Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tekrar hos geldin cnm. Kilomuz ayni sayilir. Burada birlikte gizel kilolsr veriyoruz. Faydasini goreceksin.

tekrar hos geldin cnm. Kilomuz ayni sayilir. Burada birlikte gizel kilolsr veriyoruz. Faydasini goreceksin.
Cok tesekkur ederim ben yillardir bu klubu takip ediyorum cok severim ama yarismlara hic katilmadim insallah bu disiplinle kilo veririm cnku ben cok rahat bir karakterimdir sizlerle birlikte kendimi kontrol etmek istiyorum

Cok tesekkur ederim ben yillardir bu klubu takip ediyorum cok severim ama yarismlara hic katilmadim insallah bu disiplinle kilo veririm cnku ben cok rahat bir karakterimdir sizlerle birlikte kendimi kontrol etmek istiyorum
verirsin tabi cnm. Aramizda kilo veremeyen hic olmadi yaza kadar istedigin kiloys gelirsin

sabah
limonlu ilik su 2 kayisi 1 tk pekmez

1 haslanmis yumurta
3 yk suzme yogurt
1 kk suzme peynir
1.5 dilim tb ekmegi
1 kapya 1 yedil biber
3 ceri domates
1 salatalik
1 ck bal
1 tk tereyag

ara
1 buyuk kupa sekersiz sutlu nescafe
1 hurma 5 findik 1 ceviz

aksam
1.5 kase vicdan corbasi
3 lokma koy ekmegi
1.5 porsiyon tavuk sote
bol salata

saglikli kurabiye yapacagim 1 tane yerim cayin yaninda

canım aramıza hoşgeldin inşallah birlikte vericez kiloları

afiyet olsun canım menün güzel gözüküyor sen karatay mı yapıyorsun

hoş geldin doğru yerdesin bugünden itibaren menülerini pylaş ve menü paylaşanlara yorum yapıyoruz incitic olmadan .spor listemizde var ona katlmak istersen Luluuu94 ile görüşmen yeterli

vicdan çorbası ne bana da öğret

cok az bu kahvaltı ve akşam yemeği niye yok

munter açıklasın bize yapalım bizde
yapalım yada munter kk'da çorba yarışması var katılsana farklı vicdan çorbanla

afiyet olsun canım menün güzel gözüküyor sen karatay mı yapıyorsun
sag ol canimm yok karatay degil ben tovbeliyim dukana karataya ona buna
kendim boyle iki ogun gibi besleniyorum. Sabah gec yapiyorum aksam erken arada da azar azar boyle bir seyler yiyorum.

vicdan çorbası ne bana da öğret
ogretirim kuzummm
bilerek adini yazdim ki merak edinn sorun sebze corbasida yazabilirdim ama yazmadim dikkat cekmek istedim
onu bende merak ettim ya daha öncede duymuştum ama hiç bilmiyorum nasıl bişey
Ben cok severek iciyorum verecegim tarifini cnmm
munter açıklasın bize yapalım bizde
aciklayacagim canimmm

ayy sahi mi bir bakayim dogru diyorsun belki ben kazanirim oduku bile bilmiyom
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüzzz
grs cnm vicdan corbami paylasip etiketlerm senii

Dişimemi yanağımamı

kizlar 20 dk egzersiz yaptim ardindan bol sutlu nescafe 1 kuru hurma 1 ceviz ve 5 ad. kavrulmus findik yedim uzunnn zamandir boyle bir keyof yapmamostim bomba gibi feldi
Ohhh yarasınnn

Dişimemi yanağımamı

kizlar 20 dk egzersiz yaptim ardindan bol sutlu nescafe 1 kuru hurma 1 ceviz ve 5 ad. kavrulmus findik yedim uzunnn zamandir boyle bir keyof yapmamostim bomba gibi feldi
Ohhh yarasınnn

Midem almıyor ki bisi yiyim regli haftam belki ondandır

Valla.merak ettik hemen olacak bir sey ise yapayım aksatmayım çarşamba günü fix menüm olsun

Dişimemi yanağımamı

Ohhh yarasınnn
Apse olan yere

Eşim yoğurt çorbası istedi içine normalde pirinç ya da erişte koyuyordum. Bunlar işime gelmez. Nohutta yok evde başka ne koyabilirim pazı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…