- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.581
sonuncu olmayız ama dereceyede giremeyiz kuzu ben diyeyimkaçıncı oluruz acaba
ama bizim takımda çok kilolu yok emziren çok ve hep tıkandığımız kilodayız ondan oluyor adaylar listeye girse sanki daha ilerlerizsonuncu olmayız ama dereceyede giremeyiz kuzu ben diyeyim
demek ki bi anda etki etmiyomş yavas yavas
Tabiki derim canimay cok iyi olur daha acelem yok kuzum düğüne kadar alırım diyorum sen görürsen bana söyler misin çok sevinirim gerçi bende takip ediyorum ama belki gözümden kaççar
un kurabiyesi olmasa iyiymiş ama öğle yemeği yok akşamı da erken yemişsin toparlamışsın canım
afiyet olsun
çok az geldi bana ben sanırım doyamam bunlarla
anladım canım
adayda 1 kişi var zatenama bizim takımda çok kilolu yok emziren çok ve hep tıkandığımız kilodayız ondan oluyor adaylar listeye girse sanki daha ilerleriz
takımdan atıcam seni cok az kaldıküçük bi dilim baklava attım ağzıma
ben aday listesi 5 6 kişi gördüm gibi ama yanlış baktım dmekki ponçik falan gşrmeyecek miadayda 1 kişi var zaten
takımdan atıcam seni cok az kaldı
onlar o kiloları vercekteeee öyle gircekler listeyeeeeben aday listesi 5 6 kişi gördüm gibi ama yanlış baktım dmekki ponçik falan gşrmeyecek mi
Var aslında iyi düşündün baköyle yaparsın madem kuzum unutma sorda bilgin olsun en azından yada saglık ocagından hemsirenin fln numarası yok mu arasan
İnşallah canım ya şimdi de neden sökmüyor diye stres ettimolmaz cnm stres üşütme etkilemiş bence söker o daha
ama galiba sistem kilitlenmiş kaldırmışlar
tuh osmanlı hanedanlıgına dayanan soyumu yine öğrenemicem
cnm simdi gordum bakamadm hic burayane kadar geççç
olcup soylerm cnm sende olcseneAslında bende hemen sıkılıyorum şöyle yöntem geliştirdim eşim yanımda ise kaç tane yaptığımı sayıyordu hadi dayan falan diyordu öyle öyle yapabildim sonra alıştım zaten .
1 bacak kalınlığın nasıl peki onu da ölcsene
sende olc kiz merak ettim. ben iddaliyim hepinizi dover benim bacakölçün ölçün bnm bacaklarım sizinkileri döver kesin
oo super o zmnDetoks 1 kg götürdü canım.
ooo karadeniz usagiiivalla cok korkuyorm rusya yada ermenistan taraflarına gider soyum diye yalan yok trabzonluyuzda
aman hemrn de soyle hemen2 cuma giremiyosun 3. cuma giriyosun kuzum
geeçen haftada mı ben yazmıstım sanki senin yüzdeyiayrıca cok az vermşsin begenmedim
ahh canimm bana sen gibi anlayisli arkadaslar lazimmOlsun kuzum hesaplayacaktım kaptinn hesaplamış bilem
canim beni dukan bozdu ondan sonra kilo veremez oldummunter senin kurabiyelerden oluyor bence casnım bi hafta yeme bakalım nasıl olacak
aynen canim lanet dukan
sabah neden oyle cnm kahvaltin guzel olsun en onemli ogun aksami begendim yogurt olsayxi keske yaninaSabah
Ilik büyük bardak su
10:30
1 büyük boy haşlanmış patates
1kupa çay
2 küçük kare çikolata
Akşam 18:00
Kıymalı Karnabahar yemeği
Atıştırmalık yerine aciktikca su içtim.
Çay yanna birkaç tane bisküvi
yemeeeee sakin yemeeeArkadaslar bigun biraz serbest takildim heran bi cikolata yiyebilirim
bak hagtaya istwsigin kiloyu goremezsin yeme dedimmEvet ben çikolata yememek icin surekli sitedeyim.motive olmak icin
Ay ögle nerdee amaaaSabah
Ilik büyük bardak su
10:30
1 büyük boy haşlanmış patates
1kupa çay
2 küçük kare çikolata
Akşam 18:00
Kıymalı Karnabahar yemeği
Atıştırmalık yerine aciktikca su içtim.
Çay yanna birkaç tane bisküvi
Yemedin dimiArkadaslar bigun biraz serbest takildim heran bi cikolata yiyebilirim
Hemen hemen bütün alintilarunda bana laf atmissin kuzu
cnm simdi gordum bakamadm hic buraya
olcup soylerm cnm sende olcsene
sende olc kiz merak ettim. ben iddaliyim hepinizi dover benim bacak
oo super o zmn
ooo karadeniz usagiii
aman hemrn de soyle hemen
kaptinn ler boyle gunler icindir
benced3 cok az bend3 begenmedimdaha çarşamba mi ne 66.9 dum
ahh canimm bana sen gibi anlayisli arkadaslar lazimmkaptinn
canim beni dukan bozdu ondan sonra kilo veremez oldum
aynen canim lanet dukan
sabah neden oyle cnm kahvaltin guzel olsun en onemli ogun aksami begendim yogurt olsayxi keske yanina
yemeeeee sakin yemeee
bak hagtaya istwsigin kiloyu goremezsin yeme dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?