- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.024
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.881
Tatlı krizin geldiğinde tarçınlı süt iç ya da minik kare bitteri damağına yapıştır.Menüm
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtayla
1 kk Peynir
7 zeytin
1 domates
Maydonoz
Közlenmiş biber
Ara
1 havuç
Yarım bardak muzlu süt
1 çatal tahin helvası
1 çatal çikolata krizdeyim
Akşam
3 lahmacun
2 bardak ayran
Maydonoz, domates, turp
Ara
2 kase hoşaf
1 badem şekeri
Allah korusun canım ya boşan demek zordurda boşansa daha iyi olmazmiydiPsikolojiside iyi değil kendine bişey yapmasından korkuyorum. Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin.
Off ilk kez gittik o da şak diye aradılar gelin diye kadın da hazırlıksız da böyle seylere de önem vermem gerçi güler yüz yeter bana sukurde hoş insanlardı . Yemekte kadın sadece börek yapmış yemezsem kadın bozulurdu diye yedimay evet o guzel oluyir ama gelecek olan kadinlarin biri onu yapmisti ona gittigimizde o yuzden eliyrm cnm
ay benimde ne zamandir cnm com istiyorrr bir 65 i goreyim bende yiyecegim
bunu hic yaomadim hic yemedim cnm tsk ederim. Yesil mercimegi nasil hasliyorsun dudukludemi normal tencered3 mi
ohh karbonhidrati gommussunnn
200 sumo squat nasil yaptinnkiz ne bacak var sende
250
ben dedim dedimde inandiramadimLuluuu94 bu zayif kizi
Rabbim yardimcisi olsun cnm. Ruyana girmesinin nedeni cok kafaya taktigindan. icini ferah tut duzelir en kisa zamanda ins her sey.
Günaydın kuzum nasılsınGgguuunnnaaayyddiiinnnn:)
Çok iyi hissediyorum inşallah böyle devam eder:)siz nasilsinzzGünaydın kuzum nasılsın
güzel cnm da kahvaltıyı geçmi yapıyorsun eğer geçse kahvaltıyı daha sıkı yap madem iki ğün yap leptin çalışsınSabah
2 haşlanmış yumurta
KremPeynir
5Zeytin
2Domates2 salatalik
Öğlen
Yeşil çay
Yarım elma
Akşam
Fırında Balık fileto (1 balığın yarısını yedim)
Bol yeşil salata
Çay
geçmiş olsun canımKuzum babamın ameliyati ertelendi biraz balgam varmış onu sôkmesi lazımdı yarın sabah 8 de olacak duanizi esirgemyine
evet canm o yuzden bu kez inaniyorum cnku sorumlulugum var artik sizlere karsi birakmayacagim bu kez 2 hafta snra da esim 2 haftalik bir goreve gidecek toplm bir ay surekm var onu sasirtmaliyim:)Evliyim canım 9aylık oğlum var beni bilenler bilir en çok göbeğimden şikayetçiyim
Canım benim yaparsın biraz irade sadece takımı düşün burada herkes takım için yemiyor ve bende gidip orda yersem artı gelirsem herkesin emeğine yazık etmiş olmazmıyım öyle düşün
Hem diyet diye sınırlandırma kendini biz sadece sağlıklı şeyler yiyoruz sağlıksız yiyerek vucuduma haksızlık edemem de nefsini azarla canın öyle şeyler çektiğinde
zayif seviyorum canm senin gbi bnden once esim zayif seviyor:)Canım senin fazla kilon yokki zatenherhalde benim gibi zayıf seviyorsun sende
hosbulduk tesekkurler. Gecmis olsun birseyin yoktur insallah
insallah en yakin zamanda Allah sagligina kavustursunKuzum babamın ameliyati ertelendi biraz balgam varmış onu sôkmesi lazımdı yarın sabah 8 de olacak duanizi esirgemyine
cok uzuldum gercekten iste boyle durumlarda insan kilitleniyor ne soylese nasil bir care olsa diye maddi ve manevi bir arada olunca daha buyuk skinti oluyorAblam çok sıkıntıda hem maddi hem manevi olarak son 5-6 yıldır çok kötü gidiyor. Son zamanlar dahada kötü oldu durumlar eniştem yüzünden. Haciz bile geldi kapılarına. Bende arıyorum soruyorum haliyle duyuyorum üzülüyorum. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar. Çok taktım galiba rüyamda ablam ölüyordu. Onun küçüğü olan ablamda evlerden uzak kanser olurmuş rüyamda. İkisinide aynı rüyada gördüm. Çok etkilendim Allah korusun yaa.
eyvah lahmacun çil-kolata filan bgn etkilerMenüm
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtayla
1 kk Peynir
7 zeytin
1 domates
Maydonoz
Közlenmiş biber
Ara
1 havuç
Yarım bardak muzlu süt
1 çatal tahin helvası
1 çatal çikolata krizdeyim
Akşam
3 lahmacun
2 bardak ayran
Maydonoz, domates, turp
Ara
2 kase hoşaf
1 badem şekeri
Evet geç oluyor biraz dikkat edecegm teşekkür ederm :)güzel cnm da kahvaltıyı geçmi yapıyorsun eğer geçse kahvaltıyı daha sıkı yap madem iki ğün yap leptin çalışsın
Evet canım negatif çıkmış herhalde geç döllenme falan negatif çıkınca oda takmamıştı fazladogumdan sonra En korktugum sey hayirli olsun bebegi Rabbim sag salim.kucagina almayi nasip etsin. test yapmamismiydi o zaman
tskler cnm
guzel menu cnm afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım yaDüzenli takip edemiyorum canım. Ailevi sorunlar felan var ruh halim iyi değil. Eşimle bir sorunum yok çok şükür. Ama aileden birinin huzursuz olması diğerlerinede yansıyor. Birde eşimde rahatsız oluyor onun yanında pek internete girmemeye çalışıyorum.
Allah şifa versin inşallah canımKuzum babamın ameliyati ertelendi biraz balgam varmış onu sôkmesi lazımdı yarın sabah 8 de olacak duanizi esirgemyine
Luluuu94 250 sumo squat 250/10 =25 × 2= 50 puan sumo zormuş cidden
Sus kız 2puan iyi dedikay evet o guzel oluyir ama gelecek olan kadinlarin biri onu yapmisti ona gittigimizde o yuzden eliyrm cnm
ay benimde ne zamandir cnm com istiyorrr bir 65 i goreyim bende yiyecegim
bunu hic yaomadim hic yemedim cnm tsk ederim. Yesil mercimegi nasil hasliyorsun dudukludemi normal tencered3 mi
ohh karbonhidrati gommussunnn
200 sumo squat nasil yaptinnkiz ne bacak var sende
250
ben dedim dedimde inandiramadimLuluuu94 bu zayif kizi
Rabbim yardimcisi olsun cnm. Ruyana girmesinin nedeni cok kafaya taktigindan. icini ferah tut duzelir en kisa zamanda ins her sey.
Hiç bozmazsan 5kilo gider canım rahatevet canm o yuzden bu kez inaniyorum cnku sorumlulugum var artik sizlere karsi birakmayacagim bu kez 2 hafta snra da esim 2 haftalik bir goreve gidecek toplm bir ay surekm var onu sasirtmaliyim:)
zayif seviyorum canm senin gbi bnden once esim zayif seviyor:)
hosbulduk tesekkurler. Gecmis olsun birseyin yoktur insallah
insallah en yakin zamanda Allah sagligina kavustursun
cok uzuldum gercekten iste boyle durumlarda insan kilitleniyor ne soylese nasil bir care olsa diye maddi ve manevi bir arada olunca daha buyuk skinti oluyor
türkiyede o cnmkizlar ya black den haberi olan varmi nerelerde?
ne için teşekkür ettin canım sen simdi analadım ama rica edeerimkaptinn tesekkur ederiz kaptan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?