Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin canım...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben evde kendimi oyalayacak bişeyler yapmaya çalışıyorum çünkü yarın öğleyi düşündükçe sıkıntı basıyo bana :18:

hehe 2 dakika sürüyo kız bu sıkıntılara değmiycek inan sen sonrasını düşün 1 ay yasak

bu arada akşam ara olarak hani şu bimde satılan yağlı gevrekler var eşim almış bende iki tane yedim
herhalde oncağız şeyden bişi olmaz

bende çok severim yerim diye almamaya çalışıyoırum......................

elmalı kurabiye adı emily ama küçük boyundan yedim mini minnacık canım benim benm kociş çarşamba akşamı burda gelmeyi o kadar çok isterim ki ama gelemem sanırım kocamıda getirirsem olur o çocuğa bakarnerde buluşacaksınız ?

Kaptanım süpersin seni tebrik ediyorum aslının yeniden doğuşu inşallah istediğin kiloya gelene kadar durmak yok hedefe doğru koşacaksın......

bende almıyorumda eşim almış
neyse ara öğünlerde 2 tane yemekden bişi olmaz zannımca

ayşencim inşallah ağrısız sızısız kolay atlatırsın Allah yardımcın olsun arkadaşım

Kızlar b fit diye spor salonları var dün pazarda arkadaşla karşılaştık o anlattı günde 30 dakika spor yapıyorlarmış çok incelenler var dedi biraz kafaa yattı bizim burdada var telefonda görüştüm bedava deneme için randevu vermek stediler bende önümüzdeki hafta ararım dedim oğlanla zor olur dedim üyelerimiz çocuklarıyla geliyor burda bakılır dediler bilgisi olan var mı ?

şimdi karpuz yesem ne olur akşam bişey yemedim bu ilaç beni böyle yapıyor uyku yapıyor iştahımı kesiyor,ama ben diyetten önce çok az yemek yiyen biriydim ama asla kilo veremiyordum diyetisyenim buraya gelmeden önce bir hafta yediklerini yaz demişti ilk gittiğimde ve adam listeme bakınca saatler çok düzensiz metabolizman böyle çalışmaz ve yediklerini arkası gelmiyor diye depo yapar demişti ama şimdi de canım yemek istemiyor öyle olursa yine ilacı da bırakmak istemiyorum çünkü kendimi daha iyi hissediyorum bende sporumu artırırım .....

oğluşum geldi emziğini çıkardı muckkks diye öptü beni ya kurban olurum yaradanına çok tatlı benim kuzum

ayşencim inşallah ağrısız sızısız kolay atlatırsın Allah yardımcın olsun arkadaşım
amin canım sağolasın inşlh

canım benim bi bilgim yok ama denemeye gidersin kafana yatarsa devam edersin
ücreti ne kadarmış ki

şu ilacın adını bizede versen canım

hemen yatacaksan yeme
yersende az ye
karpuz almıyorum ben iyi çıkmaz diye gerçi artık bugün yaz yüzünü gösterdi geç olsada

kızlar akşama kadar iyiyimde, akşam yemeğinden sonra canım acayip tatlı istiyo ne yapsam acaba..............

canım elmanın üzerine tarçın döküp yersen tatlı isteğini kesiyormuş bi dene istersen

hoşgeldin canım nasıl oldun

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben evde kendimi oyalayacak bişeyler yapmaya çalışıyorum çünkü yarın öğleyi düşündükçe sıkıntı basıyo bana :18:

düşünme canım inş sorunsuz geçecek

oo kahvaltılar yapılacakk demekkiii :84:
sivasa gitmiyoruz eşimlerin izinleri kapanmış ama annemlerin yanına kaçıcam biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var
prşmbe felan gitmezsem bende gelirim tabisi

ama ben kıskanır ama :26:

zaten gitmezsemde gülçinle ikimiz buluşucaz galiba esranında kocişi geliyomuş

hoşgeldin canım nasıl oldun

ehh işte ama hale bi gelişme yok bügün kulak burun boğaza gittim boğaz kültürü yaptı doktor perşembe alıcam sonuçları hap verdi bi torba 2 gün rapor verdi boğazların çok fena dedi baş ağrım başllayınca fena oluo ya

Kaptanım süpersin seni tebrik ediyorum aslının yeniden doğuşu inşallah istediğin kiloya gelene kadar durmak yok hedefe doğru koşacaksın......

amin canım cümlemizi
günde bir hocamızın anneside vardı. kadın o kadar ısrar ettiki ye şu 2 böreği bişey olmaz dedi. yemedim. dediğim gibi bir lokma aldım. kadın o kadar üstüme düştü ki bak çok üzüldüm dedi ben yemedim diye

geçmiş olsun canım grip tarzı bişey mi hani grip olmadan boğazımız kaşınmaya başlar acır onun gibi bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…