- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.024
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.921
Evet kabızlık gibi bir problemim var .bu hafta duzensizdim hastaydım düzeltiyorum bugnden itibaren .neden öyle oldu acaba bgn dikakt et tuvalete çıkmaya çalış bari kabızlık da aynı yapar ben sizi karıştırıyorum tgb 1907 varya o yüzden menülerini ahtırlayamamdım
Boyun kac canim acaba@kaptinn tamamdir bu hafta bocaladm sanki birazda hastaydm dikkat edemedm ama suan iyiyim bugun yürüyüş ve spor planlarm var insallah yarına birazda olsa eksi cikarm
bekliyoruz canım ama iç açıcı değil dilekçe incelenecekmiş bakalım süreç nasıl olacakkızlar günaydınSchonerDuft sizin inşaat işi ne oldu dün onunla uğraşıyodun
günaydın canısı . of ben kendimi suçlu hissettim biraz kaptan olsun dediğim için çok üzgnüm kaptina da dedim aynısı iyi olun bazen ters anlayabiliyoruz karşılıklı olarakGunaydin kızlar Eki Görüntüle 2114516
ben aylardır çekiyordum kefirden midir bilmem şeker orucuna başladığımdan beri akşamları çıkabiliyorumEvet kabızlık gibi bir problemim var .bu hafta duzensizdim hastaydım düzeltiyorum bugnden itibaren .
Yok kuzum kendini kötü hissetme benimde istegim kaptinin kaptan olmasiydi o yüzden takildim ona espri yaptim ama yanlış anlaşıldı ben zaten takimin disiplini elde tutamamaktan daraldigim ve ağır geldigi icin bırakmıştım kaptanlığı o yüzden bu konuda bi destek gosteremedimbekliyoruz canım ama iç açıcı değil dilekçe incelenecekmiş bakalım süreç nasıl olacak
günaydın canısı . of ben kendimi suçlu hissettim biraz kaptan olsun dediğim için çok üzgnüm kaptina da dedim aynısı iyi olun bazen ters anlayabiliyoruz karşılıklı olarak
Bol eksiler gelir insallah yarina odemin gider kuzumregli oldumen güzel yanı şimdilik şeker krizlerim yoqqq
Canım %90 acı gelmiyor muLuluuu94 insallah hic bozmayacagim bana disiplin sartti zaten:) tek sevdigim ve yemekten hoslandigim 90 oraninda kakaolu bitter 2 parca bir tek onu kismassam olur sanirim sglikli ve kalorisi az meyve yerine :)
Çok sevindim oleyyygünaydın kızlar
bizSekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki
yeni kaptanınız bnm yardımcılarım @poncikbirgelincik veSchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da
Luluuu94 canım SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme
orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?
kızlar kafasına bişey takılan sorsun
Favelayn
munter
UMEYYE
orkide1453
@06Derya
tugbaFB
A aaadddaaa
GamzeK17
@selcanmehmetcan
tatlıya bağladıysanız sıkıntı yoqqqYok kuzum kendini kötü hissetme benimde istegim kaptinin kaptan olmasiydi o yüzden takildim ona espri yaptim ama yanlış anlaşıldı ben zaten takimin disiplini elde tutamamaktan daraldigim ve ağır geldigi icin bırakmıştım kaptanlığı o yüzden bu konuda bi destek gosteremedim
inşallah canısıBol eksiler gelir insallah yarina odemin gider kuzum
hayır onun tadı çok güzel direk krizi de kesiyor bende % 90 % 70 olanından alıyorum bitteriCanım %90 acı gelmiyor mu
diyette hergün 3-4 parçaya kadar serbestti yalnış hatırlamıyorsam
Çok sevindim oleyyy
sen nerelerdesin bakalımgünaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1 kase çorba 1 porsiyon fırında tavuk 1 yk garnitür salata
ara 1 porsiyon meyve 1/2 kase yoğurt
akşam 1.5 tane şinitzel 1 dilim börek yoğurt 2 yk acı sos
akşam çok oldu farkındayım kızlar evin perdeleriyle uğraşıyorum onun için eşim hazırladı
su 3 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
sadece börek bozmuş cnm akşam mı yaptın sporugünaydın kızlar dünkü yediklerim
ara 1 fincan sütlü kahve
akşam çok oldu farkındayım kızlar evin perdeleriyle uğraşıyorum onun için eşim hazırladı
su 3 lt
bana çok az geldi canım et sebze salata yoksaat 11:00 gibi kahvaltı
1 bardak süt
1 elma
ara
sütlü kahve
öğlen
2 tabak çorba
2 yk kdar diyelim bulgur yememem gerekiyordu kabul ediyorum dimimunter
kuru mor soğan
ara
türk kahve
4 çiğ badem
Akşam
1 meyve yerim yanına süt ve 5 çiğ badem bana yeter
Oo süper eksin var kuzum sakin bozma haftasonudatatlıya bağladıysanız sıkıntı yoqqq
inşallah canısıgeçen haftaya göre 1 kilo eksideyim umarım koruyabilirim bugün tartılmdım
günaydın kızlar dünkü yediklerim
ara 1 fincan sütlü kahve
su 3 lt
Ben geçen %80 aldım çok acı geldihayır onun tadı çok güzel direk krizi de kesiyor bende % 90 % 70 olanından alıyorum bitteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?