- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.321
ya hava güzel olsun perşembe ankaraya gidiyorum gezecem ben
merhaba hatunlar bengeldim koçişi işe postaladım ve geldimmm
selam kızlar. yeni geldim bende. kavitasyon yaptırdım göbüşüme. korkulacak bişey gibi görünmüyor ama inşallah zararı yoktur. 3.5 lt su iç dedi. su ile atılıyormuş yağlar. ama 5 seans gerekli dedi. para tuzağı değildir inşallah. bu arada istanbula gidemiyorum. eşimin anlayışsız ev arkadaşı başka bir bekar arkadaşta kalmayı kabul etmedi. elin herifi varkende kalamam. misafirhanedede yer bulamadık. bizimki olsa derki sen eşinle zaman geçir ben arkadaşta kalırım der yaa. neden herkesin kendimiz gibi olmasını bekliyoruzz...
havalar güzel ankarada canım ama soğuyacak diyolar............
hoşgeldin canım...........
oda pek yüzsüzmüş hahaha................
buralardasın yani .................
kız sen ankarada mıydın. az önce telefon etti eşim ev arkadaşı o tekrar demeden demiş ya gelsin attil bu fırsat ele geçmez demiş. çocuğun günahını mı aldım ne. inşallah okuldan da izin alırsam yarın yolcuyum. orda net var. inşalah bağlanırım.ayyy çok heycanlandım. hemen kalkıp hazırlıklara başlamam lazım.kızlaaarrr ne yapsam da götürsem uzun yola dayanacak bişeler deyin yaa.
iyi akşamlar kızlar daha yeni oturabildim öğlen kurana gittik komşuya allahtan hamurişi yapmamışlar mercimek çorbası buğdaydan pilav gibi bişey bide salata vardı azıcık tatlarına baktım akşamda karpuzla taze fasulye yedim 45 dakika spor yaptım sauna eşofmanlarımı giyip aman ne güzel oldu sular seller gibi terledim .......
ayşe gözün aydın yaranı yaktırmşsın allah bir daha göstermesin.....
gülçin hadi koclarımıza kavuşıyoruz benimkide yarın geliyor ohh mis miss hasret gideririz artıkın...
Bu akşam gülçinden başka kimse yok nerde bu mllet nerde bu devlet ?
Oooo kaptan gelmiş ne yapan kaptan ?
Bu akşam gülçinden başka kimse yok nerde bu mllet nerde bu devlet ?
esracım nasılsın
canım hoşbulduk ne olsun ya benim işler biter mi bir sürü işim var ama sıkıldım bi bakam dedim
sen ne yapıyorsun canım
kıs bende varımya,beni saymıyomusun
napıyon kıs ponponmu hahaha................
canım aşşağıda görmedim kusura bakma sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor...
yok canım okuma bayramı için hazırlık yapıyorum sahne hazırlanması filan kağıt işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?