Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyiyim kuzum havalar da cok guzel dün gezdim yürüdüm kendime geldim sen napiyon kac kilosun
tartılmadım diyetten de sığudum dukan yüzüne hep kilo aldım diğer listelerimi uygularım belki belki herşeyden az az yer spor yapar kilo veririm . valla burda da hafta içi çok güzeldi ama işten çıkamadım bugünde kapalı hava

Diyet dusuncesini attim ben kafamdan sadece 50 kilo olcam hedefe yaklasiyorum yavas yavas sende at diyet dusunesini aklindan herseyden yiyorum ben ama canim istemiyo az yiyom dusunce gucune devam

Diyet dusuncesini attim ben kafamdan sadece 50 kilo olcam hedefe yaklasiyorum yavas yavas sende at diyet dusunesini aklindan herseyden yiyorum ben ama canim istemiyo az yiyom dusunce gucune devam
bende diyetten vazgeçtim zaten veremiyorum niye mahrum olayım ki haftada bir tartılcam hergün de tartılmayacam

Hee bazen bende unutuyom aha persembe de 30 dk yürüyüşüm vardi unutmuyak bida giz kendi elimizlen kaybettik
valla ya squat falanda yaptım ama evde kağıtta yazıyor

bende diyetten vazgeçtim zaten veremiyorum niye mahrum olayım ki haftada bir tartılcam hergün de tartılmayacam

valla ya squat falanda yaptım ama evde kağıtta yazıyor
Valla o zaman gidiyo kilo iste yasak koyma herseyden ye ne kadar yedigin onemli yapip yapip yazmiyoh sonra cezalar geliyi bize
bayatmıydı ki acaba
Esimle kizimda yedi onlarda bisi yoh ama onlar ekmekle yedi yağı beni bulandirdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…