Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum benim ön bacak kasım baya belirgin ama kasli olmasa daha kalin olurdu bence çünkü yaglar daha cok yer kapliyo benim bel ince bacak üst kismima gore kalin hep 45 dk fitness yaptim yumurtami yicem
55 cm bacak incicik belle das gibisinn vallaha benimde ust daha ince alt sen gibi dimekki spor yapip senin tipinde olcaammm das olcammm

valla bacaklarim eriyecekse cokta pahali d3gildi sanirim alirim ben o aleti bende eliptik kondiksiyon var ama kaldirmistim hamilelikten dolayi tekrar kurdurmadim twist stepperi onunla desteklersem daha etkili olur mu ne dersin

ip hic atliyamiyorum ya
squatlardan somoyu biraz yapiyorum digerine de bakayim . kopek iseme d3digin sag ve sol bacak musluk acma diye bir hareket var o mu kiz yere kapaklaniyon dort elli sonra bacagi yana aciyorsun oysa egzersizde onuda yapiyom
pilates latigise alam yeterki erisin bu bacaklar basenler totolar

Ay kiz eliptigin varsa gerek yok twist steppera bende alacam eliptik hemen kurdur eliptigini onunla kardiyo yap egzersizlerlede destekledin mi das olursun dashee o hareketi diyom kiz

Ay kiz eliptigin varsa gerek yok twist steppera bende alacam eliptik hemen kurdur eliptigini onunla kardiyo yap egzersizlerlede destekledin mi das olursun dashee o hareketi diyom kiz
oyle mi diyin
mesela eliptik cok yer kapli bu twist kuccucuk ayni etkiyi verecekse onu alayim malum ev dolu suan eliptigi nereye kuracagima karar veremedim
ben bir donem baya eliptik yaptim ama bacagimi olccmedim acaba inceltmis midir bana bacaklarimda hic incelme olmus gibi gelmiyor benim ic kisimlar bildigin lop et
hah iyi o hareketide bilmeden yapiyom demek

kuzum iyiki varsin

O zaman al bence twist stepper hic yer kaplamiyo çünkü istedigin yere de taşıyabiliyon benim salonda duruyo misafir gelirse hemen kaldiriyom arka odaya valla kalca ve arka bacak selulit neyim hic bisi kalmiyo basenleride guzel eritiyo
Kiz benim ic bacak sünüyodu resmen suan kas oldu sertlesti ama ben 3 senedir spor yapiyom hangi hareket bu hale getirdi desen bisi diyemem sumo squat en etkilisi ic bacakda bide pilates cemberi bacak icinde sıkmak baya iyi calistiriyo ic bacagi
Ayy kuzum benim sizlerde iyiki varsiniz sizin sayenizde boyle motiveli olabiliyorum

cansin cann gecenim bir vakti bu kadar bilgi verdin usenmedinn
cok cok sag ol canimm ins sabah eksi ile uyanirsinnnn

benim aradigim da tam olarak oyle bir sey kimse gormesin istesigim her an kullanabileyimm caktirmadan das gibi olsun vucudmmm bayaaann arkadaslarimm hayran kalsinnn
senin modelin resmini musait olunca atar misin bir arastirayim ne kadar falan kocamada danisam baaa twister alsinn

Sabah
1 dilim kızarmış ekmek
Menemen 2 kaşık
1 kupa çay

Ikindi
1 kase çorba
1 kase karnabahar yemeği

Akşam çay 1 kase patates salatası 2 kurabiye 1 küçük Fındıklı kek 1 poğaça

Bencede ya kalıp farkı herhalde zaten beden olarak bakıp almamıştık onları hangisi denk gelirseydi bidaha dikkat edeceğim bakalım

Luluuu94 cnm sumo squat diye bir squat var o normalden daha zor onuda listeye eklesek puanino artirsak olur mu ben ondn da yapiyom
Olur canım kaç puan olsun

Bidaha alışveriş yaparsam dikkat etmeye çalışacağım canım beden ölçüsüne

Nasılsınız kizlaar
İyiyiz canım oğlum la oturuyoruz gecenin bi körü uykusu yokmuş beyefendinin sen nasılsın

10 tanesi 2.5 veya 3 olsun sen karar ver cnm

Nettwn baktim simdi zevkli biseye benziyor ben de arastirayim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…