- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.361
Ya negatif yordu beni birde umutlanmak istemiyorum ama çok insan ister istemez düşünüyor karın ağrısı oluyor mu kiTest yapsan
1yumurtaNasıl ki krep yulaf kepeği ile mi yaptın
Canım ben üç ay gibi uğraştım sonrasında olduğu ay kendimi dinlememeye çalıştım spor yaptım hep öğrenmeden bir gün önce ip atlıyordum o dereceYa negatif yordu beni birde umutlanmak istemiyorum ama çok insan ister istemez düşünüyor karın ağrısı oluyor mu ki
Canım çekti şimdi bugün karbonhidrat yemedim.1yumurta
Yarım bardak süt
1yk yulaf kepeği
1,5 yk tb unu
İkiye böldüm karışımı yarısına 1tk keten tohumu biraz tuz
Yarısına da 1tk tahin 1,5tk pekmez
İkişer tane çıktı
Ispanak biber sardım tuzlusuna
Tatlısına da fıstık ezmesi Muz Susam ezmesi
Canım ben üç ay gibi uğraştım sonrasında olduğu ay kendimi dinlememeye çalıştım spor yaptım hep öğrenmeden bir gün önce ip atlıyordum o derece
Allah tan ümit kesilmez kiCanım çekti şimdi bugün karbonhidrat yemedim.
Bırakınca oluyor diyorlar ama benim inancım yok malesef
Aslinda canim cektiginden degil dolaba koymustum yazdan daha hic kullanmadim oyle yapayim artik dedim benim esim cok seviyodaEvet canısı böyle şeyleri de canın çok çekiyorsa hafta sonu gündüz tüket listeye yansımaz hemi de soğumamış olursun diyetten
Krep yedin demek onu gözden kaçırmışım yine de çok ama emziriyon diye bisi diyemiyom
Canim gebeligin ilk 2 3 haftasinda gebe oldugunu anlamazsin.reglin herzamankinden farkliysa bi kan tahlili yaptir bazen ustune gorme dedigimiz gec yumurtlama olabiliyo.eger beklentin varsa hcg baktir .Kızlar gebeliğin 2 3 haftaların da karın ağrısı olur mu ben tırsmaya başladım arada başım dönüyor karnım biliyorsunuz kaç haftadır geçmedi bugün regli oldum dedim ama peçeteye geliyo ya da hiç gelmiyo ya pembe geliyo ilk gelen kahve rengi idi bir kere daha koyu kırmızı geldi . Kistmi var acaba ya napcam bıktım kaç haftadır çekiyorum
Kiz test yaptinmi anamn yarin bi yapsanmi tutunma kanamasina benziyo seninki pembe dedin yaKızlar gebeliğin 2 3 haftaların da karın ağrısı olur mu ben tırsmaya başladım arada başım dönüyor karnım biliyorsunuz kaç haftadır geçmedi bugün regli oldum dedim ama peçeteye geliyo ya da hiç gelmiyo ya pembe geliyo ilk gelen kahve rengi idi bir kere daha koyu kırmızı geldi . Kistmi var acaba ya napcam bıktım kaç haftadır çekiyorum
Tedavi ile olur diyorum onun dışında düşünme yoruyor ama bugün de yoruldum düşünmektenAllah tan ümit kesilmez ki
Neyse bugünden sonrası önemli canısı
Aslinda canim cektiginden degil dolaba koymustum yazdan daha hic kullanmadim oyle yapayim artik dedim benim esim cok seviyoda
Farklı canım korunmuyorum da zaten ama denk gelmesi bir mucize sabahı bekliycemCanim gebeligin ilk 2 3 haftasinda gebe oldugunu anlamazsin.reglin herzamankinden farkliysa bi kan tahlili yaptir bazen ustune gorme dedigimiz gec yumurtlama olabiliyo.eger beklentin varsa hcg baktir .
Regliykende agrir ..bbide sen ilac kullandindi ondanmi böyle oldu vc icinYa negatif yordu beni birde umutlanmak istemiyorum ama çok insan ister istemez düşünüyor karın ağrısı oluyor mu ki
Düşük zamanı da böyle olduKiz test yaptinmi anamn yarin bi yapsanmi tutunma kanamasina benziyo seninki pembe dedin ya
Icebilirsin ki sekerli degilse tabi..ttatlı istegini de azaltirKizlar ben simdi tarcinli sut ictim ama dogrumu yaptim bilmiyorum metabolizmayi hizlandirsin diye dusundum yanlismi hatirliyorum ya
Aa ilaç kullandım ama 2 3 gündür bıraktım içmiyorum aklıma gelmemiştiRegliykende agrir ..bbide sen ilac kullandindi ondanmi böyle oldu vc icin
Daha erken saatte içsen iyi olurdu ama doğru bir hareket yakar yağlarıKizlar ben simdi tarcinli sut ictim ama dogrumu yaptim bilmiyorum metabolizmayi hizlandirsin diye dusundum yanlismi hatirliyorum ya
Iyi bari sekerli degildi neyseki.Icebilirsin ki sekerli degilse tabi..ttatlı istegini de azaltir
Canim canini sıkma hayirlisi olsun yarin durumun belli olur ona göre kan verirsin..kist olsa zaten adet te atar vucudunda kalmaz egerki kist te suphen olursa ilac kullanmak istemezsen regl den iki gun sonra sogan kurune baslasan icini ice temizler sonra tedaviyle bebisimiz saglikli olur..Düşük zamanı da böyle oldu. Benim birden başlardı adetim ya kist varsa selcan . Idrarda çıkmıyo geçen sefer çıkmamıştı yarın duruma göre artık bakarım özelde kan veririm ama hazırlıklı değilim normal de ya pazar ya da pazartesi olacaktım cumartesi ağda yaptircaktim drye gidersem hazır olsun demiştim
2 bebek 1 büyük 11 yaşında 3 çocuk 9 odalı bir ev benim yetişebilmem mümkün değil üstelik 2,5 yaşında olan sürekli evde koşturup duruyor merdiven tehlikeli 6 aylık olan hep emmek istiyor çocuklara ayrı ayrı yemek eşime ayrı yemek döktüklerini temizlemek cicilerini ütülemek hepsi çok fazla zaten bu yatılı yabancı bakıcılar bizim Türk kadınları gibi becerikli de değiller. Şimdilik böyle maalesef biraz 2 bakıcıyla devam edeceğiz büyük kreşe başlayana kadar en azından. Benim ailem başka bir şehirde yaşıyor zor durumlarda 10 dk. Bile destek olabilecek kimsem yok bakıcılardan biri bile olmasa tüm ev halkının hayatı olumsuz etkileniyor.Maşallah canım benim dengem çok bozulmuş reglim bile tuhaf leke geliyor ve ben yine kimyasal yaşıyorum mu acaba korkusunu yaşıyorum
Benim pekmez ve bal arı sütü içmem lazım ama tedavim için
Bu nasıl menü böyle yemek saatleri nasıl buna çeki düzen vermen lazım kısır da gözümden kaçmadı
Dolma dışında güZel olmuş .
Açım ama yemicem 1 bardak süt içerim belki o kadar
Salata yasak bağırsaktan dolayı yemiyorum canım öğlen de içince canım istemedi
Sen demezsen dikkat etmemiştim akşam ki meyve iptal o zaman .
Ok canısı
Az olmuş
Okurken yoruldum kız ne çok yemişsin
Spor candır ama
En son resim dışındakilere katılyorum
Şişman kalmak istemiyorum dedin ya sen yaparsın işte önemli olan fit olma isteği ve sen bunu istyorsun.
Ben 2 bakıcı olayına takıldım niye 2 bakıcı
Hamileyken memorial in diyetisyenine gitmiştim gayette motiveydim fakat eşim diyeti sürekli sabote edip bebeğin gelişimiyle ilgili endişelerini dile getirdikçe ( sanırım banada bahane lazımmış) yine yemeye verdim kendimi. Aslında bebeğime kaşık kaşık nutellalar yedirmenin zararını bile bile. İştahım hiç kontrol edemedimoncelikle umarim butun bunlar duzene girer cok uzuldum surumunu tahmin edebliyorum hersey ic ice gecmis gbi ama seker sekeri doguruyor cnm bnde arka arkaya yiyordum bir sekilde vucudumum tum meknizmasini bozmustum ama kendine guven once sorunlarini halletmekten basla snra da bir doktora gerekli tahililler yapisin sende baslarsin biryerden diyetisyenler cozum olmuyor evet ben sadece motive oluyorum ama sagolsun o gittigim diyetisyenim endokrincoydi ve beni o duzeltti diyeblirim
Sabah kahvalti yapsaydınız keşke dolmalarda iyi gitmiştir ama perşembe günleri daha dikkat edin bence sabah gerçeklerle yuzlesecegiz :)))Kizlar ben gec kaldim ya cocukla ugras blasik topla anca gelebildim.
Sabah bir bardak sutle kflex
Oglen 3 biber dolmasi yogurt 1 dilim tb ekmek
Aksam 1 kase mercimek corbasi ekmek yemedim ( @Buki_89 seni dinledim)ama azcik tahin helvasi yedim
Esimle ciktik yarim saat yuruyus yaptik geldik simdi bebisimi uyuttum uzandim.baska spor yapcak hal kalmadi ya
Iştah açan çok lezzetli şeyler yiyorsunuz ya afiyet olsun bol bol süt olsun inşallah.Emziren anne menüsü
8:45
1haşlanmış yumurta 2haşlanmış yumurta beyazı (eşim yemiyor hep bana kalıyor)
1,5 dilim t.b ekmekle tost kaşarlı
5zeytin
2tk çökelek
2tk tahin pekmez
2 tk fıstık ezmesi
11:10
1kuru incir
2ceviz
13:10
Bir tabak karnabahar yemeği (Sebzeli börülce li)
Havuçlu yoğurt
Şekersiz hoşaf
14:15
Eltigilde çaydayım bir bardak çay bir avuç çiğ fıstık
16:40
Yarım bardak tarçınlı süt +1avuç çiğ badem
18:45
4tane küçük krep
1yk ıspanak
1yk közlenmiş biber
1yk yoğurt
1yk çökelek
1tk Susam ezmesi
1tk fıstık ezmesi
Muz
2zeytin
2ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?