- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.861
Ablam çok sıkıntıda hem maddi hem manevi olarak son 5-6 yıldır çok kötü gidiyor. Son zamanlar dahada kötü oldu durumlar eniştem yüzünden. Haciz bile geldi kapılarına. Bende arıyorum soruyorum haliyle duyuyorum üzülüyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar. Çok taktım galiba rüyamda ablam ölüyordu. Onun küçüğü olan ablamda evlerden uzak kanser olurmuş rüyamda. İkisinide aynı rüyada gördüm. Çok etkilendim Allah korusun yaa.Hayır olsun canım anlatmak istersen gündüzün hayrına olsun dinlerim
Ablanı ölü görmen ömrü uzadı sana sıkıntıları yansımış kuzum tutulma dönemi birde bu tür rüyalar çok normal aslında sadece bilinç altın konuşmuş seninAblam çok sıkıntıda hem maddi hem manevi olarak son 5-6 yıldır çok kötü gidiyor. Son zamanlar dahada kötü oldu durumlar eniştem yüzünden. Haciz bile geldi kapılarına. Bende arıyorum soruyorum haliyle duyuyorum üzülüyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar. Çok taktım galiba rüyamda ablam ölüyordu. Onun küçüğü olan ablamda evlerden uzak kanser olurmuş rüyamda. İkisinide aynı rüyada gördüm. Çok etkilendim Allah korusun yaa.
Psikolojiside iyi değil kendine bişey yapmasından korkuyorum. Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin.Ablanı ölü görmen ömrü uzadı sana sıkıntıları yansımış kuzum tutulma dönemi birde bu tür rüyalar çok normal aslında sadece bilinç altın konuşmuş senin
ay evet o guzel oluyir ama gelecek olan kadinlarin biri onu yapmisti ona gittigimizde o yuzden eliyrm cnmTavuklu şehriye salatası çok güzel oluyo benim favorim o.
ay benimde ne zamandir cnm com istiyorrr bir 65 i goreyim bende yiyecegimKizlar eger 21 gunu tamamlarsam hamburger hediye edicem kendime
bunu hic yaomadim hic yemedim cnm tsk ederim. Yesil mercimegi nasil hasliyorsun dudukludemi normal tencered3 mimunter Kuskuslu Yeşil Mercimek Salatası Tarifi İçin Malzemeler
- 2 su bardağı yeşil mercimek,
- 2 su bardağı kuskus makarna,
- 5-6 dal dereotu,
- Yarım demet maydanoz,
- 5-6 tane taze soğan,
- Tuz,
- 2 tane limon,
- 1 çay bardağı kadar zeytin yağı. Herkesin damak tadı farrklidir tabj ama bu ara favorimm diyebilirim:)
ohh karbonhidrati gommussunnnAfiyetolsun canım gözüm sende ne kadar vereceksin takip editorum
Plansız canısı börek şalgam vardı 2 börek 1 şalgam içtim ilk defa tanıştık eşi bozulmasın diye yedim ama 200 sumo squat yaptım daha da yapcam bakalım uyuya kalmazsam
Yağdan mı verdiriyor . Herkes yapabiliyor mu bunu ?
Patates i erken saatr yemişsin ona takılma yarın dikkat edersen cumaya açığı kapatır
Çorba varya akşam 8 gibi 2 börek yedim mecburen misafirliğe gittik ilk kez gittiğim biryerdi onu yemeğe say
Menünü söyle önce sana hemen sıralayım
Dualarım sizinle canısı tütsü yakacam nasip olursa şimdiden geçmiş olsun canım
250@Bir garip 250 sumo squat 250/10 =25 × 2= 50 puan sumo zormuş cidden
Rabbim yardimcisi olsun cnm. Ruyana girmesinin nedeni cok kafaya taktigindan. icini ferah tut duzelir en kisa zamanda ins her sey.Ablam çok sıkıntıda hem maddi hem manevi olarak son 5-6 yıldır çok kötü gidiyor. Son zamanlar dahada kötü oldu durumlar eniştem yüzünden. Haciz bile geldi kapılarına. Bende arıyorum soruyorum haliyle duyuyorum üzülüyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar. Çok taktım galiba rüyamda ablam ölüyordu. Onun küçüğü olan ablamda evlerden uzak kanser olurmuş rüyamda. İkisinide aynı rüyada gördüm. Çok etkilendim Allah korusun yaa.
amin.Psikolojiside iyi değil kendine bişey yapmasından korkuyorum. Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin.
bu masil.menu 3 lahmacunn derken findik lahmacun mu aksam aksam lahmavun olmamissMenüm
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtayla
1 kk Peynir
7 zeytin
1 domates
Maydonoz
Közlenmiş biber
Ara
1 havuç
Yarım bardak muzlu süt
1 çatal tahin helvası
1 çatal çikolata krizdeyim
Akşam
3 lahmacun
2 bardak ayran
Maydonoz, domates, turp
Ara
2 kase hoşaf
1 badem şekeri
Gitmiyor doktora götüremiyoruz. Eşiyle hep problemli zaten. Eniştem evlendiğinden beri kumar oynuyor. Yıllardan beri borç ödüyorlar hep bi sıkıntı. Emekli oldu emekli ikramiyesi bile borçlarına gitti.amin.
o kadqr mi kotu yaesi ile de problemler varsa zor baya psikolojik destek alsa ozelden alamasa bile devletten
o desene skinti cok buyuk. Rabbim yardimcisi olsun.Gitmiyor doktora götüremiyoruz. Eşiyle hep problemli zaten. Eniştem evlendiğinden beri kumar oynuyor. Yıllardan beri borç ödüyorlar hep bi sıkıntı. Emekli oldu emekli ikramiyesi bile borçlarına gitti.
Amin canımo desene skinti cok buyuk. Rabbim yardimcisi olsun.
Fındık değil ama öğlen yemedim. Sabah 9 buçuk gibi kahvaltımı yapmıştım gerçekten acıkmıştım.bu masil.menu 3 lahmacunn derken findik lahmacun mu aksam aksam lahmavun olmamisscuma geceyim senide gor
Bu bir bahane degil oglen yiyeydin 3 normal lahmacunu yerken 64 u goremeyecehini dusuneydin bogazinda dugumlenirdiFındık değil ama öğlen yemedim. Sabah 9 buçuk gibi kahvaltımı yapmıştım gerçekten acıkmıştım.
Benimde dün canım istedi kim yemiştiBu bir bahane degil oglen yiyeydin 3 normal lahmacunu yerken 64 u goremeyecehini dusuneydin bogazinda dugumlenirdiNeyse ki carsamba yarina toparlarsinn
canim.lahmacun istedi
Çok sağolun canım benimAfiyetolsun canım gözüm sende ne kadar vereceksin takip editorum
Plansız canısı börek şalgam vardı 2 börek 1 şalgam içtim ilk defa tanıştık eşi bozulmasın diye yedim ama 200 sumo squat yaptım daha da yapcam bakalım uyuya kalmazsam
Yağdan mı verdiriyor . Herkes yapabiliyor mu bunu ?
Patates i erken saatr yemişsin ona takılma yarın dikkat edersen cumaya açığı kapatır
Çorba varya akşam 8 gibi 2 börek yedim mecburen misafirliğe gittik ilk kez gittiğim biryerdi onu yemeğe say
Menünü söyle önce sana hemen sıralayım
Dualarım sizinle canısı tütsü yakacam nasip olursa şimdiden geçmiş olsun canım
İnşallah aminnGeçmiş olsun canım Allah şifa versin. İnşallah herşey yolunda gider.
yarin da ben yerim tam olur
iyi geceler cnm bende yataym grsHadi iyi geceler ben kızımı uyutayım gari
İnşallah canım kötü hissediyorum kendimi uyuyamıyorum gunkerdir..Favelayn cnm cok gecmis olsun. Allah sifalar versin. Cabuk toparlasin ins babacigin .
kot hissedilmez mi cnm baba sonucta.İnşallah canım kötü hissediyorum kendimi uyuyamıyorum gunkerdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?