- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.781
Yapma kız sende olursun unutma düşünce gücü biz hepimiz zayıfızahahahha
ne kdar ince bacagin varsen neden bu kadar incesin psikolojim bozuldu 49 bacak nedir ya benim yek bacagim sen iki bacagin
Kalbimdeki deniz bakıyoruzyaa bir kac bolum izledim oyle sevdim ilk bolumler cok iyi degildi simdi daha guzel espriler falan var cumartesi aksamini geciriyoz yanii
hic izlemedim kutsi mi var dokyorlardan sonra sevmedm o adamiKalbimdeki deniz bakıyoruz
Evet canımhic izlemedim kutsi mi var dokyorlardan sonra sevmedm o adami
Hamburger ev yapimi olunca diyete uygun oluyo bence ya ben kendi ekmegimi hem küçük hemde ince sekillendiriyorum arasina kofte karamelize sogan çedar harika oluyo hepsini yemedim bile yarisindan az fazlasini yedim kizima yedirdim kalani yaninda da pattis falan yemedim gayet az öz olduAyyy benimde istedi şimdi . Barbunya y.fasulye yaptım karıştırıp yedik bizde
Gel sena da yapimins cnmdusncmi degstryorm
bir parca ver senee
68 kocaman 5 cm
Kiz Allah seni
Canım kot giymiyorum ben kapalıyım o yüzden hiç bilmiyorumKiz senin bacaklar incecikkac beden kot giyyon
Anladım kuzum etek bedenin kac kizCanım kot giymiyorum ben kapalıyım o yüzden hiç bilmiyorum
Gayet güzel canım
Kuzu ben terziyim genelde elbise giyiyorum kendim dikiyorum ama iki sene önce bi kot etek almıştım şimdi baktım bedenine 38 bide kumaş etek var oda 40 yazıyor ama biraz bolAnladım kuzum etek bedenin kac kiz
Hee benimde kollar haltal ve yumusakdi kollara onem vermiyoz ama zarif ve sıkı durmasi cok guzel oluyoGayet güzel canım
Ahh benim şu belim biraz daha incelse diğer taraflardan memnunum
Ağırlık çalışmam lazım eşimin kollarına bakıyorum sımsıkı taş gibibenimki neden öyle değil dedim geçen seninki nasıl öyle olsun hergün kaç kilo ağırlık kaldırıyoruz dedi (işi gereği bazen ağır kaldırıyor) o zaman bana da dumbell al dedim o aklımda zaten dedi kıyamam ya
40 kesinlikle değilsindir kiz 36 38 sindir sen o bacaklar 36dir benceeeKuzu ben terziyim genelde elbise giyiyorum kendim dikiyorum ama iki sene önce bi kot etek almıştım şimdi baktım bedenine 38 bide kumaş etek var oda 40 yazıyor ama biraz bol
yapsaaaaanaaGel sena da yapim
10 cm var aramizda
muumkunari yok sen 40 olamazsinKuzu ben terziyim genelde elbise giyiyorum kendim dikiyorum ama iki sene önce bi kot etek almıştım şimdi baktım bedenine 38 bide kumaş etek var oda 40 yazıyor ama biraz bol
Kuzum benim ön bacak kasım baya belirgin ama kasli olmasa daha kalin olurdu bence çünkü yaglar daha cok yer kapliyo benim bel ince bacak üst kismima gore kalin hepyapsaaaaanaaaz kaldi geliyom
10 cm var aramizdasenin bacaklar kasli diye mi kalin kiz Luluuu94 in bacagmdn sonra 55 biraz cohk geldi baa
muumkunari yok sen 40 olamazsin
38 bile degilsindir
dar kaliptir onlar
ben dediydim kalip farki cok etkuliyir diye
bayiliyorum elinden dikis nakis gelen bayanlaraa
Aslinda bacagi en guzel sekle sokan alet twist stepper bence imkanin varsa bi bak derim kuzumSekerPancarii benim basen ve bacak ve o kisimdaki zimiti calisio eritmem lazim grubumuzun spor hocasi oldugubdan sana danisiyohmm bana ne onerirsin kolay ossunn zor yapamim
Genel anlamda çalışmak çok sıkıcı ahahahais mihafta sonu calismak cok skici yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?