Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende bugunku menumu paylasayım ozaman
sabah:1 bardak sutle 6 kasık kflex
oglen 3 mınık bıber dolması bol yogurt ve 1 bugday ekmegı
aksamda 1 kase mercımek corbası salata ve 1 dılım ekmek olucak
gun ıcınde en az 2.5 lt su ıcıyorum.

Gitti canım zaten büyük ölçüde normal insanlar gibi göbeğim var dümdüz olmasına az kaldı inşallah

Hoşgeldin canım

Luluuu94 birşey sorabilir miyim? Yazdığın egzersiz listesi neye göre acaba artılar filan. Ben de katılmak istiyorum o gruba.
Hoşgeldin canım
sporlara puan belirledik beş gün yarışıyoruz kendi aramızda Kaybeden takıma ceza veriyoruz
Alalım hemen cumartesi başlıyor yarışma
Canım zorlama kendini şeker orucunu fazla yap yeter
Tmm olur canim yarindan itibaren mi bugunden baslayim olur dimi.
Farketmez canım

hosbuldum:) ay cok guzel olur spor grubunada katılmak istiyorum@Bir garip
Tabiki de

Sekee hapa basladigimda 15 gun sağlıklı beslenemedim bulantim cok olmuştu herseyden diksinmistim sebze yemeginde yogurt ne yiyemedim ama cok zorladim bu surecte kg veremedim sonra yürüyüş ne yaptim bi perşembe gunleri sut detoksu yarim gun yaptim iste sonucu goruce çok sevinmistim..menulerimi aksam paylasiyimmi ara ogunleri mesala onlari tam oturtamadim ne misafirlige gitmeyi ne misafir kabul etmeyi düşünmüyorum uyku duzensizligide var artık onuda duzene sokmayı planlıyorum..
Esim gelsin onun telinden sana diyet listemi atiyim olurmu ona ins ins tam uymayi istiyorum artik kglarim gitsin sagligimda duzene girsin ins..

canim cok tsk ederim. Ben buraya gelmeden mercimekleri hasladim hep dagildi borrek yapacagim onlarla

ben anlamadim sizi davet edip sadece borek mi ikram etti

Allah imm negatif 16 hafta sonra bebissss
vok sevindim cnm. Ikinizde cansiniz ikinizde cok seviliyorsuniz. Ikiniz olmadanda 14. takim 14. takim olmaz SekerPancarii kaptinn

her seyinizi biliyorumkendımı cok ıyı hazırladım geldım
ayy insan takım içi konusunca kimseler görmüyo diye düşünüyo bak dısardn okuyanlarda varmş

Ayyy az konuşun ya
bana soruluyo bn cvplıyorum sucsuzum

Bnde cok yabamciyim takimlara hep duyuyordum ama o yuzden durmadan soru sordum:)
sora sora öğreniceksin hele yarın üzde hesaplama yi öğrenirkn görcm ben sizi

canim hepsi hayirli olsun. Yalniz kapaliyim kilo versem ne deme vucut senin ve daima fit olmalisin. Evleneceksin bebek olacak fit anne olacaksin. Bugunden itibaren az yiyeceksin. Dikkat edeceksin dugune ladar verebildiginin en iyisini vereceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…