- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.101
Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter[/QUOTE]Hıı onu hep yapıyorum ben
58 le başladım ilk üç ayda iki kilo verdim 56 oldum 64 le doğuma girdim 8 kilo aldım
Benim hamilelik şekerim vardı canım o yüzden çok dikkat ettim özellikle son aylarda diyetisyen kontrolündeydim yağdan kilo veriyordum hatta
İnşallah canım gerçekten çok önemli çok kilo almamak lohusa psikolojisi bide insan şişko kalınca hepten çöküyor
Tamam
Hoşgeldin canım tabiki gelebilirsin
Yarin uygularim canim bugun iki dilim ekmek yedim diyetisyenin verdigini uygulamaya çalışıyorum bide sabah hap ictigim için yiyorum yoksa hap mahvediyor midemi agritiyo..bide ben halsizligim gidene kadar spor çok yapamicagim istesemde yapamıyorum cunku cok kotuyum bu hafta nerdeyse hep yattim diyetisyende şimdilik yasakladi sporu halsizligim gidene kadar ama cezami uygulayacagim sagligim el verirse canim..ip atlayinca yazacagim ♡♥♡
sercan yanlış alıntılamış kız onun dedikleri onlardiyetisyen yasakladı sporu demissinn yaa
Canim zaten kg gelmedi ki bende bir bucuk ayda 3 defa yaptim bu sut detoksundan verdim hic kg almadim gel gorelim ki diyetisyene gittim kg degil kas kaybettigimi soyledi üzüldüm buna bende sizi uyarim bilgilendiriyim dedim..yoksa sana yapma demiyorum...belki herkeste farkli tepebilir bende ters tepdi :))selcanmehmetcan bir gün yapmamış ama
Ben genelde perşembe yapıyorum. Geri gelmiyor kilolar. Detoksu yaptığım gün afedersin bağırsaklarım boşalıyor. Rahatlama hissediyorum onun için seviyorum süt detoksunu
he tamam şimdi anladımsercan yanlış alıntılamış kız onun dedikleri onlar
DİMİ bende o kompleksteyim mesela şimdiden ya şişko olursam falan diyorum[/QUOTE]Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter
cnım menüleri 17 den sonra yazarsak hem yediklerini yazmış olursun hemde o satlerde herkes yazdığı için menünü herkes görmüş yorum yapmış olurHerkese mutlu huzurlu günler dilerim. Dün çok yoğun bir gündü. Girip yazamadım.
Akşam 45 dakika yürüdüm canım birşey istemiyordu sadece 1 tane muz yedim, türk kahvesi içtim şekersiz ve yattım.
Bugün sabah: 1 adet rafadan yumurta, 2 bardak şekersiz çay, 2 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 kaşık tulum peyniri, 1 sivri biber, 6 zeytin ve 1 ceviz yedim.
Az evvel de 1 muz ve 1 kan portakalı yedim.
Akşam için dünden mercimek yemeği yapmıştım. Bugün onu yerim gibi geliyor.
1 saat kadar sonra da tavuk şiş yemeyi planlıyorum.
Durum bu şekilde.
ben orasini atlamisim senin görev ne bakim?hani bana hayırlı olsun
he tamam şimdi anladımhep alıntıları karıştırdınız
abs yaptıkça plank yaptıkça onlarda gider[/QUOTE]Evet canım ben doğumdan bir sürü kilo vererek dönmeyi hayal ediyordum eve geldim sadece dört kilo eksiktim
Neyse ki üç gün sonra onlarda gitti
Hamilelik öncesi kiloma şıp diye inmiştim göbek kaldı tabi
güzel gözüküyor afiyet olsunHerkese mutlu huzurlu günler dilerim. Dün çok yoğun bir gündü. Girip yazamadım.
Akşam 45 dakika yürüdüm canım birşey istemiyordu sadece 1 tane muz yedim, türk kahvesi içtim şekersiz ve yattım.
Bugün sabah: 1 adet rafadan yumurta, 2 bardak şekersiz çay, 2 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 kaşık tulum peyniri, 1 sivri biber, 6 zeytin ve 1 ceviz yedim.
Durum bu şekilde.
yardımcı oldum yine yeni yenidenben orasini atlamisim senin görev ne bakim?
bnmkide calışıyo cumartesileri tekim artıkyanlız olcam cnısı kociş çalışıyor olcak
ne güzel avukatkesinlikle çok doğruuu yaza kada gitsin inşallah
tamam canım sizede atayım: sizde atın ama
tamam canımattım ben sana bak
aynen farkettim o yarım gün yarım gün yapmış sanırım çok anlayamadım ama ben paylaşırken söylemiştim zaten haftada 1 gün diye
tamam kuzum
hani bana hayırlı olsun
bende almadım ya buroya geliyor kaptinn sürekli kestane şekeri baklava çikolata avukatta ikram edemezsen eve götür kötü olmasın burda diyor ondan götürüyorum bende bazen
tamam kuzum görürüsen at takip ediyorsun sende dimi
hoşgeldin canımm allah bagıslasın bebeklerini umarım kalıcı olursun burdaInsallah 2bebegim var canim ancak evde yapabilirim
sabah yine bol ceşitliHerkese mutlu huzurlu günler dilerim. Dün çok yoğun bir gündü. Girip yazamadım.
Durum bu şekilde.
kız yarın cumaaaaAyrıca dün gece regl oldum. Çok mutluyumCumaya kadar bunun şişkinliği de geçerse ne güzel tartılır da söylerim
hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız var uyuyorsa sana seve seve kabul ederizKizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz
hoşgeldiiinn :) gün içinde yorum yapıp sohbetlere katılabilcek misin ?Kizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz
Valla meyveyi nasıl kısarım inanın bilmiyorum meyveye bayılıyorum. Bir de dün sanırım regl olacaktım canım öyle bişeyler istedi de yedim.muz akşamları yme bence gün içinde daha uygun olur bide fazlası kabız yapıyo sana da dokunmasın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?