- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.201
selamlar kızlar
benimde moralim çok bozuk doktordan geldim işte yara için
yarın yakıcak yarayı damardan uyuşturcakmış aci hissedersin yoksa dedi hastaneden çıktım kendimi otobüslerde ağlamamak için zor tuttum
ne diyem rabbim daha büyük dertler vermesin
kızlarr çok moralim bozuldu yaa
beşibiryerde içiyorum ya formda yorumlara bi baktım kanser yapıyo die yazılmış sakın içmeyin v.s v.s ee napıcam ben şimdi ufff((
Zayıflamak ve forma girmek amacıyla içilen bitkisel çaylar, akut hepatitten siroza kadar ciddi karaciğer hasarına neden olabiliyor.
Zayıflama çaylarında bulunan alkaloit adlı kimyasalların, akut hepatit başta olmak üzere hızlı seyirli ve ölümcül sarılık ve siroz gibi ciddi karaciğer hastalıklarına neden olduğu belirtildi. Türk Karaciğer Araştırmaları Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurdan Tözüm, Son zamanlarda moda haline geldi ama ben zayıflamak için çay tüketilmesini önermiyorum. Kullanan kişinin de bu çayların, sağlığına zarar verebileceğini ve karaciğerinde geçici ya da kalıcı ciddi hasar bırakabileceğini bilmesi gerekir dedi.
alıntıdır....
selamlar herkese yusuf ta bende hasta olduk yatıyoruz benim boğazlarım ağrıyor yusufta kusma ve ateş var yarın götüreceğim doktora kusura bakmayın giremedim.......
arkadaşlar hepinize merhabalar..3 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim.. Ama diyetimde çok aksama olmadı.. Bundan sonra biraz tempolu bi hayatın içine giriyorum.. Bugün akşam da yazamıcam galiba.. Bu gece düşiünüp yarın kararımı vercem ama galiba burdaki üyeliğime biraz ara verip geri dönmek üzere ayrılmak istiyorumn galiba.. Ama daha son kararımı vermedim. Eğer kalırsam az paylaşım yaptığım için elbette cezamı yerine getireceğim.. şimdi çıkmam gerek.. özledim kızlar siziii
merhaba kızlarr kimse yokmu
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR..3 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim.. ama diyetimde çok aksama olmadı.. bundan sonra biraz tempolu bi hayatın içine giriyorum.. bugün akşam da yazamıcam galiba.. bu gece düşiünüp yarın kararımı vercem ama galiba burdaki üyeliğime biraz ara verip geri dönmek üzere ayrılmak istiyorumn galiba.. ama daha son kararımı vermedim. eğer kalırsam az paylaşım yaptığım için elbette cezamı yerine getireceğim.. şimdi çıkmam gerek.. özledim kızlar siziii
selamlar herkese yusuf ta bende hasta olduk yatıyoruz benim boğazlarım ağrıyor yusufta kusma ve ateş var yarın götüreceğim doktora kusura bakmayın giremedim.......
iyi uykular takım arkadaşlarım.....
naber gülçin,ben birazdan spor yapıcam 45 dakikacık.........
bugün yediklerim
sabah sütle k-flakes
öğlen tavuk suyu çorbası
çiriş otu kavurması yumurtalı
cacık
ara nescafe
küçük emily
akşam daha bişey yemedim kıvırcık ve salata yerim spordan sonra yada meyva
kız sen 2 ye kadar uyumadın mı. bende 1 buçukta uyudum bilsem girerdim takıma. ya sen öğleci misin? nasıl ders anlatıyon delikanlılara uykusuz. ben bugün çok yoruldum 10 da uyuyacam valla. inşallah.
kızlar nerelerdesiniz ya((
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABALAR..3 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim.. ama diyetimde çok aksama olmadı.. bundan sonra biraz tempolu bi hayatın içine giriyorum.. bugün akşam da yazamıcam galiba.. bu gece düşiünüp yarın kararımı vercem ama galiba burdaki üyeliğime biraz ara verip geri dönmek üzere ayrılmak istiyorumn galiba.. ama daha son kararımı vermedim. eğer kalırsam az paylaşım yaptığım için elbette cezamı yerine getireceğim.. şimdi çıkmam gerek.. özledim kızlar siziii
selam canım. bende yeni geldim. okuma bayramı için çocuklara davetiye madalya filan araştırdım. kuaförede gittim kaçdı saçtı derken anca gelebildim. bi geçmişe bakim kaçmayın haaa.birazdan gelirim
oğlanla parktan geldik sitenin spor aletleriyle yarım saat spor yaptım top oynayan çocuklar yüzüe top attı yüzüm şişti kızardı gözüm kanlandı,yaz güzel ama bir bakıyorsun saat 9 ......
geçmiş olsun canım ikinize allah acil şifalar versin
aha ben geldim
canım sorunun özel değilse söyleyebilir misin. ayrılmanı istemiyorum. hem bizim için hen kendin için iyi olmaz. hem geri dönmek için 6 ay beklemek zorundasın bunuda düşün canım genel olarak böyle bir karar alındı.
canım madalyaların fiyatı ne kadar
geçmiş olsun. size yaz geldi tabi biz hala donuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?