Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

işte bu.. aslı ne olur pes etme bak kendine güvenini kaybetme. ben 83 e çıkınca o kadar mutsuzdum ki 5 kilo bile olsa benim için çok zor görünüyordu ve verdikçe kendime güvenim ve mutluluğum arttı.

kaptan geri dönemk üzere ayrılsanda mı 6 ay sonra dönebiliyosun. madalya 3 liraya buldum ulusta.

canım onu bilmiyorum kendi bi soruyum ben haklısın geri dönmek üzere ayrılanlarda olmayabilir

madalyaları iyi bulmuşsun bana adresi verir misin canım bi bakıyım 19 mayısta ankarada olcam

işte bu.. aslı ne olur pes etme bak kendine güvenini kaybetme. ben 83 e çıkınca o kadar mutsuzdum ki 5 kilo bile olsa benim için çok zor görünüyordu ve verdikçe kendime güvenim ve mutluluğum arttı.

evet canım aynen öyle bende bırakmayacam. zaten bugün tartıda gördüğüm rakam güzeldi. bu haftaki hedefime çok az kaldı. tek aklıma takılan perşembe cuma gibi regl olcam. beni etkiler mi şişkinlik yapar mı onu düşünüyorum.

uyuyacam deli gibi uykum var. ama şu herifle konuşmadan uyuyamıyorum ya. alışkanlık mıdır nedir. oda açmıyo üfff. İnsanı merakta bırakır çıldırtır.

oğlanla parktan geldik sitenin spor aletleriyle yarım saat spor yaptım top oynayan çocuklar yüzüe top attı yüzüm şişti kızardı gözüm kanlandı,yaz güzel ama bir bakıyorsun saat 9 ......

kuzu size nazar değdi bu aralar,bi sadaka fln ver.................

süpersin ne diyim.........

uyuyacam deli gibi uykum var. ama şu herifle konuşmadan uyuyamıyorum ya. alışkanlık mıdır nedir. oda açmıyo üfff. İnsanı merakta bırakır çıldırtır.

sen ara canım................

kızlar akşama kadar iyiyimde, akşam yemeğinden sonra canım acayip tatlı istiyo ne yapsam acaba..............

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben evde kendimi oyalayacak bişeyler yapmaya çalışıyorum çünkü yarın öğleyi düşündükçe sıkıntı basıyo bana :18:

bu arada akşam ara olarak hani şu bimde satılan yağlı gevrekler var eşim almış bende iki tane yedim
herhalde oncağız şeyden bişi olmaz

oo kahvaltılar yapılacakk demekkiii :84:
sivasa gitmiyoruz eşimlerin izinleri kapanmış ama annemlerin yanına kaçıcam biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var
prşmbe felan gitmezsem bende gelirim tabisi

Tam 50 dakika sporumu yaptım duşumu aldım oğlumu doyurdum şimdi oturdum ....

Yarın sporumu yaparken sauna eşofmanım var onları giyeceğim zaten terliyorum onu giyince süper olur birde lahana yağımı sürdüm mü süper ....

Gülçin burda mısın ?

hee ben alıştım artık
önce kocaya açmakla başlıyosun sonra doktorlara doğru açılıyosun
önceden çok utanırımdım artık arsızlaştım galiba direk yatıyorum o söylemeden ama birde hep aynı doktora gidiyorum ona göstermeye alıştım

sağol tatlım
inşlh geçecek

tebrik ederim canım daim olsun inşlh
nefise hakim olmak zor ama alışıyo insna bi müddet sonra canında çekmiyo

ohhh sıhhatler olsun kuzum
benim spor yapmaya psikolojim el vermiyo kaç gündür yarını bir atlatayım inşlh kaldığım yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…