- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.024
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #263.981
1.65 boyum. Basenlermden biraz şikayetçiyim sporla onlarda eriyeck insallah :))Boyun kac canim acaba
Sen çalışıyo msn canim ogretmen msnbnde seker orucunu meyveli mi meyvesiz mi yapiyorsunuz merak ettim
ay cok hossun cnm ya:)
evet haklisin butun gun okulda aclik yok bisy yok ama eve gelince basliyor hersey biz dogu gorevi yapiyoruz esim daha dgrusu o yuzden burda cok yalniz hissediyorum yanimda sevdiklerim olunca hic yemiuorum mesela bir de calismasam baya bir alirdim hos yine aldim cnku burada yemekler guzel ve insanlar sna surekli zayifsin ye diorlar cok tatlilar o yuzden kendimi de sisman hissedemedim ta ki 12 kiko alana kadar
Bende 1.66 boyundayim ayniyiz sayilir bnde 55 olmak cok istiyordum ama suanda ideal kilom 60 mis ama tabi 55 candir o yuzden bnde 60 koydum hedefimi smdilik:)1.65 boyum. Basenlermden biraz şikayetçiyim sporla onlarda eriyeck insallah :))
evetKefir bağırsakları calistiriyormu
Aynen katılıyorum biz aile olarak gereken desteği gösteriyoruz. Ama yapacak bişey yok.Ama böyle cocuklarin psikolojisi daha bozuk olurevet cok zor yuva bozmak ama o es bu rahatligi haketmiyo kimseye eziyet etmeye hakki yok kimsenin olan kadina cocuklara oluyo ama ablanin esi kurulu bi duzende hayatini cok da guzel yasamaya devam ediyo
evet cnm ogretmenim cok sevndim senin adina ne guzel vermissin bnde zayif olmak istiyorum tatilde ozellikle :) kc kilo verdin pekiSen çalışıyo msn canim ogretmen msndogu yemekleri cok guzel oluyo gerçekten bende yemeyi cok seviyorum ondan aliyorum dogum kilolarimdi verdim hepsini şükür zayıflik cok guzel cok seviyorum
akşam çok fena canım 3 lahmacun çok fazla
ay fena zor Hemde ben olsam dahada cok puan veririmCanım iki takım kurduk aramızda yarışıyoruz Kaybeden takım da ceza alıyor öyle işte
2,5 olsun canım ya plates te zor bence dmi
2 çocuğum var ilk hamileliğimde 70 olmuştum doğmdan sonra 56ya düştüm ikincide de 70e ciktim ama veremdm 60a düştüm tekrar aldm ideal belki 56 57 olabilir ama ben 55e zorlamak istiyorum :))Bende 1.66 boyundayim ayniyiz sayilir bnde 55 olmak cok istiyordum ama suanda ideal kilom 60 mis ama tabi 55 candir o yuzden bnde 60 koydum hedefimi smdilik:)
herkesin yazdığını okuyorum aslında canım ama çok yorum yapamıyorum sanırım bende takımın sessiz üyesi oldum :)sen nerelerdesin bakalım
Hep bir huzursuzluk Allah sonlarını hayırlı eylesin.evet canm o yuzden bu kez inaniyorum cnku sorumlulugum var artik sizlere karsi birakmayacagim bu kez 2 hafta snra da esim 2 haftalik bir goreve gidecek toplm bir ay surekm var onu sasirtmaliyim:)
zayif seviyorum canm senin gbi bnden once esim zayif seviyor:)
hosbulduk tesekkurler. Gecmis olsun birseyin yoktur insallah
insallah en yakin zamanda Allah sagligina kavustursun
cok uzuldum gercekten iste boyle durumlarda insan kilitleniyor ne soylese nasil bir care olsa diye maddi ve manevi bir arada olunca daha buyuk skinti oluyor
sporu öğle tatili yaptım canım arkadaşlarla ama 3 4 gün sonra akşamlarıda ekstra spora başlıycamsadece börek bozmuş cnm akşam mı yaptın sporu
tamam canımafiyet olsun akşam dışında güzel ama zaten sende fazla oldugunun farkındasın
sporlarınada (dünkü sporunda dahil) @Bir garip i etiketlersen bu şekilde göremeyebilir çünkü
En cok kabizlik problemi yasayan biri olarak sabah kahvaltidan iki saat once kuru erik veya kayisi yiyin bir buyuk su bardağı su icin ilk defa bir aydir diyetisyenin dedigini uyguladim hergün vc sorunu şimdilik çözüldü sizede tavsiye ederimben aylardır çekiyordum kefirden midir bilmem şeker orucuna başladığımdan beri akşamları çıkabiliyorum
diyetisyen listesine uyuyorum canım ama bi süre gitmiycem 68 kiloya kadar ayrı ayrı listelerim var 65-66 olduktan sonra tekrar gidicem ama bebekte istiyoruz bu süreçte olursa daha sonra giderim ama hamilelik sürecinde en fazla 6 kilo almak için uğraşacağım inşAllah Allah nasip edersesen diyetisyene devam mı
Ayy ne guzelll bi meslekevet cnm ogretmenim cok sevndim senin adina ne guzel vermissin bnde zayif olmak istiyorum tatilde ozellikle :) kc kilo verdin peki
evet canım çok isterim ama ben diyet listeme uymaya çalışıyorum listemde ekmek pilav vb. var şeker orucu nasıl olacakKızlardomateslerim minnaklarım
Kazandınız tebrikler
Haftaya da aynı performans bekliyorum
@munter
@Favelayn
orkide1453
A aaadddaaa
Buki_89
Patatesler
Üzgünümşeker orucu zaten oruçtayız aynen devam UMEYYE ve SekerPancarii dahil
Lütfen hassasiyet gösterelim
N Nehir60 istersen senide alalım
Hayirlisi olsun insallah canimAynen katılıyorum biz aile olarak gereken desteği gösteriyoruz. Ama yapacak bişey yok.
off ya küçükler kaç yaşında ki görmüyorlar mı ayrıca çocuklar ne bilecek doğruyu ama haklı ablnda . allh yardımcısı olsun kalbine ferahlık versin3 kızı var ablamın. Hepimiz diyoruz boşan diye ama 3 kızla nereye sığınacağım diyor. Annemle babam arkandayız diyorlar ama kurulu bir düzen var 26 yıllık evli çocuklar razı değiller. En büyüğü istanbulda okuyor. Annesinin arkasında ama diğerleri küçük olduğu için anlamıyorlar. Kuzum üniversitede okuyor bir taraftan çalışıyor. Çok üzülüyorum haline. Akşam geç saatlere kadar istanbul gibi yerde tek başına.
kabızlık sorunu mu var ? çiğ sebze tüketmek kbızlığı arttırıyormuş.sabahları kahvaltıdan önce 1 çay bardağı kefir iç bir çay bardağı ama kalorisi yüksek kefirinKefir bağırsakları calistiriyormu
ok canımBir günlük canım zaten meyve serbest ama bir porsiyon ye sadece
Ben sana ne dedim
Onada bakacağım canım birazdan az işim var şimdi
bende de duruyor onlar yapasım yoqqAyy benimde bi heryeri elden gecirme vaktim geldi bahar temizligi bekliyi
Ayy dogru düzgün bisi yemiyom atıştırıyo gibiyim ac bi şekilde sofraya oturuyom biraz yeyince istahim kesiliyo birakiyom kilo almiyom duzensiz yedigim icin vermiyom da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?