Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

17-21 Şubat spor yarışması....

DOMATESLER

Luluuu94 :95+0+160+80=335
Favelayn :0
munter :38+47,5+72+18+12=187,5
orkide1453 :30+6=36
Buki_89 :28+28+40=96 dünkü senin eklenmedik puanın da var herhalde cnmm o yüzden geçti sayıyorum puanın yüzü
A aaadddaaa :20 sende yeni geldin daha
Toplam puan :699,5

PATATESLER
@selcanmehmetcan :30+24+6=60
UMEYYE :18+8+51=77
SchonerDuft :28+22+6+50=106
SekerPancarii :25+56=81
GamzeK17 :0
@tgb1907 :53+69=122
Toplam puan :446

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Sumo squat =>10 tane... 2puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....

Kaybeden takım 1 gün şeker orucu yapacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü ...

Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 1000 ip atlayacak
[/QUOTE]

Biri ilkokul 4 te diğeri lise 1 de . Amin

[/QUOTE]
100 Puan altı kalanlar karbonhidratta yapsın ekmeksiz ve pilavsız bir geçirsinler ya da protein + 500 ip atlasınlar protein + spor kilo vermelerine sıkılaşmalarına destek olcak seçim onların olsun 1000 ip dizleri ağrıtabilir ip ile atlıyorlarsa uygunmudur?

Domateslere alalım

Hayır katılırsın daha demin aklıma geldi teklif edecektim katılmazsın diye vazgeçtim
salona gitmek istiyorum ben asılda ama olmuyo ya 8de kapanıyo bayanlar için olan salon haftasonuda kapalı karışığa da gidemem akşam eve gidince de bi ağırlık çöküyor halbuki yarım saat yapsam yetecek

100 Puan altı kalanlar karbonhidratta yapsın ekmeksiz ve pilavsız bir geçirsinler ya da protein + 500 ip atlasınlar protein + spor kilo vermelerine sıkılaşmalarına destek olcak seçim onların olsun 1000 ip dizleri ağrıtabilir ip ile atlıyorlarsa uygunmudur?[/QUOTE]
Olur canım farketmez
SekerPancarii
orkide1453
UMEYYE
@selcanmehmetcan

cnm kapalılarda bence daha önemli zayıflık kapalı zayıf arkadaşalrımı çok beğeniyorum

kilo alıp vermek hepimizin derdi zaten ama yaşam biçimin olursa hep fit kalıyorsun
iyiyim kuzum kahve içtim şindi sen napıyosun bu tuğce isinsu bana pek yaramadı sanırım bi alıyom bi veriyom ama olayı baya baya yanlış ta anlamış olabilirim çünküherşeyden yedim
o kadını sevemedim ilmine lafım yoq ama sabahlıkla resim atıyor ya gıcık oldum SekerPancarii
Biri ilkokul 4 te diğeri lise 1 de . Amin
off minikmiş en küçüğü

Hayırlı olsun daim olsun. Bence kapalıysan kilo daha çok belli oluyor. Eşarbı örtünce yüzün iyice ortaya çıkıyor. İnşallah veririz yaa.

Olur canım farketmez
SekerPancarii
orkide1453
UMEYYE
@selcanmehmetcan[/QUOTE]
cnm ben karbonhidrat almıyorum zaten akşam da 500 ipi atlarım

salona gitmek istiyorum ben asılda ama olmuyo ya 8de kapanıyo bayanlar için olan salon haftasonuda kapalı karışığa da gidemem akşam eve gidince de bi ağırlık çöküyor halbuki yarım saat yapsam yetecek
Evet canım ben o yüzden akşama bırakmamaya çalışacağım artık inşallah ağırlık çöküyor çünkü oldu da akşama kalırsa kalkıp başladınmı yeter zaten gerisi geliyor

1000 ip mi atlycam cnm atlarım
Evet canım

Merhaba bende kapaliyim ve kendi elbise bedenimden bir beden büyük giyinirim üstüme yapismasin diye ama bu Benm için engel değil evde istediğim gibi giyiniyorum ve kendimi daha iyi görmek istiyorum! sende böyle düşünebilirsin evlendignde evinde fit görünmek istedign gibj giyinmek istemzmisin ? Eminim çok güzelsin ve ideal kilomuza ulaşarak dahada guzellesecegiz fitlesecegizzz

hadi başlayalm o zaman dünkü menünü paylaşş

o zaman devamlı buraya geliyosn dikkat ediyosn ve 2 hafta sonra listeye girip tam gaz kilo vermye devam ediyosn

Yakın takipteyim izlemeye alıyorum seni

ooo sporda yaparmış
yaptım valla pek iyi geldi yürüyemye uygun sokaklarda varmış onu da öğrendim artk yazın gezerm bol bol

Domateslere alalım

Hayır katılırsın daha demin aklıma geldi teklif edecektim katılmazsın diye vazgeçtim
sende geleni kapıyon yok ben almiiimm sizden bagımsız spor yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…