- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.661
Acaba kimin yüzündenbizim takıma gelene bi haller oluyo. Adını değiştirdik yine işe yaramadı.
Temem ben 45 dk twsit stepper yapiyomEferim gız
Olabilir
TamamTemem ben 45 dk twsit stepper yapiyom
O ne gıısenden ötürü blackten ötürü schonerdan ötürü
tartılmadım diyetten de sığudum dukan yüzüneİyiyim kuzum havalar da cok guzel dün gezdim yürüdüm kendime geldimsen napiyon kac kilosun
bende yaptım ama söylemeyi unuttum yürüyüş yaptım hep 80 dk tempolu yürüyüşüm vr toplamdaO ne gıısenden ötürü blackten ötürü schonerdan ötürü
Diyet dusuncesini attim ben kafamdan sadece 50 kilo olcamtartılmadım diyetten de sığudum dukan yüzünehep kilo aldım diğer listelerimi uygularım belki belki herşeyden az az yer spor yapar kilo veririm . valla burda da hafta içi çok güzeldi ama işten çıkamadım bugünde kapalı hava
Hee bazen bende unutuyom aha persembe de 30 dk yürüyüşüm vardibende yaptım ama söylemeyi unuttum yürüyüş yaptım hep 80 dk tempolu yürüyüşüm vr toplamda
bende diyetten vazgeçtim zaten veremiyorum niye mahrum olayım kiDiyet dusuncesini attim ben kafamdan sadece 50 kilo olcamhedefe yaklasiyorum yavas yavas sende at diyet dusunesini aklindan herseyden yiyorum ben ama canim istemiyo az yiyom dusunce gucune devam
valla ya squat falanda yaptım ama evde kağıtta yazıyorHee bazen bende unutuyom aha persembe de 30 dk yürüyüşüm vardiunutmuyak bida giz kendi elimizlen kaybettik
bayatmıydı ki acabaDün aksam soslu tavuk yediydim ondan beri midem bulaniyicanim hic bisi istemiyi
Valla o zaman gidiyo kilo iste yasak koyma herseyden ye ne kadar yedigin onemlibende diyetten vazgeçtim zaten veremiyorum niye mahrum olayım kihaftada bir tartılcam hergün de tartılmayacam
valla ya squat falanda yaptım ama evde kağıtta yazıyor
Esimle kizimda yedi onlarda bisi yoh ama onlar ekmekle yedi yağı beni bulandirdi heraldebayatmıydı ki acaba
İnanmıyorum sizeHee bazen bende unutuyom aha persembe de 30 dk yürüyüşüm vardiunutmuyak bida giz kendi elimizlen kaybettik
Tamam furmaaaİnanmıyorum size @schonerduft lütfen bi daha unutmayın gızla
canimmm tsk ederimm senin kadar olamasamda gayret ediyorum
Abs yapmamiz harika oldu ben bu kadar ustune dusmuyodum absnin en fazla 3 kez falan yapamisimdir yoksa hep yapiyom 10 dk
canimmm tsk ederimm senin kadar olamasamda gayret ediyorum
sayenizde bu spor isini baya oturttum
Niyeki incelince gurur duyacahsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?