- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.721
tekrar hos geldin cnm. Kilomuz ayni sayilir. Burada birlikte gizel kilolsr veriyoruz. Faydasini goreceksin.Kurallari okudum ve kabul ediyorum oncelikle 1.66 boyunda ve 68.4 kilodayim hedefim 60 yani 8 kilo vermek istiyorum ogretmenim bu zamana kadar yapmadigim hicbir diyet kalmadi ama malesef her defasinda ya hep ya hic mantigiyla devam ettim su diyet bu diyet derken hem sabirsizlik hem kararsizlik bana kilo olarak dondu gruptan beklentim motive olmak ve buyul bir ciddiyetle kilo vermek
Cok tesekkur ederim ben yillardir bu klubu takip ediyorum cok severim ama yarismlara hic katilmadim insallah bu disiplinle kilo veririm cnku ben cok rahat bir karakterimdir sizlerle birlikte kendimi kontrol etmek istiyorumtekrar hos geldin cnm. Kilomuz ayni sayilir. Burada birlikte gizel kilolsr veriyoruz. Faydasini goreceksin.
verirsin tabi cnm. Aramizda kilo veremeyen hic olmadi yaza kadar istedigin kiloys gelirsinCok tesekkur ederim ben yillardir bu klubu takip ediyorum cok severim ama yarismlara hic katilmadim insallah bu disiplinle kilo veririm cnku ben cok rahat bir karakterimdir sizlerle birlikte kendimi kontrol etmek istiyorum
canım aramıza hoşgeldin inşallah birlikte vericez kilolarıKurallari okudum ve kabul ediyorum oncelikle 1.66 boyunda ve 68.4 kilodayim hedefim 60 yani 8 kilo vermek istiyorum ogretmenim bu zamana kadar yapmadigim hicbir diyet kalmadi ama malesef her defasinda ya hep ya hic mantigiyla devam ettim su diyet bu diyet derken hem sabirsizlik hem kararsizlik bana kilo olarak dondu gruptan beklentim motive olmak ve buyul bir ciddiyetle kilo vermek
sabah
limonlu ilik su 2 kayisi 1 tk pekmez
1 haslanmis yumurta
3 yk suzme yogurt
1 kk suzme peynir
1.5 dilim tb ekmegi
1 kapya 1 yedil biber
3 ceri domates
1 salatalik
1 ck bal
1 tk tereyag
ara
1 buyuk kupa sekersiz sutlu nescafe
1 hurma 5 findik 1 ceviz
aksam
1.5 kase vicdan corbasi
3 lokma koy ekmegi
1.5 porsiyon tavuk sote
bol salata
saglikli kurabiye yapacagim 1 tane yerim cayin yaninda
hoş geldin doğru yerdesin bugünden itibaren menülerini pylaş ve menü paylaşanlara yorum yapıyoruz incitic olmadan .spor listemizde var ona katlmak istersenKurallari okudum ve kabul ediyorum oncelikle 1.66 boyunda ve 68.4 kilodayim hedefim 60 yani 8 kilo vermek istiyorum ogretmenim bu zamana kadar yapmadigim hicbir diyet kalmadi ama malesef her defasinda ya hep ya hic mantigiyla devam ettim su diyet bu diyet derken hem sabirsizlik hem kararsizlik bana kilo olarak dondu gruptan beklentim motive olmak ve buyul bir ciddiyetle kilo vermek
vicdan çorbası ne bana da öğretsabah
limonlu ilik su 2 kayisi 1 tk pekmez
1 haslanmis yumurta
3 yk suzme yogurt
1 kk suzme peynir
1.5 dilim tb ekmegi
1 kapya 1 yedil biber
3 ceri domates
1 salatalik
1 ck bal
1 tk tereyag
ara
1 buyuk kupa sekersiz sutlu nescafe
1 hurma 5 findik 1 ceviz
aksam
1.5 kase vicdan corbasi
3 lokma koy ekmegi
1.5 porsiyon tavuk sote
bol salata
saglikli kurabiye yapacagim 1 tane yerim cayin yaninda
onu bende merak ettim ya daha öncede duymuştum ama hiç bilmiyorum nasıl bişeyvicdan çorbası ne bana da öğret
munter açıklasın bize yapalım bizdeonu bende merak ettim ya daha öncede duymuştum ama hiç bilmiyorum nasıl bişey
cok az bu kahvaltı ve akşam yemeği niye yoksaat 11:00 gibi kahvaltı
1 bardak süt
1 elma
ara
sütlü kahve
öğlen
2 tabak çorba
2 yk kdar diyelim bulgur yememem gerekiyordu kabul ediyorum dimimunter
kuru mor soğan
ara
türk kahve
4 çiğ badem
Akşam
1 meyve yerim yanına süt ve 5 çiğ badem bana yeter
yapalım yadamunter açıklasın bize yapalım bizde
sag ol canimm yok karatay degil ben tovbeliyim dukana karataya ona bunaafiyet olsun canım menün güzel gözüküyor sen karatay mı yapıyorsun
ogretirim kuzummmvicdan çorbası ne bana da öğret
Ben cok severek iciyorum verecegim tarifini cnmmonu bende merak ettim ya daha öncede duymuştum ama hiç bilmiyorum nasıl bişey
aciklayacagim canimmmmunter açıklasın bize yapalım bizde
ayy sahi mi bir bakayim dogru diyorsun belki ben kazanirimcok az bu kahvaltı ve akşam yemeği niye yok
yapalım yadamunter kk'da çorba yarışması var katılsana farklı vicdan çorbanla
grs cnm vicdan corbami paylasip etiketlerm seniiben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüzzz
Dişimemi yanağımamıev yapımı yoğurdu dışında yoğurt ayran tüketmiyorum canım ya ev yoğurduda dün bitti 2 yk bulgur yedim karnımı güzel doyurdum akşam hafif geçiririm
sarımsak ezip koysan olmaz mı ? yakar mı acaba
Ohhh yarasınnnkizlar 20 dk egzersiz yaptim ardindan bol sutlu nescafe 1 kuru hurma 1 ceviz ve 5 ad. kavrulmus findik yedim uzunnn zamandir boyle bir keyof yapmamostim bomba gibi feldi
Dişimemi yanağımamıev yapımı yoğurdu dışında yoğurt ayran tüketmiyorum canım ya ev yoğurduda dün bitti 2 yk bulgur yedim karnımı güzel doyurdum akşam hafif geçiririm
sarımsak ezip koysan olmaz mı ? yakar mı acaba
Ohhh yarasınnnkizlar 20 dk egzersiz yaptim ardindan bol sutlu nescafe 1 kuru hurma 1 ceviz ve 5 ad. kavrulmus findik yedim uzunnn zamandir boyle bir keyof yapmamostim bomba gibi feldi
sag ol cnmmDişimemi yanağımamı
Ohhh yarasınnn
Midem almıyor ki bisi yiyim regli haftam belki ondandırcok az bu kahvaltı ve akşam yemeği niye yok
yapalım yadamunter kk'da çorba yarışması var katılsana farklı vicdan çorbanla
Valla.merak ettik hemen olacak bir sey ise yapayım aksatmayım çarşamba günü fix menüm olsunsag ol canimm yok karatay degil ben tovbeliyim dukana karataya ona buna
kendim boyle iki ogun gibi besleniyorum. Sabah gec yapiyorum aksam erken arada da azar azar boyle bir seyler yiyorum.
ogretirim kuzummm
bilerek adini yazdim ki merak edinn sorun sebze corbasida yazabilirdim ama yazmadim dikkat cekmek istedim
Ben cok severek iciyorum verecegim tarifini cnmm
aciklayacagim canimmm
ayy sahi mi bir bakayim dogru diyorsun belki ben kazanirimoduku bile bilmiyom
grs cnm vicdan corbami paylasip etiketlerm senii
Apse olan yereDişimemi yanağımamı
Ohhh yarasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?