- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.901
cnm sevindim çözmenize haftaya cuma listeye dönerim cnm kilo verdim bu hafta da bozmıycam inş devamı gelcek bi daha artı çıkmıycam sözgünaydın kızlar
bizSekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki
yeni kaptanınız bnm yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @SchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da
@Bir garip canım @SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme
orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
@UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?
kızlar kafasına bişey takılan sorsun
@Favelayn
@munter
@UMEYYE
orkide1453
@06Derya
tugbaFB
A aaadddaaa
GamzeK17
@selcanmehmetcan
aynen canım 11 takım var toplamda her takım en fazla yüzdeyi yapmaya calışıyo ilk 3 e girebilmek için@kaptinBiz burada dger takimlarla mi yarisiyoruz bu arada
cnm sevindim çözmenize haftaya cuma listeye dönerim cnm kilo verdim bu hafta da bozmıycam inş devamı gelcek bi daha artı çıkmıycam söz
kaptinn sorunu cozmenize çok sevindim dün üzülmüştüm takımımız kapanacakmi dagilacakmi diye bile düşündüm inşallah tam gaz devam biraz enerjilerimizi toparlarsak ve bjrlestirirsek dahada iyi olacağız inşallah. BIZ COK GUCLU BI TAKIMIZZ
kız kilonu söylesene bana liste hazırlıcam ona görekaptinn tamam dikkat edeceğim.teşekkür ederimm yarını sabırsızlıkla bekliyorum :)))❤
Evet çözdük sorunu ben bida espiri yapmamaya karar verdim hayirli olsun herkese gorevlerigünaydın kızlar
bizSekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki
yeni kaptanınız bnm yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @SchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da
@Bir garip canım @SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme
orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
@UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?
kızlar kafasına bişey takılan sorsun
@Favelayn
@munter
@UMEYYE
orkide1453
@06Derya
tugbaFB
A aaadddaaa
GamzeK17
@selcanmehmetcan
Dur heyecan yaptimkız kilonu söylesene bana liste hazırlıcam ona göre
Geçen cuma ile ayni kilom 64.2kız kilonu söylesene bana liste hazırlıcam ona göre
tmm cnm bulgur pilavı bile yemicem 21 gün bayunca ama bitince kendimi neyle ödüllendiririm bilmiyorum akşam canım hamburger o kadar çekti kitm canım hiç bozma ve çiğköfteden uzak dur
14.takım kolay kolay dagılmaz tasalanma sen
menülere dikkat kilo vermeye odaklann ve bu hafta geçen cumaya göre kac gr verdin ona göre esas listeye alıcam seni
bize kurallari hatirlattmissin o yuzden tesekkur ettim:) bende kilomu soyleyecek miyim :)ne için teşekkür ettin canım sen simdi analadım ama rica edeerim
aktif bi üyesin farkındayım hosuma gitti
Bnce yemekle odullendirme yoksa aklindan cikmaz baska biseyle odullendir :):)tmm cnm bulgur pilavı bile yemicem 21 gün bayunca ama bitince kendimi neyle ödüllendiririm bilmiyorum akşam canım hamburger o kadar çekti ki
cnm kaptin hamiş olunca hassas biraz sen de takımı bırakma hep birlikte yaza hepimiz fit girelimEvet çözdük sorunu ben bida espiri yapmamaya karar verdim hayirli olsun herkese gorevleri
Evet çözdük sorunu ben bida espiri yapmamaya karar verdim hayirli olsun herkese gorevleri
oo o zaman bu hafta listeye giremiyosunn ama yarın yine bakarız 500 gr vermiş olursan girersin listeyeGeçen cuma ile ayni kilom 64.2((
bnm canım da künefe cekiyo ama yemiyorum meselaatmm cnm bulgur pilavı bile yemicem 21 gün bayunca ama bitince kendimi neyle ödüllendiririm bilmiyorum akşam canım hamburger o kadar çekti ki
yarın sende bildiriyosun kilonu her cuma ve pazartesi bildirim yapıyoruz :)bize kurallari hatirlattmissin o yuzden tesekkur ettim:) bende kilomu soyleyecek miyim :)
Hı hı
oo o zaman bu hafta listeye giremiyosunn ama yarın yine bakarız 500 gr vermiş olursan girersin listeye
bnm canım da künefe cekiyo ama yemiyorum meselaa
habire su içiyorum
yarın sende bildiriyosun kilonu her cuma ve pazartesi bildirim yapıyoruz :)
Yok kuzum buralardayim ben gitmemcnm kaptin hamiş olunca hassas biraz sen de takımı bırakma hep birlikte yaza hepimiz fit girelim
neden öyle oldu acaba bgn dikakt et tuvalete çıkmaya çalış bari kabızlık da aynı yapar ben sizi karıştırıyorum tgb 1907 varya o yüzden menülerini ahtırlayamamdımGeçen cuma ile ayni kilom 64.2((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?