- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #26.361
iyiyim bomba gibiyim neşeliyimm. sen nasılsın.neler yedin neler yaptın bugün.
hanaaa kızlar şarj aletim okulda kalmış. bnim şarjım bitene kadar burdayım cevap vermezsem demeyin sonra gülçinde bize cevap vermei, yok bizi beğenmedi, yok şöle.. ayy sevinçliyim ya çenem düştü. ay benim 7 mesajı geçmiştir demi. bu ceza oalyından çok tırstım. aslı yoldaykene izinli olacam demi ebn. önceden söylersek cezadan muaf olacaz demiii.:18::18::18:
bugun bende iyiyim çok şükür...
bugun neler yaptım raporluydum işte. ama düne bakarak çok daha iyiyim ..
sabah eşim işten geldi bankaya gittik kredi başvurusu için
sora eve geldim sabah 100 gr belki su böreği ayran
ara 2 petibör bisküvi 1 bardak ayran
akşam yemeği 2 biber dolması cacık yarım dilim ekmek
ara 1 portakal
bugun bunlar
hanaaa kızlar şarj aletim okulda kalmış. bnim şarjım bitene kadar burdayım cevap vermezsem demeyin sonra gülçinde bize cevap vermei, yok bizi beğenmedi, yok şöle.. ayy sevinçliyim ya çenem düştü. ay benim 7 mesajı geçmiştir demi. bu ceza oalyından çok tırstım. aslı yoldaykene izinli olacam demi ebn. önceden söylersek cezadan muaf olacaz demiii.:18::18::18:
hayırdır napacanız krediyi. bizde düğünden önce çektiydik. haylaa ödüyoruz yarısı kaldı biter inşalalh.
mazeretin geçerli bir nedense izinlisin yoksa çekersin cezanı
tama komutanım. hedefine ulaşmayanın cezsı ne . başka bişe olsun yaa.
bilmem senin bir fikrin var mı
hayırdır napacanız krediyi. bizde düğünden önce çektiydik. haylaa ödüyoruz yarısı kaldı biter inşalalh.
dur ben perşembe yazarın sana . eğer hedefime yakınsam zor bi ceza hedefe uzaksam küçük bi ceza olsun.açlıktan ölüyorum bu arada.iyi geceleeerr
orada bir yerdeyim canım
kaptan bişi sorucam ya ben son yazdıklarıma bakıyorum profilden son yazdıklarım gözümüor nerden baksan bi 10 dk öncesinin görülüyor neden
canım geç ekleniyor. biraz sonra bak eklenmiş olarak görürsün
hmm tamam canım neyse ben yatayım yarın iş var .. olmuştur herhalde 7 mesaj
yarın görüşürüss
hanaaa beğenilerimiz 1000 i geçmiş. beğenin gızlar. kimse bizi beğenmez madem ,biz beğenelim birbirimizi. ya dost acı söyler deyip deyip söylüyolar banada bugünlerdee.. dost acı söler sen biraz şöle yap, aman şuna dikkat dost aacı söler mi gerçekten?yada bu kadar patavatsızlık dostluk mudur gerçektenn bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?