- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.401
Aksam pek olmamis gibi canimEmziren anne menüsü
8:45
1haşlanmış yumurta 2haşlanmış yumurta beyazı (eşim yemiyor hep bana kalıyor)
1,5 dilim t.b ekmekle tost kaşarlı
5zeytin
2tk çökelek
2tk tahin pekmez
2 tk fıstık ezmesi
11:10
1kuru incir
2ceviz
13:10
Bir tabak karnabahar yemeği (Sebzeli börülce li)
Havuçlu yoğurt
Şekersiz hoşaf
14:15
Eltigilde çaydayım bir bardak çay bir avuç çiğ fıstık
16:40
Yarım bardak tarçınlı süt +1avuç çiğ badem
18:45
4tane küçük krep
1yk ıspanak
1yk közlenmiş biber
1yk yoğurt
1yk çökelek
1tk Susam ezmesi
1tk fıstık ezmesi
Muz
2zeytin
2ceviz
cok hastaydim vnm birde dabahlari erken uyaniyorun diye:)Bu saatte ha
canm ben bir ay belimdeki agri nedeniyle gebelik suphesiyle doktora gittim o da dedi ki gebelik adet agrisi gbinolur dedi ama yine de tabiki belli olmuyor bunisler insan umitleniyor ins rabbim hayirlisiyla versinYa negatif yordu beni birde umutlanmak istemiyorum ama çok insan ister istemez düşünüyor karın ağrısı oluyor mu ki
cok dogru yapmissin cnmKizlar ben simdi tarcinli sut ictim ama dogrumu yaptim bilmiyorum metabolizmayi hizlandirsin diye dusundum yanlismi hatirliyorum ya
cok zor bir durum allah yardimcin olsun bizde senin icin elimizden geleni yapariz 9 odali evde yasamak da zor olsa gerek 2 bakici 3 cocuk noye turk dusunmediniznbakicilari cnm bizim teyzelerimiz miss gbi yapar evi de cocuklarada bakar2 bebek 1 büyük 11 yaşında 3 çocuk 9 odalı bir ev benim yetişebilmem mümkün değil üstelik 2,5 yaşında olan sürekli evde koşturup duruyor merdiven tehlikeli 6 aylık olan hep emmek istiyor çocuklara ayrı ayrı yemek eşime ayrı yemek döktüklerini temizlemek cicilerini ütülemek hepsi çok fazla zaten bu yatılı yabancı bakıcılar bizim Türk kadınları gibi becerikli de değiller. Şimdilik böyle maalesef biraz 2 bakıcıyla devam edeceğiz büyük kreşe başlayana kadar en azından. Benim ailem başka bir şehirde yaşıyor zor durumlarda 10 dk. Bile destek olabilecek kimsem yok bakıcılardan biri bile olmasa tüm ev halkının hayatı olumsuz etkileniyor.
Kiz 5 de ne isin var uyu uyuBu stresi yaşamak çok kötü ya halen aynı şekilde devam ediyor
Öyle yapcam bakalım amin canım
Oooo işin zor senin valla evde büyükmüş allah yardımcın olsun canım
Hayır tam doymadım ama öğlen doydum mu yetiyor bana
Sağlıklı bir şey de değil aslında ama nasıl bağımlılık yapmış
Kefir içsen sabah ya da akşam 1 çay bardağı çok işe yarıyor
Böyle giderse kan veririm gün içinde
Afiyet olsun canım
Yeni gelen arkadaşlar oldu başka birşey olmadı
Adaylistesinde isimin yanına ekliceksin hesaplamaları dünden bu güne mi verdin bravo vallaKizlar gunaydin ben simdi bildirim yapacagim ama dustugum kilo baslangic kilomdan itibaren hesaplayacagim dimi yoksa sadece bugun kilo mu yazacagim blemedim yaziyorum
Baslangic 68.4
Guncel 67.6
Aradaki fark 800 gram
Yuzde 1.169
Uyuyamadım kiKiz 5 de ne isin var uyu uyusimdi is yerine gidiyim kefir icecem canim
Azcık dinlen kalk sonra
Kalkamadım valla kızlar bu ara bende bi kırgınlık var hasta olacak gibiyim hiç mi hiç halim yokMaşallah canım benim dengem çok bozulmuş reglim bile tuhaf leke geliyor ve ben yine kimyasal yaşıyorum mu acaba korkusunu yaşıyorum
Benim pekmez ve bal arı sütü içmem lazım ama tedavim için
Bu nasıl menü böyle yemek saatleri nasıl buna çeki düzen vermen lazım kısır da gözümden kaçmadı
Dolma dışında güZel olmuş .
Açım ama yemicem 1 bardak süt içerim belki o kadar
Salata yasak bağırsaktan dolayı yemiyorum canım öğlen de içince canım istemedi
Sen demezsen dikkat etmemiştim akşam ki meyve iptal o zaman .
Ok canısı
Az olmuş
Okurken yoruldum kız ne çok yemişsin
Spor candır ama
En son resim dışındakilere katılyorum
Şişman kalmak istemiyorum dedin ya sen yaparsın işte önemli olan fit olma isteği ve sen bunu istyorsun.
Ben 2 bakıcı olayına takıldım niye 2 bakıcı
Kefirin kalorisi yüksek 1 çay bardağı içKiz 5 de ne isin var uyu uyusimdi is yerine gidiyim kefir icecem canim
Uyuyamadım kihava erken aydınlanıyor artık güneşle uyanırım
4 buçuk senelik evliyim böyle olmadı hiç karın ağrısı da olunca acaba dedim yoksa halen umudum yokcok hastaydim vnm birde dabahlari erken uyaniyorun diye:)
canm ben bir ay belimdeki agri nedeniyle gebelik suphesiyle doktora gittim o da dedi ki gebelik adet agrisi gbinolur dedi ama yine de tabiki belli olmuyor bunisler insan umitleniyor ins rabbim hayirlisiyla versin
cok dogru yapmissin cnm
cok zor bir durum allah yardimcin olsun bizde senin icin elimizden geleni yapariz 9 odali evde yasamak da zor olsa gerek 2 bakici 3 cocuk noye turk dusunmediniznbakicilari cnm bizim teyzelerimiz miss gbi yapar evi de cocuklarada bakar
Nerde yaşıyorsunburası yeni aydınlandı
Kefirin kalorisi yüksek 1 çay bardağı iç
istanbulNerde yaşıyorsun
2 gundur vermisim cnim o kiloyu peki listeye sadece kilomu mu ekleyim sadece bu haftakiAdaylistesinde isimin yanına ekliceksin hesaplamaları dünden bu güne mi verdin bravo valla
minnak adaycıklarımız
takıma ugramayan arkadaslar 2 kere bildirimde bulunmazsanız listeden cıkartılıcaksınız
poncikbirgelincik (62,9/ / / %) listeye giriş kilosu 58.4
@selcanmehmetcan (80.1/ / / %)listeye giriş kilosu 76,5
@GamzeK17 (64.2/ //%) listeye giriş kilosu:66.8 hedef:55
@Nehir60 (78.3/ //% ) başlg.t:19subat başlg.k:78.3 hedef:65
@Hayyal (67/ //% ) başlg.t:19subat başlg.k:67 hedef:60
@Ada_ayaz (72.5/ //% ) başlg.t:22subat başlg.k:72.5 hedef:56
A aaadddaaa (68.4/ //% 1.169) başlg.t:21subat başlg.k:68.4 hedef:60
@segus (74/ //% ) başlg.t:21subat başlg.k:74 hedef:58
@dombilianne (87/ //% ) başlg.t:21subat başlg.k:87 hedef:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?