- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.241
ben geldimmm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben evde kendimi oyalayacak bişeyler yapmaya çalışıyorum çünkü yarın öğleyi düşündükçe sıkıntı basıyo bana :18:
bu arada akşam ara olarak hani şu bimde satılan yağlı gevrekler var eşim almış bende iki tane yedim
herhalde oncağız şeyden bişi olmaz
emily neymiş keleee????iyiyim canım çok yorgunum biraz işim var halledip yatacam. 7 mesaj oldummu acaba yaa. Esra bu arada istanbulda cuma sabahı kahvaltı fikrine ne dersin. Gelirsem inşallah düşünüyorum. Emidaf var sen ben ayşen de var ama o sivasa gidecekmiş. Başka istanbullu kim vardııı..
hoşgeldin canım...
hehe 2 dakika sürüyo kız bu sıkıntılara değmiycek inan sen sonrasını düşün 1 ay yasak
10 15 dk sürüyo dedi doktor
aman sonrasını hiç düşünmüyorum eşimde bende stres olduk zaten
belki hamile kalmama bu vesile olur inşlh
bende çok severim yerim diye almamaya çalışıyoırum......................
amin canım sağolasın inşlhayşencim inşallah ağrısız sızısız kolay atlatırsın Allah yardımcın olsun arkadaşım
Kızlar b fit diye spor salonları var dün pazarda arkadaşla karşılaştık o anlattı günde 30 dakika spor yapıyorlarmış çok incelenler var dedi biraz kafaa yattı bizim burdada var telefonda görüştüm bedava deneme için randevu vermek stediler bende önümüzdeki hafta ararım dedim oğlanla zor olur dedim üyelerimiz çocuklarıyla geliyor burda bakılır dediler bilgisi olan var mı ?
şimdi karpuz yesem ne olur akşam bişey yemedim bu ilaç beni böyle yapıyor uyku yapıyor iştahımı kesiyor,ama ben diyetten önce çok az yemek yiyen biriydim ama asla kilo veremiyordum diyetisyenim buraya gelmeden önce bir hafta yediklerini yaz demişti ilk gittiğimde ve adam listeme bakınca saatler çok düzensiz metabolizman böyle çalışmaz ve yediklerini arkası gelmiyor diye depo yapar demişti ama şimdi de canım yemek istemiyor öyle olursa yine ilacı da bırakmak istemiyorum çünkü kendimi daha iyi hissediyorum bende sporumu artırırım .....
oğluşum geldi emziğini çıkardı muckkks diye öptü beni ya kurban olurum yaradanına çok tatlı benim kuzum
şimdi karpuz yesem ne olur akşam bişey yemedim bu ilaç beni böyle yapıyor uyku yapıyor iştahımı kesiyor,ama ben diyetten önce çok az yemek yiyen biriydim ama asla kilo veremiyordum diyetisyenim buraya gelmeden önce bir hafta yediklerini yaz demişti ilk gittiğimde ve adam listeme bakınca saatler çok düzensiz metabolizman böyle çalışmaz ve yediklerini arkası gelmiyor diye depo yapar demişti ama şimdi de canım yemek istemiyor öyle olursa yine ilacı da bırakmak istemiyorum çünkü kendimi daha iyi hissediyorum bende sporumu artırırım .....
oğluşum geldi emziğini çıkardı muckkks diye öptü beni ya kurban olurum yaradanına çok tatlı benim kuzum
kızlar akşama kadar iyiyimde, akşam yemeğinden sonra canım acayip tatlı istiyo ne yapsam acaba..............
ben geldimmm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben evde kendimi oyalayacak bişeyler yapmaya çalışıyorum çünkü yarın öğleyi düşündükçe sıkıntı basıyo bana :18:
oo kahvaltılar yapılacakk demekkiii :84:
sivasa gitmiyoruz eşimlerin izinleri kapanmış ama annemlerin yanına kaçıcam biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var
prşmbe felan gitmezsem bende gelirim tabisi
canım elmanın üzerine tarçın döküp yersen tatlı isteğini kesiyormuş bi dene istersen
hoşgeldin canım nasıl oldun
düşünme canım inş sorunsuz geçecek
inşlh canımcım
ama ben kıskanır ama :26:
hoşgeldin canım nasıl oldun
Kaptanım süpersin seni tebrik ediyorum aslının yeniden doğuşu inşallah istediğin kiloya gelene kadar durmak yok hedefe doğru koşacaksın......
ehh işte ama hale bi gelişme yok bügün kulak burun boğaza gittim boğaz kültürü yaptı doktor perşembe alıcam sonuçları hap verdi bi torba 2 gün rapor verdi boğazların çok fena dedi baş ağrım başllayınca fena oluo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?