Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet cnm benimde ilk tüple olmuştu 3 dondurulmuşum daha var .zayıflayıp ,tatile gidip eylül gibi de tekrar yaptırma planımız var bakalım kısmet
maşallah canısı allah bağışlasın . bende tüp işe yaramadı transfer aşamasına gelemedik . aşılama yaptırcam ama yağlardan kurtulmam gerekli . ilaçlar sana kilo aldırmadı mı _?

Kizlar bugün acayip bi sekilde sIkiliyorum... ve dün gece yeni kararlar aldim bundan sonra tek kendim icin biseyler yapcam hickimse icin kendimi yirtmicam ve canim ne istiyosa onu yapcam insallah bunlari gercekten yapabilirim:)

tatlım daha önce izinli olarak ayrıldın sanırım dünki kaptanın mesajından onu anlamıştım yeni üye olarak değil izne ayrıldığın etabı alacağız

Kizlar bugün acayip bi sekilde sIkiliyorum... ve dün gece yeni kararlar aldim bundan sonra tek kendim icin biseyler yapcam hickimse icin kendimi yirtmicam ve canim ne istiyosa onu yapcam insallah bunlari gercekten yapabilirim:)
hyırdır bişi mi oldu cnım

listeye eklerken mesela 550. etapta 70 kg ile izne ayrıldın listeye aşağıdaki şekilde ekleme yapacaksın
SchonerDuft (70/71,9/-1,9/%....) 550. etapta izne ayrılan üye geri döndü ekstrem durum a/1 şeklinde olacak
***14. TAKİM 536. ETAP***SEKİZİNCİSİ

denetim(68.7/ / / %)sabit-- izne ayrilmak istiyor
buldum etabı bu şekildeydi anladım nasıl yapcağımı çok sağol

***14. TAKİM 557. ETAP***

munter (67.2/ / / )
UMEYYE(66.8/ / / )
orkide1453 (61.2/ / / )
06Derya (83/ / / )

tgb1907 (72.8/72.00 / 0.8/1.10 % )

SchonerDuft (68,7/71,90/-3,2 /-% 0,22) nick değişikliği denetim isimli üye 536. etapta izne ayrılan üye ekstrem durum a/1 yüzdesi 21 e bölündü

14.Takım Ortalaması :%

canısı hesaplamışsında allah razı olsun

aslinda direk olmadi ama nebilim etrafa bakinca yaptiklarinin hic okadarda deger görmedigini hissediyorum yani nekadar milletle ugrasmassan okadar daha degerli oluyosun
aslında biraz bencil olmak gerekli buki ... görümcen sizde doğum günü hafta sonu planlar var onla ilgili diye düşündüm kaç elti var sende

***14. TAKİM 557. ETAP***

munter (67.2/ / / )
UMEYYE(66.8/ / / )
orkide1453 (61.2/ / / )
06Derya (83/82.1 /0.9 /1.08
)
tgb1907 (72.8/72.00 / 0.8/1.10 % )
SchonerDuft (68,7/71,90/-3,2 /-% 0,22) nick değişikliği denetim isimli üye 536. etapta izne ayrılan üye ekstrem durum a/1 yüzdesi 21 e bölündü
900 gram gitmis bu haftada

14.Takım Ortalaması :%

maşallah canısı allah bağışlasın . bende tüp işe yaramadı transfer aşamasına gelemedik . aşılama yaptırcam ama yağlardan kurtulmam gerekli . ilaçlar sana kilo aldırmadı mı _?

amin canım saol darısı isteyen herkese olsun
kilo aldırmaz mı canım benimde ilk transfer olacak embriyo oluşmadı ikinci de oluştu o yüzden 2 sefer kullandım bende ilaçları sonrası malum şimdiki halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…