- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.881
Evet yatansiyonum oynadı sahildeydim mecburen yedim
Hayır tabi ki ara öğünlerde 1 meyve hakkın var abartırsan işe yaramaz şeker diyeti
21 gün yapacağızcok degil dimi
ekmegi normalden fazla yedim ya bir pismanlik duydumm
ay bende tahin helva koydum masaya yimedim biliyon muu ya sekerli seyleri cok seviyorum
tahin pekmez cikolata almiyorum eve sirf gorup yemeyeyim diye
kizartma da hic yapmam diyebilirim bu aksamda yapmadim esim yapti cok cani cekmismise gorunce canim cekti zor durdurdum kendimi cok lezizdi valla koskoca bir tabagi esim yedi
ins cisli seyler yemedin
vuhuuuuuu
kac gun yapacagizben kurabiyemden cok ayri kalamam
guzel seyler hep yasak
canim senin bu lacinci boyle mesajin. Insallah bu defa kalici olursun 3.5 kilo nasil aldin daha kac gun oldu
sag ol canimm
kizartma hep esimden oturu
Gorunce cok canim cekti dayanamadim
tadimlik yedim
bal pekmez kuru meyve istedigimiz kadar yiyebiliyoz mu
Nasıl evde
Tamam canımLuluuu94 canim 75 dk tempolu yürüdüm 8090 adim atmis da oldum daha gun icinde devam edicem 1000abs challenge videosu yapicam bi de ip atlayabilirim
Selam ben geldiiiiiim.
Nerelerdesin cuma bildirim yapmadinSelam ben geldiiiiiim.Hadi bu hafta yarışalım
Tamam canımGünaydınnn dün internet paketim bitti giremedimm birde mevlit e gitmek zorunda kaldim karbonsuz olmadj günüm bugün dikkat edeceğim inşallahLuluuu94
Hoşgeldin canımSelam ben geldiiiiiim.Hadi bu hafta yarışalım
Burdayııım
Şeker orucu dimekBırakmak yok canım bende yapamıyorum bu sıra hiç iradem kalmadı hep bocalıyorum ama pes edersek dibeçökeriz her gün yeni bir başlangıç....
Kızlar şeker orucuna varmısınız ya yapabilirmiyiz
munter
UMEYYE
GamzeK17
SchonerDuft
BitmeyenUmidim
SekerPancarii
Favelayn
Ve unuttuklarım
Yaa internetsiz kaldım canımNerelerdesin cuma bildirim yapmadin
Hoşbulduk canımTamam canım
Hoşgeldin canım
Süper yaa maşallah.Slm Günaydın kizlar bugun biraz sevindirik oldum 79,5 olmusum yaa
Yarina ins 200 daha eksi ciksam
Helva mı 2 de büskevitDün menum:
Sabah
4 çeri domates
1 salatalık
Yeşillik
Yeşil zeytin
Çay
Öğlen
1 yarım dilim pide
Ayran
Salata
1 tane tulumba
Akşam
Çay sade helva 2 bisküvi
1 tane sütlü kahve
Dün internet yoktu azıcık kaçamak olsun dedm ama yakalandım :)))Helva mı 2 de büskevit
Doğrusu bende biraz saldım bu hafta ama hemen toparladım dün. Bugün wc ye çıkmadan 66.9 geldim. Bu hafta artık eski tempoma dönmeliyim.Dün internet yoktu azıcık kaçamak olsun dedm ama yakalandım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?