- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.701
ndm kaybettin nedennnnAy ben kaydettiydim ama kaybettim ya keske kaybetmeyeydim ne güzel kiyaslardim simdikiylen
bazaaar alisverisi yaptik nihayetttHmmmokkali bir keyfaltu menu bence guzel aksamki arada kurabiye yicek olman beni şaşırtmadi
63 beni gecebilecegini sanmiyrmGeçen kv de bende yağlı yedim mahfetti midemi ondandır o zaman yağsız yemeye alışığız ondan olmuştur sende ekmek ye birazcık bari .
ok söz unutmam bu hafta birinciliğe çlışacam
ne kdar kız merak ettim belki benim daha kalındır
atistrmyabir sey yok mu yanindaHee öyle yaparsan bulanır tabi kidüşününce benim bile bulandı.
Çok açım eve gitcem yemek yicem off 3u bulur yemek yemem
Allah razi olsunBanlanan banlananın halinden anlar canımbi geçmiş olsun diyeyim dedim:)))
Inan hicbirsey fayda etmiyor ahahaah
Tamam canım sen bilirsinHee ben bu sisko halimle 2000 ip atlicam sekerimi dusurecek :)) kiz 500 atlarsam op koy basina :)))) 80 kg 1000 ip nasil olur ac kalirim daha iyi bene benee nee ben spor yapiyorum yapmiysnlar atlasin
a.s cnm ben kizimla oynuyrm ara ara buraya bakiyorum sen ne yapiyorsuSelam kizlar napiorsunuz
Bende kahvaltı yapıyorum kusum birazdan ise gidicema.s cnm ben kizimla oynuyrm ara ara buraya bakiyorum sen ne yapiyorsu
is miBende kahvaltı yapıyorum kusum birazdan ise gidicemyerim ben siziii
Hee ay bi sure yagli tavuktan tiksinirim artikHee öyle yaparsan bulanır tabi kidüşününce benim bile bulandı.
Çok açım eve gitcem yemek yicem off 3u bulur yemek yemem
Ay he giz her yerimi ölçtüydüm yaa bide benim bacak basen cok genisti 75 kiloda 42 giyiyodumndm kaybettin nedennnn
63 benim
bazaaar alisverisi yaptik nihayetttozlemismmm domtisss biberr mmm
kurabik yerine baklava mi yiyeydm sasirirdinnyiyem miii
63 beni gecebilecegini sanmiyrm
sendr olc tmm mii
Kepekle bisey yapmadim hic kuzum bi kere bugday kepegi almistim krep yapiyodum kendime bide yaptigim ekmeklerin icine koyuyodumatistrmyabir sey yok mu yaninda
Sen işte msn kiz bugun bisi yiseneeeğÇok açım eve gitcem yemek yicem off 3u bulur yemek yemem
Bacaklarim ve totom incelsin istimmm yaa cok sey mi istimmAy he giz her yerimi ölçtüydüm yaa bide benim bacak basen cok genisti 75 kiloda 42 giyiyodum
Bacahlarin incelsin istiyosan yime pahlava
Allah razi olsunnapiorsun kiz burda bize mi geldin takıma ♡♡
bende dukandan heveslendm aldim marketten senin krep tarifini kaydetmistim krep yapam bariKepekle bisey yapmadim hic kuzum bi kere bugday kepegi almistim krep yapiyodum kendime bide yaptigim ekmeklerin icine koyuyodumbi daha da almadim bitince
O kadar da degismiyodur yalani süylemeBacaklarim ve totom incelsin istimmm yaa cok sey mi istimm
ya benim bedenim kaliplara gore degisiyor sinir oluyorum bir bakiyorum s oluyor bir bakiyorum xl oluyor
o kadar degisiyor didimmO kadar da degismiyodur yalani süylemebenimki de kaliptan kaliba 34 36 degisiyo seninki de 38 40 degisiyodur itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?