Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy benimde istedi şimdi . Barbunya y.fasulye yaptım karıştırıp yedik bizde
Hamburger ev yapimi olunca diyete uygun oluyo bence ya ben kendi ekmegimi hem küçük hemde ince sekillendiriyorum arasina kofte karamelize sogan çedar harika oluyo hepsini yemedim bile yarisindan az fazlasini yedim kizima yedirdim kalani yaninda da pattis falan yemedim gayet az öz oldu

Bende ölçtüm munter Luluuu94 55 cm benimki
Gayet güzel canım
Ahh benim şu belim biraz daha incelse diğer taraflardan memnunum
Ağırlık çalışmam lazım eşimin kollarına bakıyorum sımsıkı taş gibi benimki neden öyle değil dedim geçen seninki nasıl öyle olsun hergün kaç kilo ağırlık kaldırıyoruz dedi (işi gereği bazen ağır kaldırıyor) o zaman bana da dumbell al dedim o aklımda zaten dedi kıyamam ya

Hee benimde kollar haltal ve yumusakdi kollara onem vermiyoz ama zarif ve sıkı durmasi cok guzel oluyo
Kilon iyi bence senin spor yaptikca belde incelir zamanla kuzum kilomuz oturdukcada inceliyo insan daha
Kuzu ben terziyim genelde elbise giyiyorum kendim dikiyorum ama iki sene önce bi kot etek almıştım şimdi baktım bedenine 38 bide kumaş etek var oda 40 yazıyor ama biraz bol
40 kesinlikle değilsindir kiz 36 38 sindir sen o bacaklar 36dir benceee

Gel sena da yapim
yapsaaaaanaaaz kaldi geliyom
Bende ölçtüm munter Luluuu94 55 cm benimki
10 cm var aramizda senin bacaklar kasli diye mi kalin kiz Luluuu94 in bacagmdn sonra 55 biraz cohk geldi baa

Kuzu ben terziyim genelde elbise giyiyorum kendim dikiyorum ama iki sene önce bi kot etek almıştım şimdi baktım bedenine 38 bide kumaş etek var oda 40 yazıyor ama biraz bol
muumkunari yok sen 40 olamazsin
38 bile degilsindir
dar kaliptir onlar
ben dediydim kalip farki cok etkuliyir diye

bayiliyorum elinden dikis nakis gelen bayanlaraa

SekerPancarii benim basen ve bacak ve o kisimdaki zimiti calisio eritmem lazim grubumuzun spor hocasi oldugubdan sana danisiyohmm bana ne onerirsin kolay ossunn zor yapamim

Luluuu94 cnm sumo squat diye bir squat var o normalden daha zor onuda listeye eklesek puanino artirsak olur mu ben ondn da yapiyom

Kuzum benim ön bacak kasım baya belirgin ama kasli olmasa daha kalin olurdu bence çünkü yaglar daha cok yer kapliyo benim bel ince bacak üst kismima gore kalin hep 45 dk fitness yaptim yumurtami yicem

SekerPancarii benim basen ve bacak ve o kisimdaki zimiti calisio eritmem lazim grubumuzun spor hocasi oldugubdan sana danisiyohmm bana ne onerirsin kolay ossunn zor yapamim
Aslinda bacagi en guzel sekle sokan alet twist stepper bence imkanin varsa bi bak derim kuzum
Ama squat cesitleri de bacaklari guzel sekillendiriyo ama yaglari eritmede bolgesel çalışmak cok çabuk sonuc vermez kardiyoyla desteklersen mesela ip atlayip üstüne somo squat lunge squat yapip yer egzersizleri de eklersen mesela kopek iseme hareketi tam basen kısmını calistiriyo pilates lastigi yada kiloylu corap bagla bacagina onunla yap super oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…