Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

en sevdiğim avukat bide bana izin verse oooh

sende hoşgeldin canım aramıza ilk sayfadaki kuralları oku tamam dersen birlikteyiz
düzeltme nolur

Kuzum zaten sen tam gun sut detoksu yapilacak demistin ben yarim gun yapmamin sebebi sabah seker hapi kullandigim icindi.bide ust uste yspmadim iki haftada bir gibi yaptimdimdi.bide diyetisyene gitmeden bir gun önce yarim gun yapmistim diyetisyenin terazide ne gibi fark olacak die merakimdan..ben her sut detoksu yaptigimda 700-600 gr eksi ciktim iste toplam verdigim 2,5 kg yag verdigimi sandim kas kaybetmisim.onun disinda seker hapa basladigimdan beri kg veremedim hormonlarimi duzeltmeye vucudum direnç gösteriyor mücadele ediyorum bakalim bu ay hic bisey yapmadan diyetimi uygulucagim..

anladım canım detoks dışında güzel mi beslendin peki menülarini yazabilir misin hani belki sadece ondan olmamşıtr kas kkaybı bende tartı almak istiyorum yağ kas ölçer ondan sonra doğru ölçerse denemek istiyorum bakayım ne kadar verdiriyor

tek düzen beslenmek sindirim sistemi için pek iyi değil herseyden yemek gerekiyo yesşillik beyaz et kırmızı et kuru yemiş baklagillerden fln ama nasıl düzene konur onlar bilmem

Cok tesekkur ederim kizlar 1.sayfayi okudum tabiki kabul ediyorum yaza temmuza kadar 17 kilo verebilirmiyim acaba
tabiki vereblirsin 4 ay bunun icin yeterli sen sakin bozma ama her bozdugumuz gun bize arti kilo ve eklenen gunler olarak doner

bnde ne zaman baska biseyler yapip diyetisyene gitsem hemen kas kaybetmissin diyor suanda da siuetisyene gdiorum ama onlarin tartisi bazen moral bozabliyor heo diorum ya o zaman siviyla beslenen mankenlerde kas kalmazdi

hosgeldin cnm sende aramiza insallah cok guzel veririz birlikte

sana faydası olmayacaksa zorlayacaksa sana uygun bişiler bulalım ya da sen öner @Bir garip amaç faydalı bişiler yapmak sonuçta[/QUOTE]
Yok kuzu zorlucagim inş Sağol canim benim ..4 cu ayda allah izin verirse tup bebege baslicamm biliyormusunn :))
Cok heyacanliyimm nisan ayinda yagmur suyu icmeyi unutma o ayda bebek icin iyi bir ay senke basliyalim tedaviye ins

kesin ben geçende böyle diyodm aldn izin belki yine alırsın

BitmeyenUmidim
yaa çok sevindim o zaman poncikbirgelincik kaptinn ve ben seni çok yakından izliyoruz kilo vereceksin kaçış yok bu sefer nisana ne kaldı bende bir doktor buldum eşim ok dedi gideriz dedi özele gidecem büyük ihtimal ile y onu sabah düşündüm ama yapmak hiç nasip olmadı inşallah bu sene olur nasip

Hosbuldum canim ay ins hepsini verelim ya

Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter[/QUOTE]
Tmm olur canim yarindan itibaren mi bugunden baslayim olur dimi.

tamamdır.zaten uzun suredır takıp edıyorum sızı cok yabancı sayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…