Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nasıl ki krep yulaf kepeği ile mi yaptın
1yumurta
Yarım bardak süt
1yk yulaf kepeği
1,5 yk tb unu

İkiye böldüm karışımı yarısına 1tk keten tohumu biraz tuz
Yarısına da 1tk tahin 1,5tk pekmez
İkişer tane çıktı
Ispanak biber sardım tuzlusuna
Tatlısına da fıstık ezmesi Muz Susam ezmesi

Ya negatif yordu beni birde umutlanmak istemiyorum ama çok insan ister istemez düşünüyor karın ağrısı oluyor mu ki
Canım ben üç ay gibi uğraştım sonrasında olduğu ay kendimi dinlememeye çalıştım spor yaptım hep öğrenmeden bir gün önce ip atlıyordum o derece

Canım çekti şimdi bugün karbonhidrat yemedim.
Bırakınca oluyor diyorlar ama benim inancım yok malesef

Aslinda canim cektiginden degil dolaba koymustum yazdan daha hic kullanmadim oyle yapayim artik dedim benim esim cok seviyoda

Canim gebeligin ilk 2 3 haftasinda gebe oldugunu anlamazsin.reglin herzamankinden farkliysa bi kan tahlili yaptir bazen ustune gorme dedigimiz gec yumurtlama olabiliyo.eger beklentin varsa hcg baktir .

Kiz test yaptinmi anamn yarin bi yapsanmi tutunma kanamasina benziyo seninki pembe dedin ya

Allah tan ümit kesilmez ki
Tedavi ile olur diyorum onun dışında düşünme yoruyor ama bugün de yoruldum düşünmekten

Aslinda canim cektiginden degil dolaba koymustum yazdan daha hic kullanmadim oyle yapayim artik dedim benim esim cok seviyoda
Neyse bugünden sonrası önemli canısı

Canim gebeligin ilk 2 3 haftasinda gebe oldugunu anlamazsin.reglin herzamankinden farkliysa bi kan tahlili yaptir bazen ustune gorme dedigimiz gec yumurtlama olabiliyo.eger beklentin varsa hcg baktir .
Farklı canım korunmuyorum da zaten ama denk gelmesi bir mucize sabahı bekliycem

Kiz test yaptinmi anamn yarin bi yapsanmi tutunma kanamasina benziyo seninki pembe dedin ya
Düşük zamanı da böyle oldu . Benim birden başlardı adetim ya kist varsa selcan . Idrarda çıkmıyo geçen sefer çıkmamıştı yarın duruma göre artık bakarım özelde kan veririm ama hazırlıklı değilim normal de ya pazar ya da pazartesi olacaktım cumartesi ağda yaptircaktim drye gidersem hazır olsun demiştim

Regliykende agrir ..bbide sen ilac kullandindi ondanmi böyle oldu vc icin
Aa ilaç kullandım ama 2 3 gündür bıraktım içmiyorum aklıma gelmemişti

Kizlar ben simdi tarcinli sut ictim ama dogrumu yaptim bilmiyorum metabolizmayi hizlandirsin diye dusundum yanlismi hatirliyorum ya
Daha erken saatte içsen iyi olurdu ama doğru bir hareket yakar yağları

Canim canini sıkma hayirlisi olsun yarin durumun belli olur ona göre kan verirsin..kist olsa zaten adet te atar vucudunda kalmaz egerki kist te suphen olursa ilac kullanmak istemezsen regl den iki gun sonra sogan kurune baslasan icini ice temizler sonra tedaviyle bebisimiz saglikli olur..
sakin moral bozmak yok bol bol dua edecegiz tevekkül edecegiz rabbim bize verecek gor bak..

SchonerDuft cnm sen agir diyetler yapma bence de ekmek hamur isi uzak dur tedavin icin de icini ferah tut rabbim hakkinda hayirlisini versin ınsallah

2 bebek 1 büyük 11 yaşında 3 çocuk 9 odalı bir ev benim yetişebilmem mümkün değil üstelik 2,5 yaşında olan sürekli evde koşturup duruyor merdiven tehlikeli 6 aylık olan hep emmek istiyor çocuklara ayrı ayrı yemek eşime ayrı yemek döktüklerini temizlemek cicilerini ütülemek hepsi çok fazla zaten bu yatılı yabancı bakıcılar bizim Türk kadınları gibi becerikli de değiller. Şimdilik böyle maalesef biraz 2 bakıcıyla devam edeceğiz büyük kreşe başlayana kadar en azından. Benim ailem başka bir şehirde yaşıyor zor durumlarda 10 dk. Bile destek olabilecek kimsem yok bakıcılardan biri bile olmasa tüm ev halkının hayatı olumsuz etkileniyor.

Hamileyken memorial in diyetisyenine gitmiştim gayette motiveydim fakat eşim diyeti sürekli sabote edip bebeğin gelişimiyle ilgili endişelerini dile getirdikçe ( sanırım banada bahane lazımmış) yine yemeye verdim kendimi. Aslında bebeğime kaşık kaşık nutellalar yedirmenin zararını bile bile. İştahım hiç kontrol edemedim
Bugüne kadar yarın başka bir gün kararlıyım

Sabah kahvalti yapsaydınız keşke dolmalarda iyi gitmiştir ama perşembe günleri daha dikkat edin bence sabah gerçeklerle yuzlesecegiz :)))

Iştah açan çok lezzetli şeyler yiyorsunuz ya afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…