odasından korkuyorum bende dolaplara zarar gelir mi acaba diye o yüzdn cok iyi sarıp srmalamam gerekiyo tasınırknÇok eşya kalabalık sevmiyoruz salonumda vitrin yemek masası yok sadece koltuklarim var.
çocuk odasi yatak odası 2 koltuklu oturma odam var mutfakta masam var bu şekilde.
Ama kocaman bi akvaryum var evde en çok ona üzülüyorum tekrardan kurmak zor oluyor :)
korkuttuun amaaaBanlanan banlananın halinden anlar canımbi geçmiş olsun diyeyim dedim:)))
bizimde cok esyamız yok sayılır ama yatak odasından korkuyorum bende dolaplara zarar gelir mi acaba diye o yüzdn cok iyi sarıp srmalamam gerekiyo tasınırkn
korkuttuun amaaaalışıkız biz ban yemesine
şimdi esya topla katla kutula derken iyi zayıflarsın heeeNakliye ile anlasicaz canm kendileri sariyolar baloncuklu poşetlerle inşallah sıkıntı olmaz zaten kiraciysan eşyalar kullanmaktan çok taşımaktan eskiyor
Tesekkur ederim taze anneevet bende tvuk suyunu cok seviyorum
kuzu haftaya degil sonraki hafta girebiliyosun listeye izine ayrıldın mı 2 hafta beklemek zorundasın
Mavi boncukkk bencede süpersin
tutcak mı sende bakim
Evet canim insallah yerlesmis de degil insallah 4 5 ayda gider de korumaya gecerim insallahOlsun canım verirsin emzirirken avantajlıyız çabucak gider inşallah
Allah kolaylik versin tasinmak zor gercekden bende ankaradayim bu aradaZor olacak ama kiraci olunca maalesf yaz kış olmuyor . Ankaraada kış yok bu sene havalar iyi gidiyor
Neden acaba? Bdv den uzak dursak sorun kalmayacak ta yapamıyoruz demekkikorkuttuun amaaaalışıkız biz ban yemesine
Allah kolaylik versin tasinmak zor gercekden bende ankaradayim bu arada
Tesekkur ederim taze anne
yada agzınıza bi kayış mı yaptırsakta sıksak onu aradaNeden acaba? Bdv den uzak dursak sorun kalmayacak ta yapamıyoruz demekki
Aynen evde zapdetmek cok zor oluyoAllah razı olsun kış göremedik ya cocuklar kar bekliyor :))
dün hep 62,5 çıkıcam dedim dedim 62.9 cıktımevet bende tvuk suyunu cok seviyorum
kuzu haftaya degil sonraki hafta girebiliyosun listeye izine ayrıldın mı 2 hafta beklemek zorundasın
Mavi boncukkk bencede süpersin
tutcak mı sende bakim
demek ki bi anda etki etmiyomş yavas yavasdün hep 62,5 çıkıcam dedim dedim 62.9 cıktım
olmaz cnm stres üşütme etkilemiş bence söker o dahaReglim sabah kahverengi ve sonra biraz kırmızı gördüm daha tık yok sökülemedi başka bişi olamaz dimi daha dün test yaptım
kaçıncı oluruz acaba***14. TAKİM 556. ETAP***
Favelayn (60.6/60/0.6/0.99%) izine ayrılamak istiyor
munter (67.4/67.2/0.2/0.30%)
UMEYYE(66.9/66.8/0.1/0.15%)
orkide1453 (61.9/61.2/0.7/1.14%)
06Derya (84/83/1/1.19%)
tgb1907 (73.7/72.8/0.9/1.22%)Baskül değişiminden kaynaklanan 1.8 kiloluk artış eklenmiştir
14. Takim ortalamasi: %0.832
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?