- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.761
Vaaay afiyet olsun.Olur inşallahtamam canım oğlum uyusun
Yaptım canım çok beğendilerkalan pilavı da tencerede pişirmeyip fırına verdim biraz kurudular ama yine çok beğendiler kp çok güzel olmuş biraz daha fazla yapsaydınız dedi
oooovvvv geline bak sennnOlur inşallahtamam canım oğlum uyusun
Yaptım canım çok beğendilerkalan pilavı da tencerede pişirmeyip fırına verdim biraz kurudular ama yine çok beğendiler kp çok güzel olmuş biraz daha fazla yapsaydınız dedi
Hissetmezmiyim bağımız azaldı. Ama koparmamaya çalışıyorum uzun uzun sarılıyorum öpüyorum yanına yatıyorum. Bazen dizimde uyuyor kuzumburukluk hissetmiyor musun benim koz simdo az emiyor kendimi kotu hissediyrm
Sağol canımVaaay afiyet olsun.
Hee bide hindi versiyonunu istedi yazın hindi alıp büyütecekmişoooovvvv geline bak sennnkp barnaklarini yimiss
oyy yavrum benimm dizlerde uyurmus kucik bidik.Hissetmezmiyim bağımız azaldı. Ama koparmamaya çalışıyorum uzun uzun sarılıyorum öpüyorum yanına yatıyorum. Bazen dizimde uyuyor kuzumRabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Ama çok hırçınlaştı hiç dinlemiyor beni kızıyormu napıyor bana.
Menün güzeldi her zamanki gibi kurabişli.afiyet olsun bol kahvaltili menu olmus begendim . Muhallebi pehkk severimm
neden benim menume yorum yapmadinnilla soyletiicnn
Ahh kıyamam ya öyle düşünme canım normaldir benceHissetmezmiyim bağımız azaldı. Ama koparmamaya çalışıyorum uzun uzun sarılıyorum öpüyorum yanına yatıyorum. Bazen dizimde uyuyor kuzumRabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Ama çok hırçınlaştı hiç dinlemiyor beni kızıyormu napıyor bana.
Ne dizisikizlar dizi izlemeye gidiypm grss
Sağol canım
Hee bide hindi versiyonunu istedi yazın hindi alıp büyütecekmiş
incir uyytmasida var yazmayi unutmusumMenün güzeldi her zamanki gibi kurabişli.
kalk gidelim cok seviyoruz komik aile dizisiAhh kıyamam ya öyle düşünme canım normaldir bence
Ne dizisi
Afiyet olsun güzel menü10 subat menum
Sabah
2 yumurtayla peynirli omlet zeytinyaginda
3 zeytin
1 yk kahvaltilik sos
3 isirik ekmek
Cay
Oglen
Mercimek corbasi
Tursu
Ara 2 minik galete
Aksam
Mercimek corbasi
Pirasa 3 kasik
Bol salata
Cay icicem sadece
Yatatkende sut
Su 3 litre
Afiyet olsun onu birde kuru hurmayla denesene kabuklarını çıkar istersen içine nişastada ekle birde piştikten sonra vanilyada koyuyorum çok güzel oluyoincir uyytmasida var yazmayi unutmusum
hurmam cok az kaldi yeni alinca deneyeyim ben sutlu tatlilari cok severim .Afiyet olsun onu birde kuru hurmayla denesene kabuklarını çıkar istersen içine nişastada ekle birde piştikten sonra vanilyada koyuyorum çok güzel oluyo
Bende çok severim. Gerçi ben tatlıları çok severimhurmam cok az kaldi yeni alinca deneyeyim ben sutlu tatlilari cok severim .
İnşallah yaa.Ahh kıyamam ya öyle düşünme canım normaldir bence
Ne dizisi
Bende çok severim. Gerçi ben tatlıları çok severimBu bacaklar boşuna bel gibi olmadı
ne kdar ince bacagin varmunter en kalın yerinden 49 canım
Ben sevemedimkalk gidelim cok seviyoruz komik aile dizisi
yaa bir kac bolum izledim oyle sevdim ilk bolumler cok iyi degildi simdi daha guzel espriler falan var cumartesi aksamini geciriyoz yaniiBen sevemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?