Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

munter
Yeşil mercimekler tencerenin içerisine konulup, üzerine sıcak su ilave edilerek 5 dakika haşlanır.

Mercimek, çok ezilmemeli hafif diri kalmalıdır.

Kuskus makarnası da ayrı bir tencerenin içerisinde, makarna haşlar gibi haşlanır.

Dereotu, maydanoz ve soğanlar ince olacak şekilde kıyılır.

Haşlanmış mercimek ve kuskus, suları süzülerek karıştırma kabının içerisine alınır.

Üzerine doğranmış yeşillikler ve soğan ilave edilerek güzelce harmanlanır.

Servis edilmeden önce tuz, limonsuyu ve zeytinyağı ilave edilerek, karıştırılıp servis edilir.

Tatlı krizin geldiğinde tarçınlı süt iç ya da minik kare bitteri damağına yapıştır.

Psikolojiside iyi değil kendine bişey yapmasından korkuyorum. Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin.
Allah korusun canım ya boşan demek zordurda boşansa daha iyi olmazmiydi
Off ilk kez gittik o da şak diye aradılar gelin diye kadın da hazırlıksız da böyle seylere de önem vermem gerçi güler yüz yeter bana sukurde hoş insanlardı . Yemekte kadın sadece börek yapmış yemezsem kadın bozulurdu diye yedim üstüne de sumo squat plank mekik yapayım zumba yapayım yatayım dedim ama sumodan ayaklarım kilitlendi yatak odasına zor yürüdüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
KremPeynir
5Zeytin
2Domates2 salatalik

Öğlen
Yeşil çay
Yarım elma

Akşam
Fırında Balık fileto (1 balığın yarısını yedim)
Bol yeşil salata

Çay
güzel cnm da kahvaltıyı geçmi yapıyorsun eğer geçse kahvaltıyı daha sıkı yap madem iki ğün yap leptin çalışsın

evet canm o yuzden bu kez inaniyorum cnku sorumlulugum var artik sizlere karsi birakmayacagim bu kez 2 hafta snra da esim 2 haftalik bir goreve gidecek toplm bir ay surekm var onu sasirtmaliyim:)

Canım senin fazla kilon yokki zaten herhalde benim gibi zayıf seviyorsun sende
zayif seviyorum canm senin gbi bnden once esim zayif seviyor:)

Luluuu94 benim 24 puan yok yazmemisinn bugun de 6 puanlik var
Hic halim yok kizlar giremiyorum spispor yapamıyorum elim kolum hic tutmuyor noldu bende anlamadim
A aaadddaaa hoş geldin takimimiza :))
hosbulduk tesekkurler. Gecmis olsun birseyin yoktur insallah

Kuzum babamın ameliyati ertelendi biraz balgam varmış onu sôkmesi lazımdı yarın sabah 8 de olacak duanizi esirgemyine
insallah en yakin zamanda Allah sagligina kavustursun

cok uzuldum gercekten iste boyle durumlarda insan kilitleniyor ne soylese nasil bir care olsa diye maddi ve manevi bir arada olunca daha buyuk skinti oluyor

eyvah lahmacun çil-kolata filan bgn etkiler

dogumdan sonra En korktugum sey hayirli olsun bebegi Rabbim sag salim.kucagina almayi nasip etsin. test yapmamismiydi o zaman

tskler cnm

guzel menu cnm afiyet olsun
Evet canım negatif çıkmış herhalde geç döllenme falan negatif çıkınca oda takmamıştı fazla

Çok geçmiş olsun canım ya

Kuzum babamın ameliyati ertelendi biraz balgam varmış onu sôkmesi lazımdı yarın sabah 8 de olacak duanizi esirgemyine
Allah şifa versin inşallah canım

Luluuu94 250 sumo squat 250/10 =25 × 2= 50 puan sumo zormuş cidden

Sus kız 2puan iyi dedik

Hiç bozmazsan 5kilo gider canım rahat

günaydın kızlar
biz SekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki

yeni kaptanınız bnm yardımcılarım poncikbirgelincik ve SchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da

Luluuu94 canım SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme

orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?

kızlar kafasına bişey takılan sorsun

Favelayn
munter
UMEYYE
orkide1453
@06Derya
tugbaFB
A aaadddaaa
GamzeK17
@selcanmehmetcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…