Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm sevindim çözmenize haftaya cuma listeye dönerim cnm kilo verdim bu hafta da bozmıycam inş devamı gelcek bi daha artı çıkmıycam söz

cnm sevindim çözmenize haftaya cuma listeye dönerim cnm kilo verdim bu hafta da bozmıycam inş devamı gelcek bi daha artı çıkmıycam söz
tm canım hiç bozma ve çiğköfteden uzak dur

14.takım kolay kolay dagılmaz tasalanma sen
menülere dikkat kilo vermeye odaklann ve bu hafta geçen cumaya göre kac gr verdin ona göre esas listeye alıcam seni

Evet çözdük sorunu ben bida espiri yapmamaya karar verdim hayirli olsun herkese gorevleri

tm canım hiç bozma ve çiğköfteden uzak dur

14.takım kolay kolay dagılmaz tasalanma sen
menülere dikkat kilo vermeye odaklann ve bu hafta geçen cumaya göre kac gr verdin ona göre esas listeye alıcam seni
tmm cnm bulgur pilavı bile yemicem 21 gün bayunca ama bitince kendimi neyle ödüllendiririm bilmiyorum akşam canım hamburger o kadar çekti ki

Evet çözdük sorunu ben bida espiri yapmamaya karar verdim hayirli olsun herkese gorevleri

Geçen cuma ile ayni kilom 64.2 ((
oo o zaman bu hafta listeye giremiyosunn ama yarın yine bakarız 500 gr vermiş olursan girersin listeye

tmm cnm bulgur pilavı bile yemicem 21 gün bayunca ama bitince kendimi neyle ödüllendiririm bilmiyorum akşam canım hamburger o kadar çekti ki
bnm canım da künefe cekiyo ama yemiyorum meselaa
habire su içiyorum

bize kurallari hatirlattmissin o yuzden tesekkur ettim:) bende kilomu soyleyecek miyim :)
yarın sende bildiriyosun kilonu her cuma ve pazartesi bildirim yapıyoruz :)

Hı hı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…