Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen çalışıyo msn canim ogretmen msn dogu yemekleri cok guzel oluyo gerçekten bende yemeyi cok seviyorum ondan aliyorum dogum kilolarimdi verdim hepsini şükür zayıflik cok guzel cok seviyorum

Aynen katılıyorum biz aile olarak gereken desteği gösteriyoruz. Ama yapacak bişey yok.

Sen çalışıyo msn canim ogretmen msn dogu yemekleri cok guzel oluyo gerçekten bende yemeyi cok seviyorum ondan aliyorum dogum kilolarimdi verdim hepsini şükür zayıflik cok guzel cok seviyorum
evet cnm ogretmenim cok sevndim senin adina ne guzel vermissin bnde zayif olmak istiyorum tatilde ozellikle :) kc kilo verdin peki

Canım iki takım kurduk aramızda yarışıyoruz Kaybeden takım da ceza alıyor öyle işte

2,5 olsun canım ya plates te zor bence dmi
ay fena zor Hemde ben olsam dahada cok puan veririm resmen bitmis bir vaziyette eve gitmeye ugrasiyorum suanda vicudumdaki her yer agriyo kollarim kalkmio yani... 2,5 iyi yani

Bende 1.66 boyundayim ayniyiz sayilir bnde 55 olmak cok istiyordum ama suanda ideal kilom 60 mis ama tabi 55 candir o yuzden bnde 60 koydum hedefimi smdilik:)
2 çocuğum var ilk hamileliğimde 70 olmuştum doğmdan sonra 56ya düştüm ikincide de 70e ciktim ama veremdm 60a düştüm tekrar aldm ideal belki 56 57 olabilir ama ben 55e zorlamak istiyorum :))

Hep bir huzursuzluk Allah sonlarını hayırlı eylesin.

ben aylardır çekiyordum kefirden midir bilmem şeker orucuna başladığımdan beri akşamları çıkabiliyorum
En cok kabizlik problemi yasayan biri olarak sabah kahvaltidan iki saat once kuru erik veya kayisi yiyin bir buyuk su bardağı su icin ilk defa bir aydir diyetisyenin dedigini uyguladim hergün vc sorunu şimdilik çözüldü sizede tavsiye ederim GamzeK17
Kefiri ben evde yapıyorum iki gundur iciyorum ins banada cok faydasi olur

sen diyetisyene devam mı
diyetisyen listesine uyuyorum canım ama bi süre gitmiycem 68 kiloya kadar ayrı ayrı listelerim var 65-66 olduktan sonra tekrar gidicem ama bebekte istiyoruz bu süreçte olursa daha sonra giderim ama hamilelik sürecinde en fazla 6 kilo almak için uğraşacağım inşAllah Allah nasip ederse

evet cnm ogretmenim cok sevndim senin adina ne guzel vermissin bnde zayif olmak istiyorum tatilde ozellikle :) kc kilo verdin peki
Ayy ne guzelll bi meslek 20 kilo verdim canim boyum 165 55 56 arasi gidip geliyorum bu aralar 75 kilodan indim ama 52 olmak istiyorum gecen yaz 52ydim aldim biraz

off ya küçükler kaç yaşında ki görmüyorlar mı ayrıca çocuklar ne bilecek doğruyu ama haklı ablnda . allh yardımcısı olsun kalbine ferahlık versin
Kefir bağırsakları calistiriyormu
kabızlık sorunu mu var ? çiğ sebze tüketmek kbızlığı arttırıyormuş.sabahları kahvaltıdan önce 1 çay bardağı kefir iç bir çay bardağı ama kalorisi yüksek kefirin

Bir günlük canım zaten meyve serbest ama bir porsiyon ye sadece
Ben sana ne dedim

Onada bakacağım canım birazdan az işim var şimdi
ok canım

bende de duruyor onlar yapasım yoqq ara da yemeye alışmak çok kötü ben bıraktım onu şükür saatli yiyorum . kaç kilosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…