- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.181
kolay gelsin sana salatamı yapacaksınEki Görüntüle 2113143 İyiyim ay patlican közluyom sen napiyon
Teh basima vakit geciriyomEvet ya onuda hertarafa sokuyor ya
Kıyamamnörüyon
Hee haftasonu bitti yidim ictim yeter gayri hafif bisiler yiyim dedim ayranla salata yicem aaşaminankolay gelsin sana salatamı yapacaksın
bende çalışmaya çalışıyorum canım yaa ama aklımda burda + bdv de
Ben sana dedim içime doğuyorTeh basima vakit geciriyomkızım bugun gelcek belim ağriyo kasiklarim patlicak gibi gazla agri arasi bisey var anlamadim
Hee haftasonu bitti yidim ictim yeter gayri hafif bisiler yiyim dedim ayranla salata yicem aaşaminanbdv tehlikeli bizde kall
Daha cok var reglimeBen sana dedim içime doğuyor
pancar nasılsın kız hamile misin yoksa bi alınganlık lgi bekleme
Ahahhaahahahahahahpancar nasılsın kız hamile misin yoksa bi alınganlık lgi bekleme
Teh basima vakit geciriyomkızım bugun gelcek belim ağriyo kasiklarim patlicak gibi gazla agri arasi bisey var anlamadim
Ne kadar var kiz hedef kilona koruma da diyet yarısıdır unutma 2 gun yiyosan 4 gun diyet yapacanBende bi gün hafta sonu yedim içtim diyebilek miyim acep
ya ban yeyip buraya yazamam diye sadece izlemedeyim boş boş okuyom
inşallah hamilesindir zayıf hamile kalçan en iyisiAhahhaahahahahahahay bilmiyom bu aralar deli gibiyim acik
Hee insallah olursa bu sefer dikkatli olcam coh kilo almamaliyiminşallah hamilesindir zayıf hamile kalçan en iyisi
Kaç günDaha cok var reglime
Ne kadar var kiz hedef kilona koruma da diyet yarısıdır unutma 2 gun yiyosan 4 gun diyet yapacan
Hah en iyisi oku çık yoruma girme bah @Blacksee55 hic gelemiyo banlanmahtan
2 hafta var daha kizKaç gün
Hee sonra gelemezsen aklin bizde kalirahahaha çeneni tut otur diyosun tamam kaptan
daha yolun başındayım canım bi 15 kadarcık kaldı
Hee sonra gelemezsen aklin bizde kalir
Ossun oyle boyle derken bi bakmissin hedef kilondasin
kizlar siz ciddi ciddi omlete un mu koyuyosunuz???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?