- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.001
Perdeler de yıhanacahoff ya küçükler kaç yaşında ki görmüyorlar mı ayrıca çocuklar ne bilecek doğruyu ama haklı ablnda . allh yardımcısı olsun kalbine ferahlık versin
kabızlık sorunu mu var ? çiğ sebze tüketmek kbızlığı arttırıyormuş.sabahları kahvaltıdan önce 1 çay bardağı kefir iç bir çay bardağı ama kalorisi yüksek kefirin
ok canım
bende de duruyor onlar yapasım yoqqara da yemeye alışmak çok kötü ben bıraktım onu şükür saatli yiyorum . kaç kilosun
kuzum gördüm tarifini katılsana kız ödül pro üyelik sanırım ama emin değilim ben istiyodumda uğraşamadım yaasag ol canimm yok karatay degil ben tovbeliyim dukana karataya ona buna
kendim boyle iki ogun gibi besleniyorum. Sabah gec yapiyorum aksam erken arada da azar azar boyle bir seyler yiyorum.
ogretirim kuzummm
bilerek adini yazdim ki merak edinn sorun sebze corbasida yazabilirdim ama yazmadim dikkat cekmek istedim
Ben cok severek iciyorum verecegim tarifini cnmm
aciklayacagim canimmm
ayy sahi mi bir bakayim dogru diyorsun belki ben kazanirimoduku bile bilmiyom
grs cnm vicdan corbami paylasip etiketlerm senii
ohh tabi regl de oldun gitsin kilolarMidem almıyor ki bisi yiyim regli haftam belki ondandır
Valla.merak ettik hemen olacak bir sey ise yapayım aksatmayım çarşamba günü fix menüm olsun
Apse olan yere
teşekkür ederim kuzum bende hiç yemem kabak falan bi ara anneme diyim de deneyelimKizlar super bir corba ile karsinizdayim
Vicdan corbasi
Malzemeler
2 adet kizarmalik kabak orta boy
1 demet maydanoz
1 demet taze nane
2 domates ortaboy
2 kuru sogan ortaboy
2 yemek kasigi bulgur
1 yk zeytinyag
4 su bardagi kaynamis su
1 er cay kasigi tuz, kirmizi biber ve kimyon
Yapilisi
Kabaklari, domatesleri ve soganlari soyup kup kup doğuruyoruz(daha buyukte olabilir)
nane ve maydanozu kiyiyoruz
bulguru yikiyoruz. tum bu malzemeleri bir tencereye dokuyoruz. uzerine zeytinyag, baharat, tuz ve kaynamis suyu ekleyip bir guzel 20 30 dk pisiriyoruz. Kabaklar ve soganlar iyice yumusayinca corbamizi blenderdan gecirip altini kapatiyoruz. 5 10 dk dinlendirip limonlu veya limonsuz afiyetle yiyoruz.
Farkli yapilislari var ben bu sekilde yapiyorum severek iciyorum. Tavsiye ederim metabolizmayi calistiriyor.
SchonerDuft poncikbirgelincik
Evet bnde yazayim o zaman bugun cok sacma beslendim yarindan itibaren saglikli insallah simdi yaziyorum sabah
1 bardak aksamdan koydugum cevizin suyu ve 1 tane ceviz
1 dilim ekmek
1 silim hindi fume ve bol maydonoz
Ara
2 kayisi
Oglen yogurt 2 kasik 1 avuc leblebi 10 15 tane fistik
Arada yogurt bir dilim ananas ve leblebi 3 ceviz
Aksam da elma bir adet borek bir adet kurabiye yarim.pogaca bugun arkadaslar gelmisti ordan kaldi ama hemen imha ettim eevden buzluga kaldirdim
afiyet olsun canım beğendimmmunter demisken bende menümü yazayim
Ac karbina 2 bardak limonlu su
Sabah:
1 yumurta
1 dilim ananas
1 dilim peynir
Bol maydanoz
10 badem
Ara:
Yesilcay + 2 gun kurusu
Oglen:
6 yk Kabak yemegi
Yogurt
1 dilim kepek ekmegi
Ara:
Tall latte
Aksam :
5 yk etli nohut
Salata
1 dilim ekmek yerim
Ara:
1 elma
Kizlar bugun bi cay yaptim kendime
Bi diyetisyenin onerdigi bi cay faydasi olursa sizede soylerim
ay bende yapmak isterim ama sanırım bunu yutamamDiyetisyen bu hafta bir tarif verdi bana aksam saat 9 gbi yogurda tarcin zencefil ve zerdecal koyup yatana kadar 5 bardak su ic dedi bende sizlerle paylasmak istedim
Emziren anne menüsü
9:00
Közlenmiş patlıcan biber (Yumurtalı)
Bir dilim t.b ekmek
Çökelek
5zeytin
1tk tahin pekmez
1tk fıstık ezmesi şekersiz
11:10
1muz
2tk fıstık ezmesi
12:45
Eltinin küçük çocukları kırdıkları bademden ağzıma tıkıştırdılar 5-6 tane
14:15
Patates salatası (en fazla 3/4 patates yemişiin)
Bol yoğurt
1-2 kaşık çökelek
19:10
3-4kaşık şehriye çorbası (kv dedeydik yemediğim belli olmasın diye az az aldım)
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
Bitki çayı ve bir avuç çiğ fıstık
afiyet olsun canım güzelSabah
2 haşlanmış yumurta
KremPeynir
5Zeytin
2Domates2 salatalik
Öğlen
Yeşil çay
Yarım elma
Akşam
Fırında Balık fileto (1 balığın yarısını yedim)
Bol yeşil salata
Çay
şehriye salatası yapıcam bende kuzum ctesi misafir gelicek değişik olsun dedim ilk kez denicem içinde turşu falan var ben yemem bi tarif buldum inşallah güzel olur ama benimki tavuksuzkizlar degisik salata ariyorum yarin misafirim vat onlara yapmak istiyorum bildiginiz pratil guzel salatavvar mi
anammm 3 lahmacunnnnn hemide akşamMenüm
Sabah
Soğanlı omlet 2 yumurtayla
1 kk Peynir
7 zeytin
1 domates
Maydonoz
Közlenmiş biber
Ara
1 havuç
Yarım bardak muzlu süt
1 çatal tahin helvası
1 çatal çikolata krizdeyim
Akşam
3 lahmacun
2 bardak ayran
Maydonoz, domates, turp
Ara
2 kase hoşaf
1 badem şekeri
günaydın kuzummmGunaydin kızlar Eki Görüntüle 2114516
börek biraz fazla olmuş gibi geldi canım afiyet olsungünaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme yeşil çay
ara 1 fincan sütlü kahve
öğle 1 kase çorba 1 porsiyon fırında tavuk 1 yk garnitür salata
ara 1 porsiyon meyve 1/2 kase yoğurt
akşam 1.5 tane şinitzel 1 dilim börek yoğurt 2 yk acı sos
akşam çok oldu farkındayım kızlar evin perdeleriyle uğraşıyorum onun için eşim hazırladı
su 3 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş 18 puan
bende girmek istiyorumbende spor takımına girebilir miyim
canım nerde doğu göreviniz bende belkim seneye giderim doğuya nişanlım doğu görevindebnde seker orucunu meyveli mi meyvesiz mi yapiyorsunuz merak ettim
ay cok hossun cnm ya:)
evet haklisin butun gun okulda aclik yok bisy yok ama eve gelince basliyor hersey biz dogu gorevi yapiyoruz esim daha dgrusu o yuzden burda cok yalniz hissediyorum yanimda sevdiklerim olunca hic yemiuorum mesela bir de calismasam baya bir alirdim hos yine aldim cnku burada yemekler guzel ve insanlar sna surekli zayifsin ye diorlar cok tatlilar o yuzden kendimi de sisman hissedemedim ta ki 12 kiko alana kadar
grubun çoğunun hedefi 55 inşallah yaza 55 gireriz2 çocuğum var ilk hamileliğimde 70 olmuştum doğmdan sonra 56ya düştüm ikincide de 70e ciktim ama veremdm 60a düştüm tekrar aldm ideal belki 56 57 olabilir ama ben 55e zorlamak istiyorum :))
Gunaydin poncikkuzum gördüm tarifini katılsana kız ödül pro üyelik sanırım ama emin değilim ben istiyodumda uğraşamadım yaa
ohh tabi regl de oldun gitsin kilolar
teşekkür ederim kuzum bende hiç yemem kabak falan bi ara anneme diyim de deneyelim
akşam kötü olmuş canım
afiyet olsun canım beğendimm
ay bende yapmak isterim ama sanırım bunu yutamam
beğendim canım afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
şehriye salatası yapıcam bende kuzum ctesi misafir gelicek değişik olsun dedim ilk kez denicem içinde turşu falan var ben yemem bi tarif buldum inşallah güzel olur ama benimki tavuksuz
anammm 3 lahmacunnnnn hemide akşamolmamışş
günaydın kuzummm
börek biraz fazla olmuş gibi geldi canım afiyet olsun
bende girmek istiyorumLuluuu94 bizi alır mısın canım
canım nerde doğu göreviniz bende belkim seneye giderim doğuya nişanlım doğu görevinde
yeni liste cumartesi başlıyor. perşembe ve cuma günler dinlenme .sabah tartıldın mı net kilon ?evet isterim cnm girdim dun hatta dun kardiyo yapmistim paylastim da sanirim bu iki gun tatilmis sporda
günaydın kızlarr yarım saattir mesajlaı okuyorum ne cok konuşmuşsunuz
katılsan bizde senin yazdıklarını okusak karşılıklı sohbet etsek günlük en az 5 msj kuralıdas var ve menü paylaşımı , menülere yorum yapma şartlarımız varherkesin yazdığını okuyorum aslında canım ama çok yorum yapamıyorum sanırım bende takımın sessiz üyesi oldum :)
56 ne güzel bir kilo . ay onlar için yardımcı alcam muhtemelen yapamıyorum zaman yetmiyorPerdeler de yıhanacahhe ya benim duzen sasti valla 56 kiloyum kuzum hergun ayni cikiyom hic degismiyo ya 56.1 ya 56.0 artik degisse iyi olur
sabah listemde 2 dilim ekmek 2 dilim peynir var canım peynirler yerine yumurta yada füme yiyebiliyorum ama ekmekler olmalı dedi diyetisyenSabah ekmeklerin yerine 2 yumurta olabilirdi bence aksamda börek olmamış bence cumaya yaklaşırken.afiyet olsun
diyetisyen listesine uyuyorum canım ama bi süre gitmiycem 68 kiloya kadar ayrı ayrı listelerim var 65-66 olduktan sonra tekrar gidicem ama bebekte istiyoruz bu süreçte olursa daha sonra giderim ama hamilelik sürecinde en fazla 6 kilo almak için uğraşacağım inşAllah Allah nasip ederse
tam hatırlamıyorum ama 5 hafta önceydi galiba kilomda 75.8 di galiba ama şu anda 77.1 im pazartesiden itibaren buradayım pazarteside 78.3 tüm canım
hadi bakalım yarın güzel bi eksiyle gel listeye gir
nehir cnm sen başlangıc kilonu ve hatırlıyosan başlangıc tarıhını tekrar yazabilir misin uzun süre gelmeyince silmiştm bilgilerini de
aktif olcaksın dimi bak 3 kilo da almışsın uzaklaşıncatam hatırlamıyorum ama 5 hafta önceydi galiba kilomda 75.8 di galiba ama şu anda 77.1 im pazartesiden itibaren buradayım pazarteside 78.3 tüm canım
bnde seker orucunu meyveli mi meyvesiz mi yapiyorsunuz merak ettim
ay cok hossun cnm ya:)
evet haklisin butun gun okulda aclik yok bisy yok ama eve gelince basliyor hersey biz dogu gorevi yapiyoruz esim daha dgrusu o yuzden burda cok yalniz hissediyorum yanimda sevdiklerim olunca hic yemiuorum mesela bir de calismasam baya bir alirdim hos yine aldim cnku burada yemekler guzel ve insanlar sna surekli zayifsin ye diorlar cok tatlilar o yuzden kendimi de sisman hissedemedim ta ki 12 kiko alana kadar
Anladım canım ama daha aktif olursan senin için daha iyi olurakşamları çok giremiyorum canım eve internet cumartesi bağlanacak telefonda çok zor çekiyo
Ay bende iki dilim tb ekmek aldım baktım kalın geldi incelttim ikisini de tost yaptımCanim sıkkındi bugun elimin yarisi kadar tost yidim sabah 7 bucukda kahveylenaksama ne yisem
Bincidiay fena zor Hemde ben olsam dahada cok puan veririmresmen bitmis bir vaziyette eve gitmeye ugrasiyorum suanda vicudumdaki her yer agriyo kollarim kalkmio yani... 2,5 iyi yani
Aldım canım patateslereevet canım çok isterim ama ben diyet listeme uymaya çalışıyorum listemde ekmek pilav vb. var şeker orucu nasıl olacak
Allahım poncik spor listesine katılacakmış kızlarkuzum gördüm tarifini katılsana kız ödül pro üyelik sanırım ama emin değilim ben istiyodumda uğraşamadım yaa
ohh tabi regl de oldun gitsin kilolar
teşekkür ederim kuzum bende hiç yemem kabak falan bi ara anneme diyim de deneyelim
akşam kötü olmuş canım
afiyet olsun canım beğendimm
ay bende yapmak isterim ama sanırım bunu yutamam
beğendim canım afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
şehriye salatası yapıcam bende kuzum ctesi misafir gelicek değişik olsun dedim ilk kez denicem içinde turşu falan var ben yemem bi tarif buldum inşallah güzel olur ama benimki tavuksuz
anammm 3 lahmacunnnnn hemide akşamolmamışş
günaydın kuzummm
börek biraz fazla olmuş gibi geldi canım afiyet olsun
bende girmek istiyorumLuluuu94 bizi alır mısın canım
canım nerde doğu göreviniz bende belkim seneye giderim doğuya nişanlım doğu görevinde
kaç kilo almıştın canım 74 le hamile kalıncaçok iyi haber canım Allahım nasip eder inşallah sende daha dikkat et o zaman hamileliğe kadar ne verebilsen kar
bende zayıflayıp agustos gibi tekrar hamile olmak istiyorum ilk bebeğimi 74 ile hamile kalmıştım ama şimdi zayıf anne olamk için bu çabam
o zaman pazartesi kilonu başlangıc olarak kabul ediyorm kuzum nasıl olsa 75 e düşmeden listeye giremiceksn o da 2 haftanı alır bu pazartetsi başlamısn gibi ekliyorm bilgilerini.tam hatırlamıyorum ama 5 hafta önceydi galiba kilomda 75.8 di galiba ama şu anda 77.1 im pazartesiden itibaren buradayım pazarteside 78.3 tüm canım
evet elimden geleni yapıcamaktif olcaksın dimi bak 3 kilo da almışsın uzaklaşınca
tamam canımo zaman pazartesi kilonu başlangıc olarak kabul ediyorm kuzum nasıl olsa 75 e düşmeden listeye giremiceksn o da 2 haftanı alır bu pazartetsi başlamısn gibi ekliyorm bilgilerini.
günaydın kızlar
bizSekerPancarii yla sorunu çözdük sayılır. herkesin dediğine göre yanlış anlaşılma olmuş sanırım neyse işte ters günümüzdeymişiz dememk ki
yeni kaptanınız bnm yardımcılarımponcikbirgelincik ve SchonerDuft olacak bi süre disiplinli gidicez cünkü takım fazlasıyla dagıldı zaten bu yüzden cıktı bu sorunlar da
Luluuu94 canım SchonerDuft kacamak cezalarına bakıcak yani sana su kişi kacamak yapmış sporundan su kadar dk düş diyebilir onu dikkate alırsın ama sanırım başka ceza planları da var he bide kacamak cezası olan sporları listeye ekleme
orkide1453 hafta ya listeye dönüyo musun ?
UMEYYE internetin yenilendi mi aktif misin artık ?
kızlar kafasına bişey takılan sorsun
Favelayn
munter
UMEYYE
orkide1453
@06Derya
tugbaFB
A aaadddaaa
GamzeK17
@selcanmehmetcan
Yakın takipteyim izlemeye alıyorum senievet elimden geleni yapıcam
ooo sporda yaparmışdün bende spor yaptımeşimle 40dk yürüyüş yaptık
Gunaydin ponciknapiyon
noldu yani katılamam mı
Anladım canım ama daha aktif olursan senin için daha iyi olur
Ay bende iki dilim tb ekmek aldım baktım kalın geldi incelttim ikisini de tost yaptım
ekmeklerin kalanını da akşam yemeyi düşünüyorum yarım dilim bişey kaldı
Yanına krep yapsam muzla dürsem çok olmaz demikahvaltı tarzı istiyor canım
Ne var evde akşam yapabileceğin
Bincidi
Aldım canım patateslere
Sen cezalı değilsin daha kuzum ama şeker orucunda tam buğday ekmek ve bulgur serbest pilav yasak
Allahım poncik spor listesine katılacakmış kızlar
Senide Domateslere alalım canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?