- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.201
napyın kedilerden öğ geldi korkmaya başladım sayenizde korkumu yeni yenmiştim üstelik ....ben çok yorgunum eve gidip uyumak istiyrum belim kopcak gibi ağrıyor
bdv adamı hasta ediyor ya çok pasf insanlar ile doldukolay gelsin sana salatamı yapacaksın
bende çalışmaya çalışıyorum canım yaa ama aklımda burda + bdv de
o tr ye geldi sanırım banı kalktı ama bu sefer haklıydı niye ban yedi anlamıyorumNe kadar var kiz hedef kilona koruma da diyet yarısıdır unutma 2 gun yiyosan 4 gun diyet yapacan
Hah en iyisi oku çık yoruma girme bah @Blacksee55 hic gelemiyo banlanmahtan
yoooo kim öyle bişi dedi ki ?kizlar siz ciddi ciddi omlete un mu koyuyosunuz???????
munter 66.6 /
UMEYYE 66.8/ bu hafta cok iyi kilo vermen gerkeli cuma bildirimini telafi edebilmen için
orkide1453 62.6
@06Derya 82.1 /
tugbaFB 72.00 / 72.30
SchonerDuft 71,90/
evet kızlar cumaya göre artı cıkan avr mı aranızda?
tek şaşıran ben olmadığım için sevindimama ben soramamıştım
napyın kedilerden öğ geldi korkmaya başladım sayenizde korkumu yeni yenmiştim üstelik ....ben çok yorgunum eve gidip uyumak istiyrum belim kopcak gibi ağrıyor
bdv adamı hasta ediyor ya çok pasf insanlar ile doldu
o tr ye geldi sanırım banı kalktı ama bu sefer haklıydı niye ban yedi anlamıyorum
yoooo kim öyle bişi dedi ki ?tugbaFB
yoooo kim öyle bişi dedi ki ?
ya sorma bazıları pasifliktr nirvanadalar deli oluyorum ya öle insanların çokluğuna
@poncikbirgelincik ti sanırım omlete un katan
Inşallah spor yapmaya caliscm ama ev isleride spor sayılsa olmaz mı @Bir garipkesin inersin cnm kaçamak yapma ama bak hedefin de 1 nisan olsun
kim un koyuyormuş ben onu anlamadım ben koymam çünkinanmiyorum yahuuu omletin icinde unun ne isi var bidaha duymim bakalim saglikli diye omlet yapip sagliksiz biseye ceviren tek milletiz herhalde
Ay kedi fobin mi var kuzum bilmiyodum kusura bakmanapyın kedilerden öğ geldi korkmaya başladım sayenizde korkumu yeni yenmiştim üstelik ....ben çok yorgunum eve gidip uyumak istiyrum belim kopcak gibi ağrıyor
o tr ye geldi sanırım banı kalktı ama bu sefer haklıydı niye ban yedi anlamıyorum
yoooo kim öyle bişi dedi ki ?tugbaFB
İlk defa senden duyyom un koyuldugunukizlar siz ciddi ciddi omlete un mu koyuyosunuz???????
sayenizde olduAy kedi fobin mi var kuzum bilmiyodum kusura bakmasev kedisleri onlar coh tatli
Nasil olur hep tatlis kediler atmıştım oysakisayenizde olduvarlıklarına yeni alışmıştım evet çok tatlılar
Benim geçen haftadan ağrıyor göğüslerimde öyle yumurtlama dönemi dedim geçtim ama onun ağrısı da yok karın ağrım da varNasil olur hep tatlis kediler atmıştım oysaki
Belin niye agriyo kuzum benimde agriyo bugunnn
munter 66.6 /
UMEYYE 66.8/ bu hafta cok iyi kilo vermen gerkeli cuma bildirimini telafi edebilmen için
orkide1453 62.6
@06Derya 82.1 /
tugbaFB 72.00 / 72.30
SchonerDuft 71,90/ 70,80
poncik demin öyle yazmisti biri daha ama tam suan cözemedim ama sanki sen poncike yazmissin gibi hatirladim ama demekki yanlis olmus kusura bakma canikom:)kim un koyuyormuş ben onu anlamadım ben koymam çünk
bendenmiiiii kiz kizlar yazdiya yoksa ben tuaf tuaf yanlis seylermi okuyomİlk defa senden duyyom un koyuldugunu
yok canısı ben değilim ama babam şekerli yumurtayı çok sever eminim bunu da hiç duymadınızponcik demin öyle yazmisti biri daha ama tam suan cözemedim ama sanki sen poncike yazmissin gibi hatirladim ama demekki yanlis olmus kusura bakma canikom:)
yok kaptıncim ben bu cuma baya eksi çıkacam ama listede yokum diğer hafta regl haftam ondan sonraki cuma girerim listeyemunter 66.6 /
orkide1453 62.6
@06Derya 82.1 /
tugbaFB 72.00 /
SchonerDuft 71,90/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?