Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter[/QUOTE]
DİMİ bende o kompleksteyim mesela şimdiden ya şişko olursam falan diyorum

Canim zaten kg gelmedi ki bende bir bucuk ayda 3 defa yaptim bu sut detoksundan verdim hic kg almadim gel gorelim ki diyetisyene gittim kg degil kas kaybettigimi soyledi üzüldüm buna bende sizi uyarim bilgilendiriyim dedim..yoksa sana yapma demiyorum...belki herkeste farkli tepebilir bende ters tepdi :))

Herkese mutlu huzurlu günler dilerim. Dün çok yoğun bir gündü. Girip yazamadım.
Akşam 45 dakika yürüdüm canım birşey istemiyordu sadece 1 tane muz yedim, türk kahvesi içtim şekersiz ve yattım.
Bugün sabah: 1 adet rafadan yumurta, 2 bardak şekersiz çay, 2 dilim kepekli kızarmış ekmek, 2 kaşık tulum peyniri, 1 sivri biber, 6 zeytin ve 1 ceviz yedim.
Az evvel de 1 muz ve 1 kan portakalı yedim.
Akşam için dünden mercimek yemeği yapmıştım. Bugün onu yerim gibi geliyor.
1 saat kadar sonra da tavuk şiş yemeyi planlıyorum.
Durum bu şekilde.

Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter
DİMİ bende o kompleksteyim mesela şimdiden ya şişko olursam falan diyorum[/QUOTE]
Evet canım ben doğumdan bir sürü kilo vererek dönmeyi hayal ediyordum eve geldim sadece dört kilo eksiktim
Neyse ki üç gün sonra onlarda gitti
Hamilelik öncesi kiloma şıp diye inmiştim göbek kaldı tabi

cnım menüleri 17 den sonra yazarsak hem yediklerini yazmış olursun hemde o satlerde herkes yazdığı için menünü herkes görmüş yorum yapmış olur

he tamam şimdi anladım hep alıntıları karıştırdınız

Evet canım ben doğumdan bir sürü kilo vererek dönmeyi hayal ediyordum eve geldim sadece dört kilo eksiktim
Hamilelik öncesi kiloma şıp diye inmiştim göbek kaldı tabi [/QUOTE]
abs yaptıkça plank yaptıkça onlarda gider

Hamilelik öncesi kiloma şıp diye inmiştim göbek kaldı tabi
abs yaptıkça plank yaptıkça onlarda gider[/QUOTE]
iyicene karıştırdınız heeeeee

güzel gözüküyor afiyet olsun

ben orasini atlamisim senin görev ne bakim?
yardımcı oldum yine yeni yeniden

yanlız olcam cnısı kociş çalışıyor olcak
bnmkide calışıyo cumartesileri tekim artık

ne güzel avukat

Insallah 2bebegim var canim ancak evde yapabilirim
hoşgeldin canımm allah bagıslasın bebeklerini umarım kalıcı olursun burda
gnelde bizim kızlarda evde yapıyo sporu zaten sende öyle yaparsın :)

sabah yine bol ceşitli
muz akşamları yme bence gün içinde daha uygun olur bide fazlası kabız yapıyo sana da dokunmasın sonra

Kizlar benide araniza alirmisiniz.168 boy 74 kiloyum 6 aylik bi bebegim var hemsireyim ama cok yogun bi tempoda calismiyorum oyuzden gun icinde cok hareket yok .2 haftadir kendimce dikkat ediyorum yediklerime 2 kilo verdim .hedefim 58 kilo.yaza kadar vermek istiyorum ama kendi kendime basaramam bunu.banada yardim edermisiniz

hoş geldin canım 1.ci sayfada kurallarımız var uyuyorsa sana seve seve kabul ederiz

hoşgeldiiinn :) gün içinde yorum yapıp sohbetlere katılabilcek misin ?

muz akşamları yme bence gün içinde daha uygun olur bide fazlası kabız yapıyo sana da dokunmasın sonra
Valla meyveyi nasıl kısarım inanın bilmiyorum meyveye bayılıyorum. Bir de dün sanırım regl olacaktım canım öyle bişeyler istedi de yedim.
Kabızlık konusunda haklısın. Zaten şimdi yağlı yemeyi kestim. Bu hafta da full sebze beslenmeye çalıştım biraz, kırmızı etin verdiği ağırlıktan kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…