- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.781
Ben artik kafamdan hesapliyorum cnm. 1000 i hic asagi dusmem 1200 1300 hibi beslenirimevet asil o ise yariyor sanki bnde kisitlanmadgim.icin sen kac kalori.ile besleniyorsun
yok canim demek istedgim.evde pogaca borek olunca demek istedim ben calisiyorum ama ogretmen oldgum icim yarim.gun genelde ama seni anliyorum jaftasonu herkesin problemi sanki benim esim evde olmuyor cogu zaman o yuzden haftasonu cok problem yasamiyorum
sag ol canim benimm. Afiyetle yiyebilirsin simdiAa supersin idolümtamam yemem iyi ki soyledin
Yaptigim cayida yarin atarim canim sanada
o eksiiiGreyfurt ye canim nolacak ikiside lifli sonucta
Afiyet olsun. Vicdanının sesini dinle vicdan çorbası iç şeker yemebende merhamet çorbası yapıcam
cnm tr ye gelmiskizlar ya black den haberi olan varmi nerelerde?
Ya ben bunu susuz yapıyorum sote gibi soğan kavur az salça koy kabak ekle sonra suyunu çekene kadar pişir yanına yoğurt mis oluyor evde olsaydım akşam yemeğim olacaktıKizlar super bir corba ile karsinizdayim
Vicdan corbasi
Malzemeler
2 adet kizarmalik kabak orta boy
1 demet maydanoz
1 demet taze nane
2 domates ortaboy
2 kuru sogan ortaboy
2 yemek kasigi bulgur
1 yk zeytinyag
4 su bardagi kaynamis su
1 er cay kasigi tuz, kirmizi biber ve kimyon
Yapilisi
Kabaklari, domatesleri ve soganlari soyup kup kup doğuruyoruz(daha buyukte olabilir)
nane ve maydanozu kiyiyoruz
bulguru yikiyoruz. tum bu malzemeleri bir tencereye dokuyoruz. uzerine zeytinyag, baharat, tuz ve kaynamis suyu ekleyip bir guzel 20 30 dk pisiriyoruz. Kabaklar ve soganlar iyice yumusayinca corbamizi blenderdan gecirip altini kapatiyoruz. 5 10 dk dinlendirip limonlu veya limonsuz afiyetle yiyoruz.
Farkli yapilislari var ben bu sekilde yapiyorum severek iciyorum. Tavsiye ederim metabolizmayi calistiriyor.
SchonerDuft @poncikbirgelincik
Akşam olmamış ama ilk gün belki son dk karar verdin diye ses etmiyorum yarın sabah kikonu tam bildirirsen süper olurEvet bnde yazayim o zaman bugun cok sacma beslendim yarindan itibaren saglikli insallah simdi yaziyorum sabah
1 bardak aksamdan koydugum cevizin suyu ve 1 tane ceviz
1 dilim ekmek
1 silim hindi fume ve bol maydonoz
Ara
2 kayisi
Oglen yogurt 2 kasik 1 avuc leblebi 10 15 tane fistik
Arada yogurt bir dilim ananas ve leblebi 3 ceviz
Aksam da elma bir adet borek bir adet kurabiye yarim.pogaca bugun arkadaslar gelmisti ordan kaldi ama hemen imha ettim eevden buzluga kaldirdim
Erişte koydum ben yemicem diye ama baska5yerde yicez of pişman olmam umarımbugday varsa bugday loy cnm yoksa bulgur at icine
Başka zamana artık tadı nasılmalzemen varsa cok basit yika koy tencereye pisir mis gibi bence yarin yaop bunu benim yarin aksama da kaldi
Trye geldi o kaptin demişti 14 şubatta gelecekti yakizlar ya black den haberi olan varmi nerelerde?
cok tesekkir ederim hosbulduk canimhosgeldin canimm
Cuma günü canım öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz pazartesi günleri kilo kontol günümüzSchonerDuft haklisim yarin daha iyi beslenecegim i sallah arin sabah tam kilomu da yazarim tabiki bu arada esas tarti gunleri pazartesi mi cuma mi o kismi tam anlayamadim
Ne guzel masallah ne kadar az yemissinIyi aksamlar kizlar
Kahvaltı 1 bardak kefir 2 yumirta 5 zeytin 6 ceviz yeşillik bir parca peynir
Aksam
Brokoli uzeri yogurt
Kabak yemegi
Salata
Yarim akse mercimek corbasi
Canım iki takım kurduk aramızda yarışıyoruz Kaybeden takım da ceza alıyor öyle iştecok haklisin zaten irade olmazsa hicbisey olmaz
nasil oluyor ben tam blmiyorum da:)
2,5 olsun canım ya plates te zor bence dmiLuluuu94 25 dakika temp yuruyus 10 60 dakika pilates 13,5 (bes dakikasi 1,5 mu demistik ne)
Hmm ben hangi takimda olacagim spor yaomayanlar mi kaybediyor peki:)Canım iki takım kurduk aramızda yarışıyoruz Kaybeden takım da ceza alıyor öyle işte
2,5 olsun canım ya plates te zor bence dmi
Ooo süperYarim saatlik kardiyo yaptim az once baya terledim en azindan aksam yediklerimi belki biraz telafi eder yarin tam gaz basliyorum insallah motivasyonunuz cok guzel
DOMATESLERHmm ben hangi takimda olacagim spor yaomayanlar mi kaybediyor peki:)
Karatay ve 21 gun seker orucuna girdim canim 4.gunim.bitti bu arada hoşgeldin basarilarNe guzel masallah ne kadar az yemissin
Cardio devam ettirirsen super yag yakar kasa cevirirsin benim bunyem dayaadi malesef kendimi iyi hissederse.m tekrar basliycamYarim saatlik kardiyo yaptim az once baya terledim en azindan aksam yediklerimi belki biraz telafi eder yarin tam gaz basliyorum insallah motivasyonunuz cok guzel
evet canm su karen hill ve tonny hill ile yapiyorum cok iyi sporcular bir de yuruyus yapiyordum ama cok hastayim onu yapamadimOoo süper
video ile mi yapıyorsun
DOMATESLERyani bizim takım
Sporlara puan belirledik puanı az olan takım kaybediyoryukarıda paylaştım
tesekkurler hosbuldum canim seker orucunu cok duydum en fazla 3 gun yaotim agzim cok kurudu meyvesizlikten ama ben probiyotik kullaniyorum o yuzden karbonhidrat ihtiyacim cok olmuyorKaratay ve 21 gun seker orucuna girdim canim 4.gunim.bitti bu arada hoşgeldin basarilar
evet aslinda kas oranim fazlalasti bunu bliyorum cnm ama kas tartida beni fazla gosterince moralim bozuluyor nedenseCardio devam ettirirsen super yag yakar kasa cevirirsin benim bunyem dayaadi malesef kendimi iyi hissederse.m tekrar basliycam
az yeeYa eşimin arkadaşı yemeğe çağırmış bizi eşim aradı hazırlan diye ve ilk kez gidicez onlara pof panik oldum kızlar
ben normalde kabak sevmiyorum. Bu corbada bu malzemelerle guzel oluyor. Tadini cok begeniyorum lezzetle iciyorum. Bence seversin.Ya ben bunu susuz yapıyorum sote gibi soğan kavur az salça koy kabak ekle sonra suyunu çekene kadar pişir yanına yoğurt mis oluyor evde olsaydım akşam yemeğim olacaktı
Akşam olmamış ama ilk gün belki son dk karar verdin diye ses etmiyorum yarın sabah kikonu tam bildirirsen süper olur
Erişte koydum ben yemicem diye ama baska5yerde yicez of pişman olmam umarım
Başka zamana artık tadı nasıl
Trye geldi o kaptin demişti 14 şubatta gelecekti ya
Iyi aksamlar kizlar
Kahvaltı 1 bardak kefir 2 yumirta 5 zeytin 6 ceviz yeşillik bir parca peynir
Aksam
Brokoli uzeri yogurt
Kabak yemegi
Salata
Yarim akse mercimek corbasi
oo harika yarim saat krdiyi baya kalori yaktirirYarim saatlik kardiyo yaptim az once baya terledim en azindan aksam yediklerimi belki biraz telafi eder yarin tam gaz basliyorum insallah motivasyonunuz cok guzel
probiyotik nasil kullaniyorsun cnm.evet canm su karen hill ve tonny hill ile yapiyorum cok iyi sporcular bir de yuruyus yapiyordum ama cok hastayim onu yapamadim
Simdi gordum puanlari:)
tesekkurler hosbuldum canim seker orucunu cok duydum en fazla 3 gun yaotim agzim cok kurudu meyvesizlikten ama ben probiyotik kullaniyorum o yuzden karbonhidrat ihtiyacim cok olmuyor
evet aslinda kas oranim fazlalasti bunu bliyorum cnm ama kas tartida beni fazla gosterince moralim bozuluyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?