- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.801
bu ouanlari gunluk mu yaziyoruz canim17-21 Şubat spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :95+0+160+80
Favelayn :
munter :38+47,5+72+18
orkide1453 :30+6
Buki_89 :28+28+40
A aaadddaaa :
PATATESLER
@selcanmehmetcan :30
UMEYYE :18+8
SchonerDuft :28+22+6
SekerPancarii :25+56
GamzeK17 :
@tgb1907 :53+69
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak
evet cnm sen yaptigin spora gore puanini hesaplayipbu ouanlari gunluk mu yaziyoruz canim
Evet canım bugün son gün yarın ve cuma günü dinlenme cumartesi tekrar başlıyor listebu ouanlari gunluk mu yaziyoruz canim
toz probiyotigi 2 kasik yogurda koyip her sabah yiyorum ben tam bir tatli canavariydim tv nin karsisinda bir kutu findik ezmesini sadece keyiften yedigimi blirim probiyotik beni cok kesti yararli bakteri cnku onlar simdi en buyuk zevkim bir iki oarca en yuksek kakaolu bityer cikolata veya kayisi bir de omega ile d vitamini kullaniyorumprobiyotik nasil kullaniyorsun cnm.
Luluuu94 cnm 20 dk egzersiz 6 puan
2 dk plank 6 puan
toplam 12 puan
kizimdan firsat nulabilirsem yine yapacagim
O zaman biraz daha arttirayim puanlarimi bugun birde puanlari o listeye sen mi ekliyorsun cnm kusura bakma cok soru sordum ama ogrenmek icinEvet canım bugün son gün yarın ve cuma günü dinlenme cumartesi tekrar başlıyor liste
Bende elma kabuğu çayı yaptım yanındada çiğ fıstık yiyorumKizlar cayin yaninda fistik yedim tuzsuzz
saglikli kurabiye yine yapamadim
Bnde bugun elma kabugu tarcin zencefil ve yesil cay yaptim ictimBende elma kabuğu çayı yaptım yanındada çiğ fıstık yiyorumeşimde bisküvi
Evet canım ben ekliyorum sen beni etiketle yeterO zaman biraz daha arttirayim puanlarimi bugun birde puanlari o listeye sen mi ekliyorsun cnm kusura bakma cok soru sordum ama ogrenmek icin
Tamam cok tesekkur ederim canm:)Evet canım ben ekliyorum sen beni etiketle yeter
Yok estağfurullah istediğin kadar sor
Ay kizlar haftalik 100 puanmis bende gunlik sandim diyorum nasil toolayacagim onlari 5 gun 100 puan en az simdi anladim
Bunların hepsini ve ekstra limon koydum süper tadıBnde bugun elma kabugu tarcin zencefil ve yesil cay yaptim ictim
Heh bir de limon koydum aynisi olmus:)
Bunların hepsini ve ekstra limon koydum süper tadı
Bende ne zamandir probiyotik alip yogurt falan yapmak istiyordum ama daha once hic denemedim. Yogurt yaptin mi hic cnmtoz probiyotigi 2 kasik yogurda koyip her sabah yiyorum ben tam bir tatli canavariydim tv nin karsisinda bir kutu findik ezmesini sadece keyiften yedigimi blirim probiyotik beni cok kesti yararli bakteri cnku onlar simdi en buyuk zevkim bir iki oarca en yuksek kakaolu bityer cikolata veya kayisi bir de omega ile d vitamini kullaniyorum
afiyet olsun cnm. Ya benim esimde burcak hemde en sevdigimmmmBende elma kabuğu çayı yaptım yanındada çiğ fıstık yiyorumeşimde bisküvi
Ay kizlar haftalik 100 puanmis bende gunlik sandim diyorum nasil toolayacagim onlari 5 gun 100 puan en az simdi anladim
ben bunu nette gorup denemistim bende faydasi olmadi yaDiyetisyen bu hafta bir tarif verdi bana aksam saat 9 gbi yogurda tarcin zencefil ve zerdecal koyup yatana kadar 5 bardak su ic dedi bende sizlerle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?