- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.681
Ben sana vururmuyum heç seviyom seniTamam furmaaaEki Görüntüle 2109208
supersn cnm ben o abs yi yaoamiyom kendime netten kolay bulup yapiyom 10 dkAbs yapmamiz harika oldu ben bu kadar ustune dusmuyodum absnin en fazla 3 kez falan yapamisimdir yoksa hep yapiyom 10 dk
Bende onu yapmiyomsupersn cnm ben o abs yi yaoamiyom kendime netten kolay bulup yapiyom 10 dk
Evet yaa dün ne zamandır görüşmediğim arkadşlarla görüştüm. Çok şaşırdılar erimişin baya diyorlar.Niyeki incelince gurur duyacahsingunden gune eriyoh ya
incelir mi bilemedimNiyeki incelince gurur duyacahsingunden gune eriyoh ya
Bende onu yapmiyomdegisik degisik yapiyom
oo mutlulukk paha bicilemezEvet yaa dün ne zamandır görüşmediğim arkadşlarla görüştüm. Çok şaşırdılar erimişin baya diyorlar.çok kıskandılar daha görüşmeyelim diyolar
Yaa ne kadar mutlu oldum anlatamam.incelir mi bilemedim
oo mutlulukk paha bicilemez
Ayy ne guzel bi his deaamiEvet yaa dün ne zamandır görüşmediğim arkadşlarla görüştüm. Çok şaşırdılar erimişin baya diyorlar.çok kıskandılar daha görüşmeyelim diyolar
incelmese benim bacak basen incelmezdi kiz mirak etme erir bacaklardaincelir mi bilemedim
oo mutlulukk paha bicilemez
senin kacti bscagn hatrlyrmsn cnmmAyy ne guzel bi his deaamibu bir başlangıç deseydin
incelmese benim bacak basen incelmezdi kiz mirak etme erir bacaklarda
canimmm tsk ederimm senin kadar olamasamda gayret ediyorum
sayenizde bu spor isini baya oturttum
Eki Görüntüle 2109211 Ben cezamı çektim 45 dk twist stepper yaptimLuluuu94 kahvalti yapmaya gidiyom
Ay ben kaydettiydim ama kaybettim ya keske kaybetmeyeydim ne güzel kiyaslardim simdikiylensenin kacti bscagn hatrlyrmsn cnmm
Hmmmsabah
3 ceri domates
1 kirmizi 1 yesil biber
3 yaprak marul
1 salatalik
4 zeytin
2 tk suzme yogurt
2 haslanmis yumurta
1.5 dilim tb ekmegi
1 kk suzme peynir
ara
1 yesil elma
3 ceviz
1 hurma
aksam
1 yarim kase tarhana
1.5 porsiyin kiymali mantar sote
1 catal kiymali makarna(belki yemem )
yatmadan
yogurt
kurabiye
kizlar bugun menum belli erkenden yazdim
Bende öyle dedimAyy ne guzel bi his deaamibu bir başlangıç deseydin
incelmese benim bacak basen incelmezdi kiz mirak etme erir bacaklarda
Geçen kv de bende yağlı yedim mahfetti midemi ondandır o zaman yağsız yemeye alışığız ondan olmuştur sende ekmek ye birazcık bari .Valla o zaman gidiyo kilo iste yasak koyma herseyden ye ne kadar yedigin onemliyapip yapip yazmiyoh sonra cezalar geliyi bize
Esimle kizimda yedi onlarda bisi yoh ama onlar ekmekle yedi yağı beni bulandirdi heralde
ok söz unutmam bu hafta birinciliğe çlışacam
ne kdar kız merak ettim belki benim daha kalındır
Ekmek de yedim bi kac banak ama yagina bandirdim onu daGeçen kv de bende yağlı yedim mahfetti midemi ondandır o zaman yağsız yemeye alışığız ondan olmuştur sende ekmek ye birazcık bari .
ok söz unutmam bu hafta birinciliğe çlışacam
ne kdar kız merak ettim belki benim daha kalındır
Hee ben bu sisko halimle 2000 ip atlicam sekerimi dusurecek :)) kiz 500 atlarsam op koy basina :)))) 80 kg 1000 ip nasil olur ac kalirim daha iyi bene benee nee ben spor yapiyorum yapmiysnlar atlasinKızlar çıkmam gerekti ama sonuçlardan da anlaşıldığı gibi Bordo şişkolar kazandı tebrikler
ANADOLU kaplanları haftasonu 1000 ip ona göre
UMEYYE
SekerPancarii
@GamzeK17
BitmeyenUmidim
SchonerDuft
BitmeyenUmidim
Hee öyle yaparsan bulanır tabi kiEkmek de yedim bi kac banak ama yagina bandirdim onu dao da iyce bulandirdi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?